Livets mening?

Vet inte om jag berättat det för er, men det som absolut gjorde min kväll igår var att ingen mindre än Teds mamma var med och festade med oss igår. Om jag inte hörde fel är hon snart 50 men ser ut som 30, hon satt och röjjde med oss alla och dansade med mig till Britney. Hon var så jävla söt, hon sa att hon älskar mig och Ted mest av allt osv, me like.

När vi skulle hem sa hon något som verkligen träffade mig, livet går inte ut på att ha mest kompisar, ha mest pengar eller se bäst ut. Meningen med livet är att njuta, och jag tog verkligen åt mig för detdär var sanningens ord vill jag påstå.

Jag anser mig själv vara en livsnjutare. Jag gör det jag vill och känner för och sedan skiter jag i hur andra tar det. Jag har inte tid för att bry mig om folk som snackar skit, om folk som vill styra och ställa. Vill jag något så gör jag det, tänker jag något så säger jag det. That's it och det kommer aldrig att komma något annat på tal. Allt blir vad man gör det till, så det är ingen idé att hänga läpp kan jag lova!


Jag älskar mitt liv just nu, och njuter av varje sekund! Livet är en fest, och jag är bjuden.

Kommentarer
Postat av: Linda

Hej! Rammla´in här av misstag och bara älskar det jag ser. Jag är också bjuden! :P

you go gay ;)

2008-11-15 @ 21:08:31
URL: http://engelflickan.blogg.se/
Postat av: Nighfall

bra sagt! :)

2008-11-16 @ 15:10:35
URL: http://nightfalls.blogg.se/
Postat av: s

är du en fjortis bög eller vad

2008-11-17 @ 18:38:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0