Jobbigt läge

image8Vad är det jag ser? Mitt puder från IsaDora är nästan helt slut. Värre är att jag är helt bankrutt fram tills torsdag då jag får pengar. Jag får helt enkelt skippa pudret idag och vandra som ett fult lik inne på MQ Sturegallerian.

Jag funderar på att köpa stor "burk" löspuder från FACE eller Makeup Store, kan tänka mig att dom räcker mycket längre eftersom att det ser ut att vara så mycket i dom. Men samtidigt kostar dom väll sina hundralappar?

Pudret jag använder nu kostar bara 109:- inne på Åhléns och jag tycker att det fungerar helt okej, ingen har i alla fall klagat hittills. Och många tjejer kommenterar att jag sminkar mig bra för att vara kille. En del märker inte ens sminket, och frågar varför jag har en så slät och jämn hy. Men men.. viktigare saker finns nog att tänka på, som att jag måste börja röra mig mot bussen alldeles strax. Ha en bra dag!

Kommentarer
Postat av: Shock Value

Hahah "jämn och slät hy", har märkt att du haft det för du blir genast brunare! Kom ihåg att inte pudra efter varje lektion, måltid eller när du känne för det, för då tar det slut. Satsa istället på SOLpuder, du ser brunare ut och behöver ej spackla dig 24/7 ;)

2008-03-17 @ 16:50:18
URL: http://shockvalue.blogg.se
Postat av: annikafinnson

alltså jag säger bara sluta med smink! jag ångrar mig så grovt att jag började sminka mig, jag har bara fått småsmå finnar och riktigt ful hy. foundationen täpper ju till porerna m.m, låt hyn få lufta! :)

2008-06-13 @ 17:21:26
URL: http://annikafinnson.blogg.se/
Postat av: david

har alltid lite smink i fejjan. har haft det sen högstadiet faktiskt. jag kan också trots hetero jag är

2008-07-03 @ 18:32:56
URL: http://daaavid . blogg . se
Postat av: Hanna

Hej! låter helt sjukt, men jag håller på åh kolla igenm hela din blogg de är kul ;D isåna lägen så provar man smink på butikerna!

2009-08-22 @ 18:43:34
URL: http://sundqvisthanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0