Religion

Sitter på religions lektionen och jag kan nog inte vara med om något tråkigare. Jag vill sova, klunka en vodka, slå någon... vad som helst bara jag slipper sitta och lyssna på lärarens hjärntvättning. Religion är så tramsigt och fåntigt så jag vet inte vad. Hon berättade även att vi ska besöka en moské snart, jag kommer att sjukanmäla mig den dagen.

Nej nu är det rast, mycket mer lärorikt än religion.

Kommentarer
Postat av: Ana

hejsan

Designar du bloggar?

För jag behöver ngn som kan hjälpa mig göra det.

Jag betalar också en slant för hjälpen som jag får.

2009-01-16 @ 10:50:25
URL: http://anibanani.webblogg.se/
Postat av: sofie

Sjukt skönt med en gayblogg. Tycker den är underbar. Du är så öppen och ärlig och verkar vara en fantastisk individ. En stor förebild för alla homosexuella där ute tror jag. Du är för härlig!

2009-01-16 @ 11:10:52
URL: http://sofieburman.blogg.se/
Postat av: Mona

men ditt lilla shlynbarn, bara för du konverterat dig till din bögreligon se inte ner på alla andras gå och knulla någon i röven och glöm inte smörja in din kuk med vaselin.

2009-01-16 @ 12:32:54
Postat av: Norbergsblogg

Hej!

Låter väldigt trist med region. Jag vill bara säga att jag läser din blogg flera gånger dagligen och tycker du skriver jätte bra.

Ha de bra!Ps: Härligt att det äntligen är fredag.

2009-01-16 @ 12:48:27
URL: http://norbergsblogg.blogspot.com/
Postat av: Nadje

Amir du ska veta att jag respekterar dig och att jag gillar din blog. Men ibland skriver du riktigt korkade saker, du vill att folk ska respektera dig som bög men har du tänkt på att folk kanske vill bli respekterade för att de har en relgion som de har valt att tro på? Du har några gånger kränkt religionen islam och de gångerna har jag tänk okej, men nu räcker det! Hade du sjuk anmält dig om ni hade gått till en kyrka? Om de ngn som borde förstå hur d känsn att bli kränkt så är det du och ändå så fortsätter du ständigt säga att du hatar islam och massa. Det räcker okej vi har förstått det men måste du hela tiden säga d? Ibland förstår jag mig inte på folk. är det verkligen så himla farligt att besöka en moské? Du har rätt till dina åsikter men ibland tkr jag faktiskt att du går för långt. Snälla sluta med det jag är en tjej som är en troende muslim och jag tkr verkligen om din blogg och du verkar vara hur go som helt men snälla sluta och vara så himla fördomsfull (elr vad det nu är du e) Kram nadje :)

2009-01-16 @ 14:29:55
Postat av: Anna

Religion som är ett sånt viktigt ämne. Ju mer man kan om religion, olika religioner, destom öppnare blir samhället och människor inför varandra, för när vi vet mer om "de andra" så är de oftare lättare att förståMona: vet inte vilken reliogion du tillhör, men de flesta religioner har det gemensamt att man ska vara kärleksfull och ditt inlägg här var ju inte särskilt kärleksfullt måste jag lägga mig i och skriva!

2009-01-16 @ 15:03:37
URL: http://viktigtbeslut.blogg.se/
Postat av: sophia

religion är för att tjäna pengar o få folk att frivilligt veta sin plats mer lättstyrda typ i brist på annat ord typ christianity, mm ´LÄS "Illusionen om Gud" av Richard Dawkins, religion är uppfunnen av folk som har ngt att tjäna på att andra tror på ett väsen högre än de själva, Själv tror jag på The Secret av Rhonda Bhyrne!! =) Skeet bra!! yeah

2009-01-16 @ 15:12:44
Postat av: Anna

Fastän man tycker det är fjantigt kan man väl tycka det e intressant också ?

2009-01-16 @ 15:32:03
Postat av: WE ALL HATE U

Lyssna nu grabben , du är bög okej & muslim , bara för att du har nu ''dina svenska KOMPISAR '' så är du helt plötsligt en helt annan människa , du är helt enkelt en idiotisk egotrippad person som är en blatte rasist , snälla skriv inte för mycket och stäng din äckliga mun innan vi alla kommer få tag på dig så kommer du ånga dina sjuka meningar och ord som du skriver . Ha respekt för helvete åt din religion. Juste om du har så jävla emot muslimer varför bytar du inte ditt namn och efternamn till Pelle Karlsson ? Vad säger du om de . haha jadu och glöm inte att blekna lite och blondera dig och noppa dina ögonbryn så kommer säkert dina svenne kompisar respektera dig och det är de vad du försöker göra ,, passa in med alla , det låter så tragiskt och sjukt tramsigt pojk att du håller på så :( läs de noga okej ?Hoppas att du tänker på detta ;) byebye MR Karlsson

2009-01-16 @ 15:47:06
Postat av: Anna

Mona är lite knäpp?

De var inte de jag skulle skriva men ändå. :D

Religion i skolan är ungefär lika viktigt som gympa, man gör de om man vill efter skolan.2009-01-16 @ 15:50:47
Postat av: V&V

Religioner som är så tråkigt också :P Hatar all sån skit!

http://efig.webblogg.se

2009-01-16 @ 15:54:13
URL: http://efig.webblogg.se/
Postat av: julia

Hjärntvätta är att ta i! Snarare lär dom ut om olika religioner och vill visa på hur dom lever och tänker.

2009-01-16 @ 16:12:40
Postat av: Missy

Pelle Karlsson låter ju bättre än ditt namn, "I hate me"

2009-01-16 @ 19:25:51
Postat av: jkgjghjghj

vaa fan e diit probleeem att du har emottt moskeen din nolla

2009-01-17 @ 00:15:27
URL: http://jhjhjkhj.blogg.se/
Postat av: Melina

HAhahahhahaha!! Skojjar du? Nej men visst du kan ju ha dina såkallade åsikter (dumma åsikter enligt mig) Iallafall, vad tycker din pappa om det här alltså det du säger om islam? Tycker han att det är okej? Eller vet han inte ens att du har en blogg? Och vad skulle dina Tunisiska kusiner i Tunisien göra ifall du sagt det här framför dem? De skulle smälla till dig på käften AMIR! Glömm inte ditt namn är ett MUSLIMSKT namn! Det är bland de vackraste namnen en muslimsk kille kan ha, och du missbrukar det namnet. Vet du ens vad AMIR betyder? Lår mig få tala om det för dig, det betyder PRINS okej? Så show some respect for the muslims, komm igen amir asså. Vi vet att du hatar resligon och whatever. Men visa oss bara respekt så som vi alla muslimer som läser din blogg visar dig. Är det mycket begärt? Åsikter kan du ha, men du behöver fan inte hata. Vad har islam gjort dig? Pågrund av din muslimska pappa komm du till liv.Oke? Och religion i skolan, ,ska du påstå att en lärare försöker hjärntvätta en? Fyfan på dig, det går inte alls till så. En lärare lär dig okej? Ha det bra AMIR! ;)

2009-01-17 @ 12:48:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0