Vad for i mig!?

Igår när jag satt och fikade med Bettina så fick jag ett sms från min bästa vän Imen vid 9 tiden. Vi skulle hem till Fanny Fridhemsplan och föra lite sedan skulle vi till en gay klubb, B.A.D såklart! Jag har trots att jag känt Imen sen vi var 6 år aldrig festat med henne, helt sjukt. Så nu när hon och hennes underbara tjejkompisar ville till en bögklubb med mig så kunde jag bara inte neka fastän jag viste att jag skulle jobba dagen efter klockan 07.00.

Jag åkte hem så fort jag bara kunde, fixade mig lite och gjorde i ordning en häxblandning. När jag kom till Fanny körde jag botten upp med min häxa eftersom att den var för äcklig för att bara smutta på. Detta resulterade såklart i att jag efter 5 minuter börjar svamla och vingla.

När vi kommer fram till B.A.D så är det direkt upp på dansgolvet. Där står vi nästan hela kvällen och dansar med bara några få korta pauser. Vet inte hur vi orkade, men musik där har aldrig varit så bra. De spelade verkligen alla mina favoritlåtar. Bäst var när dom hade spelat en dålig låt ett bra tag och vi bestämmer oss för att gå ut och röka. Såfort vi hoppar ner från deras lilla upphöjda scen så pumpas det ut i högtalarna "Its Britney bitch". Jag och Imen skriker som 2 små barn och är uppe på scenen igen snabbare än vi kom ned. B.A.D har aldrig spelat Gimme more förut när jag varit där så jag var ytterst glad. De spelade såklart även både Hero och Shady lady.

När klockan är 3 och stället stänger så rör vi oss bort. Vi stöter ihop med 3 killar och jag frågar direkt om de inte vet någon efterfest man kan haka med på. De säger njae, och tar med oss till en takterass på ett hus på Nytorget. Det var bland det vackraste jag varit med om. Jag satt på taket och såg ut över hela Stockholm, så otroligt vacker det var.

Hemma var jag inte försän klockan 6 och jag skulle ju vara på jobbet 7 så det blev ca 30 minuters sömn. Klockan 7, fortfarande seg i huvudet och med vingliga med så rör jag mig mot jobbet. Min handledare skrattar åt mig hela dagen och frågar hela tiden om jag orkar göra vissa saker eller om jag vill lägga mig ner på marken och sova.



mixed gayclub
Onsdagar 17.00 - 03.00


B.A.D (rest. Cattelin)
Storkyrkobrinken 9
Gamla Stan
tel. 08 - 20 18 18
[email protected]

Kommentarer
Postat av: Chamsine den trogna beundraren

Har fixat leget och kan haka på nästa onsdag, AYAYAYAYYYYYYYYYY

2008-07-17 @ 23:42:45
Postat av: emelie

hehe, låter som en riktig fest kväll ;D

2008-07-18 @ 13:44:57
URL: http://honheteremelie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0