Trött på det vanliga

Det är inte roligt att åka in till stan för att bara sitta och glo på ett café, det är inte kul att gå i butiker om man ändå inte ska köpa något, det är inte kul att sätta sig och svulla på en restaurang. Saker kan kännas riktigt tråkiga ibland efter ett tag, och nu är jag sugen på något man inte brukar göra. Kanske ska gå på bio? Eller köpa julklappar åt familjen? Och vad hände med en heldag i Göteborg, Uppsala eller Malmö lixom? Visserligen är det inte mitt fel utan mina vänner som inte lärt sig vad ordet spontan står för. Men anyway, ska försöka ragga lite biosällskap och se ifall någon är sugen på lite bio och popcorn?


Jag utanför Espresso House under min måste-fika-varje-dag-period haha!

Kommentarer
Postat av: Janniké

Göteborg, självklart skall du hit, mysigt som fan. Tänk dig jul på liseberg och shopping och sedan en stor fet varm choklad med massor med grädde. Ja känner verkligen hur du vill komma till Göteborg och julshoppa och julmysa ;)

2008-11-25 @ 16:13:41
URL: http://lassiie.blogg.se/
Postat av: Saddie

Jag såg filmen Twilight igår och den rekomenderar jag starkt om du inte redan sett den. Det är verkligen en kärlekshistoria med en grym twist som berör, jag fick lite tårar i ögonen...

2008-11-25 @ 18:02:24
URL: http://saddie.blogg.se/
Postat av: frida schwenke

om du är trött på storstan ska du dra ut på landet en heldag , super mysigt och skönt!(: snö och picknick med varm o'boy ;)

2008-11-25 @ 18:21:16
URL: http://fridaschwenke.blogg.se/
Postat av: Sarah

ta dig till malmö, så tar du dig till kphm.

2008-11-26 @ 13:27:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0