Krigar för mina läppar


Det regnar idag fan, ush på det!


Nu ska jag och en kille (woho!) åka till Ikea för lite shopping. Behöver en ny lampa känner jag så det vet jag att det blir, sen får vi se om jag hittar något annat. Vore typiskt mig att köpa en massa söta doft-ljus men jag ska försöka att låta bli haha. Kanske en ny spegel skulle sitta fint, eller några tavlor till rummet? Ja listan kan egentligen göras lång men vi får se helt enkelt, är ju inte gjord av pengar heller för den delen lixom.

Som ni vet vid dethär laget så ska jag och Kissie förstora läpparna och det är genom en vän till mig som vi får ett sånt kraftigt reducerat pris, och den är den killen jag ska till Ikea med. Han sa att om jag inte är i Fruängen (han bor där) innan 14.00 så får inte jag och Kissie våra läppar så det är nog bäst att jag börjar röra på mig nu så jag inte mister mina blivande läppar haha. Vi hörs senare igen när jag är hemma. Drar igång en tävling senare idag också, don't miss!

Kisses and hugs!

Kommentarer
Postat av: silly

men fuck you! ja vill också va lång :/! haha jag måste fan ocskå förstora min överläpp, för ja har värsta negerunderläppen men inget på överläppen :/

2008-11-14 @ 14:37:38
URL: http://sillyhilton.blogg.se/
Postat av: maritta

SNÄLLA AMIR LÄNKA MIG! Du behöver inte skriva min adress i ett inlägg, bara där till höger i en dag! Snäll jagbehöver det. Måste nå 5000 sidvisningar innan den 25, och jag har endast 800. :( Inte besökare, utan sidvisningar. Ännu värre, eller vadå?



Snälla!



www.metrobloggen.se/maritta

2008-11-14 @ 16:59:44
URL: http://www.metrobloggen.se/maritta
Postat av: elin

FRUDIDE!!! hahaha

2008-11-14 @ 17:45:54
URL: http://cuties.blogg.se/
Postat av: sofie

men sluta klaga varför han ska fixa läpparna och inte, det är hans stil! you go man ! ;)

2008-11-14 @ 21:20:15
URL: http://sofiebichler.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0