En (himla) massa britney!!!

En sida på nätet kan konstatera att Britney Spears håller för fullt på med att förbereda hennes slutgiltiga comeback. Som bilder visar så vistas hon ofta i skivstudion och det sägs att hon senare kommer att börja promota låtarna med uppträdanden och intervjuer i olika tv-shower. Det sägs att det är snyggingen Keri Hilson som gjort singeln "Helpful" som kommer att bli den första på den "uppdaterade" Blackout skivan.

image154
Omslaget till nya skivan??

Jag läste också att Britney uppges ligga i hårdträning inför en kommande världsturné värd 600 miljoner kronor. Kanske därför hon spenderar en massa tid på gymmet så många dagar i veckan? Vem skulle inte vilja se henne på scenen igen. Jag var på båda hennes konserter som hon haft här i Sverige. Finast var när hon satt vid pianot i en vacker klänning och sjön "Everytime", medans hela Globen höll upp händerna med en tändare i handen.



Titta själva så fint!


Britney syns ju även i tv-program nu också. Här är 2 bilder från inspelingen av de nya avsnittet där hon medverkar i serien "How i met your mother" där hon var varmt välkommen tillbaka efter succén efter första gästspelet.

  
Titta bara så söt hon är.
Och hennes hår är ju jättefint!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0