Bjuder på en...

Smarta blondiner
Med tanke på alla fördommar som finns mot blondiner är det bra att sånna som t.ex. jag och Kissie finns för att kunna bevisa motsatsen. Är det inte pinsamt att det faktiskt finns folk som tror att ens IQ sitter i hårfärgen liksom? Det är själva pigmenten man bleker bort och inte hjärncellerna. Ayah, long live Amir och Kissie liksom =D

Covers
Kan man bli gladare än när en nutida och modern artist kommer och gör om en gammal goding så att den blir tusen gånger bättre? Britneys cover på You oughta know är ju riktigt lyckad tycker jag. Och Viva la vida var ju värsta emo-låten förut men nu när Darin gjort om den så har jag spelat låten 56 gånger i iTunes och då ska ni veta att jag fick låten först igår kväll. Love it.



Alkoholister
Det är absolut inte synd om dom för fem öre, alla har dom själva satt sig i situationen. Alla gör sina val och då får man stå för konsekvenserna. Idag när jag var påväg in till stan satte sig en alkoholist på bussen och fast han satt flera säten bort fick jag värsta kväljningarna för att han stank apa. Väldigt egoistiskt av dom att vara utomhus när dom vet hur äckligt dom luktar. Tycker dom borde respektera oss andra som inte sumpat chansen till ett normalt liv. Shame on you, please take a shower and buy a Britney perfume!!

Straighta porrfilmer
Tjejerna ser ju alltid ut som äckligaste hororna, de stönar som om de fått en trästubbe i fittan och sen så får dom ju så dåligt betalt så att det är skrattretande. Även om jag hatar feminister med håriga armhålor så är jag faktiskt på deras sida angående porrindustrin. Den är ett stort skämt och borde ratas totalt så att den läggs ner. Länge leve gay for pay (straight kille som gör bögporr för pengar) haha! Sånt gillas starkt.


Kommentarer
Postat av: Linnea

Men för att vara en smart blondin (?) så säger Kissie så mycket dumma saker..

2009-10-12 @ 23:17:51
Postat av: Malin

Oj oj Amir... När jag läser vad du skrivit om alkoholister, så märks det verkligen hur lite du vet om livet. Det är OFTAST inte så "enkelt" som du vill få det att låta som.

2009-10-12 @ 23:19:17
Postat av: Tom

Seriöst, du tror verkligen att Kissie är smart? Hon är den.... Dummaste personen jag fanimej vet om, iaf som jag läst ur hennes blogg. Så jävla dum i huvudet, säger te.x att Salt är no fat, osv. Så jävla korkad.

DIE whore die.

2009-10-12 @ 23:20:31
Postat av: pATRIK

ska du gå på blog awards eller?:)

2009-10-12 @ 23:20:39
URL: http://putteisback.blogg.se/
Postat av: Mikaela

Det verkar som de finns en ny kissie blondinbella. Först färgade hon håret mörkare men nu har det blivit värre än så. Efter att ha tappat tronen som sveriges största bloggare har hon tagit till åtgärder för att bli nummer ett igen eller vad säger ni? Blondinbella blir den nya kissie ;)



Läs mer här http://experienceno1.blogspot.com/2009/10/blondinbella-den-nya-kissie.html

2009-10-12 @ 23:29:33
URL: http://experienceno1.blogspot.com
Postat av: fuck off!

brukar gilla vad du skriver och grejer men det där med alkoholisterna det var fan sjukt lågt. alla som är alkoholister kanske inte valde just den vägen själv. dom kanske inte hade ett annat val, dom kanske kände sig så misslyckad. du kan ju ta och fråga din vän alexandra om det. för hon kommer ju också hamna på gatan snart med alla andra alkoholister och supa varje dag istället för varannan som hon gör nu.

min pappa har varit alkoholist, och han valde inte just den vägen men han hamna där ändå. det är ju inte precis som om dom har det som en framtidsplan.

dom är lika mycket människa som du är.... IDIOT!!!

2009-10-12 @ 23:29:34
Postat av: Sandra

Den här "ni-är-bara-avundsjuka"-stilen passar verkligen inte dig. Jag gillade din blogg jättemycket förut, men du håller verkligen på att bli precis som alla andra. Tråkigt.

2009-10-12 @ 23:32:01
URL: http://sandralx.blogg.se/
Postat av: VERITAS

LÄS MIN DIRTY BLOGG!!



http://veritas.blogg.se

http://veritas.blogg.se

http://veritas.blogg.se

http://veritas.blogg.se

http://veritas.blogg.se

http://veritas.blogg.se

http://veritas.blogg.se

http://veritas.blogg.se

http://veritas.blogg.se

http://veritas.blogg.se

http://veritas.blogg.se

http://veritas.blogg.se

http://veritas.blogg.se

http://veritas.blogg.se

http://veritas.blogg.se

http://veritas.blogg.se

2009-10-12 @ 23:36:28
URL: http://veritas.blogg.se/
Postat av: Sanna

Egoistiskt av alkolister att vistas ute? Många av alkolisterna är hemlösa, ska de dö istället? Är det inte då lite egoistiskt av dig säga att de inte får vara ute? Hm, världen är väl till för alla? :O

2009-10-12 @ 23:36:39
URL: http://svansa.blogg.se/
Postat av: erichugo

"..tanke på alla fördommar som finns mot blondiner.." inte konstigt när du stavar fördomar med två M baby ;)

2009-10-12 @ 23:36:46
URL: http://erichugo.blogg.se/
Postat av: bengta

felicia bengtsson

2009-10-12 @ 23:37:42
URL: http://patriciakettola.blogg.se/
Postat av: s

Du är fan inte skön längre.

2009-10-12 @ 23:46:10
Postat av: Annie

så dum i huvudet så det är sjukt.. Va fan alkholism är en sjukdom om du inte visste det? men ja fanimej inte så svårt att lista ut vad du fattar och inte fattar.. Tröga jävel!

2009-10-12 @ 23:47:42
Postat av: Sabina

Tycker de va riktigt lågt att skriva de där om alkoholisterna. Alkoholism är en sjukdom, vist man kan välja rätt väg i livet men det kanske inte alltid är så jävla lätt. Vidrigt sagt.

2009-10-12 @ 23:49:55
URL: http://curl.blogg.se/
Postat av: Ellie

Jag är inte heller så förtjust i alkoholister. Visst att det kan vara jobbigt att vara det men man kan få hjälp och om dem börjar dricka så borde dem söka hjälp. Gillar inte heller nä dem kommer nära en och luktar, och hatar när dem börjar prata med en, dem kan vara riktigt obehagliga...

2009-10-12 @ 23:57:57
URL: http://myrslokens.blogg.se/
Postat av: Anonym

Men amir din jävla neger du är inte riktig BLOND och inte heller Kissie som är POLSK OCH brunett..hahaha =))))

2009-10-13 @ 00:15:50
Postat av: Sabbi

haha årets skämt att du och kissie är smarta? hon är ju den mest korkade personen i bloggvärlden, värre än dig, dessie och paow tillsammans!



fett på min utelista: mammor som slänger ut sina söner som är bögar för att sen komma hem och äta tacos när dem kämpat sig till en egen lägenhet! skam på dem liksom

2009-10-13 @ 00:18:25
URL: http://sabbi.webblogg.se/
Postat av: Anonym

Alkholist??? FÖRSÖKER du nu provocera för du har så få läsare kvar?



DU ÄR BARA AVENSJUK PÅ OSS TJEJER SOM KAN FÅ KILLAR MEDAN DU SJÄLV FÅR NÖJA DIG MED DINA SMÅ ONE NIGHT STAND I HEMLIGHET FÖR KILLARNA ÄLSKAR OSS TJEJER OCH INTE DIG MUHAHHAHAHAHAHA :))



SÅNT SVIDER VA???? MJAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

2009-10-13 @ 00:18:38
Postat av: anna

hur kan du säga att de är deras eget fel att de dricker? Människor tar ofta till alkohol som ett sätt att dämpa att de mår dåligt. Då är det visst synd om dem. Förstår inte ens hur du kan säga sådär du är så ovetande att det är synd om dig. Egoistiskt att vara utomhus? Det är knappast så att du äger världen, IDIOT! Det är knappast så att de vill vara alkoholister men livet är inte så jävla lätt och ibland gör man dumma val, och blir man beroende av något så är det inte lätt att sluta. Du blev själv utslängd och inte hade någonstanns att bo, De kanske inte heller har någonstanns att bo, förstår inte hur du tänker, det är dig det är synd om, hemska människa.

2009-10-13 @ 00:22:28
Postat av: Anonym

Varför tar ni åt er? Det är ju inte er folk menar utan riktiga Blondiner, både du och kissie är fejk blond eller ska man säga kissblond - gult hår är lika med fejk?! Carolina Gynning är en äkta blondin men hon är smart o söt :))



Hur skönt är det o få en kuk i rövhålan AMIR? FYYYYYY VIDRIIIGT VI KAN INTE HJÄLPA ATT VI HAR DET BÄTTTRE ÄN ER BÖGAR SOM HAR FÖRNEDRANDE SEX..USCH MÅR ILLA BARA JAG SKRIVER DETTA..HAHA



var dig själv istället för att bli som kissie mytomanen som alla skämms över..du var en äkta förebild innan du blev wanna be kissie.

2009-10-13 @ 00:30:16
Postat av: Anonym

Anna: Strunt i honom karma slår alltid tillbaka till såna hjärnlösa människor, han måste gnälla på andra för att må bättre för att han själv grinar varje kväll o har vänner som han inte ens kan lita på som sviker han vartannan dag..TITTA hur hans liv ser ut nu? inget jobb, hans mamma kastar ut han, han hänger med fjortisar och har inga äkta vänner..utan lever på oss läsare för det är nog ingen annan som lyssnar på han där ute.



2009-10-13 @ 00:35:03
Postat av: minna

"Det är absolut inte synd om dom för fem öre, alla har dom själva satt sig i situationen. Alla gör sina val och då får man stå för konsekvenserna. Idag när jag var påväg in till stan satte sig en alkoholist på bussen och fast han satt flera säten bort fick jag värsta kväljningarna för att han stank apa. Väldigt egoistiskt av dom att vara utomhus när dom vet hur äckligt dom luktar. Tycker dom borde respektera oss andra som inte sumpat chansen till ett normalt liv. Shame on you, please take a shower and buy a Britney perfume!!"



alkoholism är en sjukdom! kan du tex rå för om du får cancer?? nej JUST de! undra om blondiner verkligen är så smarta!

2009-10-13 @ 00:35:59
Postat av: Anonym

vart tog den normala gamla Amir? som hade respekt och hjärta innan..suck

2009-10-13 @ 00:36:22
Postat av: Anonym

Jag äcklas av dig just nu..

2009-10-13 @ 00:37:52
Postat av: Pernilla

Jag undrar också var den gamla amir tog vägen. har "kändisskapet" stigit dig över huvudet? det är synd, det är så fruktansvärt synd när man läser vad du skriver om alkoholister. för det är så hemskt att du tydligen ser så svart/vitt på livet. alkoholism är en sjukdom och du verkar tro att det är så enkelt att dra sig upp ur den sörjan?



Det är bara vidrigt sagt av dig. Och om du enbart skriver så där för att provocera så har du inte mycket innanför pannbenet längre.

2009-10-13 @ 00:48:04
URL: http://pernillalundberg.blogg.se/
Postat av: Lola Richardson

snälla som att gayporr är bättre än straight porr . då e du helt dum i huvudet , vem fan vill se 2 killar knullar, hellre A MAN AND A WOMEN fucking .. ur fucking idiot!

2009-10-13 @ 00:51:11
URL: http://lolarichardson.blogg.se/
Postat av: Mia

Ha, du är så skön. Jag är en ny läsare på din blogg och jag skrattar hela tiden jag. Det här inlägget var bäst med blondiner (jag är själv blond) och det blir ofta kommenterat. Men jag tycker det är riktigt roligt faktiskt, jag älskar människor och helst med roliga personligheter och du är rolig, ha :) You go!

2009-10-13 @ 01:09:13
URL: http://durkslaag.blogg.se/
Postat av: Josefine

Hahah tack, äntligen någon som säger att blondiner är smarta :) det gillar jag :D

2009-10-13 @ 01:15:26
URL: http://josefinelofgren.blogg.se/
Postat av: En trogen läsare

Å herre gud Amir har alltid gillat din blogg och dig men nu gick du för fan för långt, vad i helvete skriver du? Det du skrivit om alkoholister, ju mer jag läste av texten ju mer sjönk du i mina ögon. Jag trodde du var smart, jag läste din blogg och älskade det jag läste. Aldrig igen Amir. Var tog den omtänksamma och gulliga Amir vägen? Försvann den samma dag du blev vän med Alexandra igen? Är grymt besviken i alla fall. Tycker det är så synd.

2009-10-13 @ 01:17:00
Postat av: rebecca

Jag kan inte förstå att du skrev det där om Alkolister. Hur kan du sitta och säga att dom får skylla sig själva? Det är nämligen såhär att min pappa är alkolist, nu sitter jag här med tårar i ögonen. Och jag kan ju redan nu säga att du inte verkar veta mycket om det livet, det är så mycket svårare än vad du tror. Han har druckit i hela mitt liv. Han har krockat två gånger, förlorat körkortet. Varit efterlyst, blivit hämtad av polisen. Han har varit på hem tiotusentals gånger, han har försökt enda in i benmärgen ändå har han fallit tillbaka varje gång han kommit hem. Jag har inte träffat honom på snart ett halv år, han sitter på ett hem. Han har inte ringt på snart fyra veckor. Känslan av att veta att ens pappa kanske inte finns imorgon, gör så ont i en dotters lilla hjärta. Det värsta är att ett föremål har tagit världens bästa pappa ifrån sin dotter, att han egentligen är för bra för att mista fötterna från jorden.



Jag sitter här och saknar honom. Jag saknar min pappa, ändå vet jag att han kommer falla dit igen så fort han kommer hem.



Det gör ont hur du bara kan se så ljust på något så hemskt och svårt, det påverkar inte bara ett liv utan flera, det påverkar bara inte livet utan det förstör det.



Jag försöker inte sitta här och säga att du ska tycka synd om mig, utan jag pratar för alla som har föräldrar/barn/kompisar som alkolister. Det är såhär det är och MYCKET MYCKET värre. Det finns inga ord. Att klaga på en alkolist för att den dricker är som att klaga på en cancersjuk för att den tappar hår.



Förlåt men jag blev bara så upprörd. Ena dagen älskar jag din blogg och hur du är, andra inte. Jag vet inte.. Men detta värkte bara så mycket i mitt lilla hjärta och jag var tvungen att yttra mig och försvara alkolister, just för att jag är uppvuxen med en alkolist och vet hur svårt det faktiskt är..



Kramar

2009-10-13 @ 02:31:31
Postat av: Emelie

Men vad tror du inte vi tycker om dig som rökare då? Hur illa luktar inte du då? De är nog fan så mycket lättare att sluta

röka än att sluta dricka

2009-10-13 @ 03:25:42
Postat av: Jannike

Kissie har ju inte bevisat något annat än att hon har ett IQ på 0 ungefär..

2009-10-13 @ 04:05:55
URL: http://jannikeahlm.blogg.se/
Postat av: Rebecka

Du kan inte veta mycket om alkoholism när du uttrycker dig på det sättet. Det är lätt att sitta och säga att alkoholister får skylla sig själva och de har gjort sitt val. Men tror du seriöst att de vill ha det sådär? Nej alkoholism är en sjukdom, vissa har lättare för att utveckla den och andra inte. Som med alla andra sjukdomar.

2009-10-13 @ 05:37:24
URL: http://improveme.se/rebecka
Postat av: Anonym

Hur kan du säga att du hatar feminister? Du tycker alltså att du är mer värd än t.ex. kissie, för att du är man? och att män har rätt till högre lön och mer rättigheter än kvinnor? Varför?

2009-10-13 @ 06:02:04
Postat av: Alesandra

amir.. you so wish you looked like those "whores" on porno.

2009-10-13 @ 06:06:43
Postat av: Calle Marosfalvi

Kissie är inte smart Nej!, och kallar du coldplays låt för emolåt så vet du ju inte direkt vad du snackar om lilla vän..

2009-10-13 @ 06:22:47
Postat av: nina

haha jag har precis lagt upp på min blogg om blondiner att det inte sitter i hårfärgen osv&det där med converse också faktist hur snyggt som helst ju!:) jag vet att jag har sagt det här 311 gånger förut men jag älskar dig blogg så sjukt mycket! puss<3333

2009-10-13 @ 06:52:20
URL: http://nsklb.blogg.se/
Postat av: olivia

hihi ok!

2009-10-13 @ 07:10:30
URL: http://olizkooliz.blogg.se/
Postat av: e

ska du snacka om alkolister?

Du var ju typ en förut, du hamnade tom på Mariapool... skabbigt.

2009-10-13 @ 07:18:00
URL: http://followthewhitebunny.blogspot.com
Postat av: Matilda

nu hänger du ut den sortens typiska alkohlist, alla alkohlister är inte så, vissa alkohlister har barn, make/maka, har ett heltidsarbete och ett socialt liv, dom alkohlisterna skulle du inte äns se som alkohlister när dom klev på bussen, dom skulle se ut som helt vanligt folk för dig.

Vet inte riktigt vart jag vill komma med det här, men antar att jag vill berätta att alla alkohlister är inte likadana, så dissa inte alla alkohlister bara för att en sort är jobbig.

2009-10-13 @ 07:19:16
URL: http://ramavoite.blogg.se/
Postat av: victoria

är du dum i huvudet? viva la vida var ingen emo låt, coldplay är inget emoband. snacka om att inte ha koll

2009-10-13 @ 07:32:54
Postat av: Anonym

Du (och Kissie!)är inte alls smarta blondiner, snarare dumma i huvudet. De två punkterna under "dissar"-listan bevisar det!!

2009-10-13 @ 08:04:11
Postat av: MajjaKarin

Hej Amir! Jag, som många andra läsare, blev väldigt upprörd angående ditt inlägg om alkoholister. Tycker att dina inlägg förut har varit smarta, empatifyllda och innehållit en bra moralisk åsikt. Blev faktiskt ganska konfunderad nu. Är det inte lite "dubbelmoral" att störa sig på och tycka det är ego att dom vistas ute där du rör dej, samtidigt som du själv försöker få ett "udda" livssätt accepterat. För det är precis så många tycker om ditt sätt att leva, många tycker du ska dö osv. Hur känns det för dej? Att folk tycker det är "äckligt" när du sitter brevid på T-banan? Jag hänger på samma forum som din mamma och hon har berättat att du har t.om blivit nedslagen pga din läggning. Du om någon borde ställa dej på de utsattas sida ch kämpa för männskliga rättigheter samt att vi tar hand om varandra i samhället. Både mina föräldrar är alkoholister, vilket resulterade i att dom förlorade vårdnaden om mej. Jag tror inte man väljer bort sina barn så lät som du vill få det till, att man bara gör ett val. Hoppas jag har fått dej att tänka till lite, samt att du ändrar din trångsynthet angående missbruk.MVH Majja 24

2009-10-13 @ 08:08:56
Postat av: Anonym

Du är ju inte riktig i huvudet iallafall. Alkoholister ska inte få gå ut alltså? Alkoholism är en sjukdom. Det du skrev i inläget gör mig ledsen, brukar alltid bli glad när ag läser din blogg men inte nu. Därför tänker jag sluta läsa den.

2009-10-13 @ 08:08:58
Postat av: Ang Bögar!!!!!

Kan fan inte låta bli o skratta åt dina dissa..KLOCKRENT!!!!

Du är bara så ssåå jävlar bra ska du veta,

men du får ja fråga en sak ang bögar o hoppas du svarar???

Såg på fråga olle en gång

Då sa han att bögar från europa, ofta inte har anal sex utan de e vanligare med oralsex, runka, mysa mm mm.

Skulle vara snällt om du ville svara på denna frågan :)



wanillas.blogg.se

2009-10-13 @ 08:10:14
Postat av: caroline

du har ju allt annat än bevisat att du är smart med det här inlägget amir :)

2009-10-13 @ 08:46:14
URL: http://carolinen.blogg.se/
Postat av: Lina

fav vad du är äcklig

2009-10-13 @ 09:06:22
Postat av: Anonym

Tråkigt att du skriver något så känslokallt om alkoholister. Jag önskar att du någon gång känner en person som blir alkoholist och faktiskt känner empati. Det är mänskligt att känna empati för andra människor, oavsett lukt. Det är däremot inte mänskligt att enbart bry sig om sina läppar, fika, bögporr och sin blogg. Jag tror helt ärligt på att Du och alla de andra "bloggarna" är så jävla känslomässigt störda. Fan, om det är någon som blev tappad i golvet när de var barn så är det väl Ni. Måste ju vara så, vägrar att tro på att människor är som Ni är, utan anledning. Jag hoppas inte att du tror att alla människor sitter och tänker så om "alkoholister", och att det är okej. Det är konstigt och faktiskt så får det andra att tycka synd om dig att du inte ser bortom saker. Det enda jag kan hoppas på att det du skriver i denna blogg enbart är en fasad och att du i verkliga livet, fakiskt är verklig och mänsklig. För fyfan om detta är sanning.. Nästan så man blir mörkrädd...

2009-10-13 @ 09:09:15
Postat av: annelie

fyfaan amir, det du precis skrev om alkoholister fick mig att tappa all respekt jag någonsin haft för dig, vilket var mycket. jag blir illamående.. usch

2009-10-13 @ 09:18:32
Postat av: Hannah

Men tyvärr så rök det en och annan hjärncell mellan blekningarna iallafall på lilla Kissie

2009-10-13 @ 09:21:37
URL: http://colinsmamma.blogg.se/
Postat av: Anonym

Amir killen, om du dricker så du får minnesluckor varje helg är du i första stadiet att vara alkis. När du dricker på vardagar (som kissie gör) är du i första stadiet...vilket betyder att det är lättare för er att fortsätta dricka mer och mer.

Om du är så mycket emot detta icke val (lika lite som du valde att knulla killar i prutten) så bör du ta ett snack med din IQ-befriade blondinpolare Kissie...Hon är på god väg att sitta på bänken med en vinare

2009-10-13 @ 09:36:31
Postat av: anna

Hatar att du håller på att bli som henne, du skriver bara sån här skit för att provocera och då är det inte värt att läsa. Det går inte att ena dagen vara snälla Amir "som älskar sina läsare" och sen vara precis som Kissie och skriva en massa skit om sånt som många här kan relatera till, alkoholism är i princip en folksjukdom och när jag läser här så ser jag att många har någon i familjen eller bland de närmsta som är alkoholiserad.

Är trött på dubbelmoralen du kommer med

2009-10-13 @ 09:49:22
Postat av: Michaela

Smarta blondiner är alltså såna som tror att skönheten sitter i hårfärgen? Ookeej ..

Helt ärligt så vill jag inte veta hur det ska sluta för såna som dig, självinsikt och respekt för andra människor, oavsett sjukdomar(alkoholism), politiska synpunkter(feminister)musiksmak och i ditt fall får jag väl även ta upp ..hårfärg, är något som krävs för att klara sig här i livet ..

2009-10-13 @ 09:52:58
URL: http://raeki.blogg.se/
Postat av: Anonym

"Väldigt egoistiskt av dom att vara utomhus"... "Tycker dom borde respektera oss andra som inte sumpat chansen till ett normalt liv."



Kan säga detsamma om dig! Normalt liv?!? HOMO!

2009-10-13 @ 10:06:28
Postat av: a

du brukar ha ganska normala saker att säga på din blogg men att ge sig på alkoholister och anse att det är DERAS FEL, jävlar va lågt tänkt, om du någon gång hade hamnar på gatan hade du ÖNSKAT att du kunne få något som förbättrar ditt liv istället för tänka på någon rutten parfym som britneys eller att du luktar lite illa för att du inte har tillgång till dusch, fyfan va lågt tänkt.



måste tro väldigt gott om dit själv om du tror att du förtjänar något bättre än dom människorna, för i grund o botten är ALLA samma skit

2009-10-13 @ 10:06:38
Postat av: zandra

Du vet inte mkt... Hur fan kan du säga så, du vet inte varför dom har hamnat som alkolister för de första. Dom kan ha förlorat hela sin familj nog skulle jag pockså ta fram spritflaksan då.! IDOLT!

2009-10-13 @ 10:07:26
URL: http://mzma.blogg.se/
Postat av: haha

ja men det är ju också konstigt att "vissa" tror att blondiner har roligare DET SITTER JU INTE I HÅR FÄRGEN LIKSOM

2009-10-13 @ 10:08:14
Postat av: Linda

Du måste väl ändå veta att alkoholism är ett beroende och en sjukdom?

Jag säger inte att det är synd om dom, men det är inte alls så lätt att ta sig ur ett beroende.

Jag gillar din blogg, men det där var ändå ett väldigt korkat uttalande. Jag hoppas att med tiden och ju mer du växer upp, ju mer du inser att allt inte är så enkelt.

Men man är ju ganska så naiv när man är i din ålder.

2009-10-13 @ 10:09:20
Postat av: linnea

du blir bara en sämre bloggare för var dag.

2009-10-13 @ 10:39:04
Postat av: Anonym

Har aldrig haft något emot din blogg men tycker verkligen inte om det du skrev om alkoholister. Min pappa var alkoholist under min barndom & visst, det var fruktansvärt men jag slutade aldrig att älska honom. Du & Kissie verkar vara precis lika jävla hjärtlösa båda två...

2009-10-13 @ 10:54:05
Postat av: Hanna

Wow, Amir. Du skriver att du är smart?

Men i PRECIS SAMMA INLÄGG skriver du det mest IDIOTISKA stycket jag har hört i mitt 20 åriga liv.



Vi är för i helskotta nästan lika gamla men jag kan helt ärligt säga att du har HÄLFTEN SÅ MYCKET IQ SOM JAG. Och jag är blond också (som om det skulle spela roll?!)



Fan tänk på vad du säger. Ett beroende är ett beroende och INGET MAN VÄLJER! Du verkar vara beroende av FULA FRISYRER, ÖVERPUMPADE LÄPPAR och ONYTTIGA SAKER??



Tänker du ge dig på oskyldiga människor tänker jag också. Jag tyckte om dig förut Amir, men allt det har du sumpat i dina senaste inlägg. Herregud människa, visa att du är 19 år och ryck upp dig!

2009-10-13 @ 11:15:45
Postat av: Linnéa

Fyfan vad taskigt skrivet om alkoholister... bevis på att du inte har mkt innanför pannbenet. äckel

2009-10-13 @ 11:16:57
URL: http://lforsberg.blogg.se/
Postat av: e

Vem som helst kan bli alkoholist. Ett beroende är fruktansvärt och ingenting man väljer. Du vet väl själv hur härligt det är att vara berusad ibland? Det är en typ av verklighetsflykt. Lägg till en livstragedi och flaskan är inte långt borta. Alkolister dricker för att dom "måste" inte för att dom egentligen vill.

2009-10-13 @ 11:27:14
Postat av: Tobbe

På japanska versionen av singles collection kommer drt finnas nån cover också. O några artister har sagt att britney jobbar på ett nytt studioalbum, då de varit i studion strax före eller efter henne. Det räknas inte som en officiel källa men det är ju ganska självklart :P

2009-10-13 @ 11:40:45
Postat av: Anonym

Har tyckt att du verkar ha varit en av de "normalaste" personen ute i bloggvärlden. Men ack så fel jag kunde ha..



Att alkoholister får skylla sig själv var tamefan det dummaste jag hört på väldigt länge. Ett tydligt tecken på att du är ung och saknar livserfarenhet. Plus att du absolut inte kan känna någon som har den här allvarliga sjukdomen! (enligt medicinska definitioner är alkoholism en sjukdom och inte ett beteende).



Att vara alkoholist är så mycket svårare och så mycket jobbigare än du någon kommer kunna ana. Så snälla, prata inte om någonting du absolut inte vet något om.

2009-10-13 @ 11:59:00
Postat av: Elin

De flesta alkoholister är psykiskt sjuka (i alla fall de som hänger på gatan, och den typen du beskriver) dock hamnar de utanför systemet och får inte hjälp av svensk psykvård... Så att dom har satt sig där av egen vilja är inte sant, det bevisar bara hur korkad du är som tror det(smart blondin my ass) Dessutom lär det ju inte bli bättre för alkoholisterna i framtiden med tanke på att sveriges framtid består av sånna som dig som inte fattar bättre...

Trodde faktiskt att du var mer påläst och betydligt mer mogen än så...

2009-10-13 @ 12:03:01
Postat av: Daoud

Först och främst är det riktigt dåligt av dig att skriva ett sådant stötande inlägg om alkoholister! Du säger ena stunden att du är så smart, sen andra stunden säger du "Jag kan inte förstå att alkoholister tar den där vägen". Tänk lite själv om du är så smart, tror du verkligen att de har valt att gå den vägen. Tror du att de bara "åh, vad kul att vara alkoholist, det vill jag vara". Det tror jag verkligen inte! Att vara alkoholist är så mycket svårare än du tror, det drabbar inte bara en själv, utan andra omkring den personen. Många alkoholister är även hemlösa, för att de slösar alla sina pengar på sprit och kan inte betala hyran. Ännu en gång, det är inte de som valt den där vägen, de har bara hamnat här. För inte så länge sedan gillade du att feesta varje måndag, tisdag, onsdag, torsdag ... ja, nästan hela veckan. Och på varenda fest blev du full. Du tyckte att det var sååå himlaaaa kul det där. Det där kallar jag för alkoholist som VALT sin väg!



Den andra synpunkten jag har är att du säger att människor är så dumma och tror att IQ:n sitter i hårfärgen. Hrmmm, vi tror inte och vi vet inte. Det du hela tiden tjatar om är att "Blondes have more fun", ligger det också i hårfärgen? Så brunetter har det mindre roligt än blondinger? ÅHH, tänk lite Amir! IQ = 2!



http://www.daouds.blogg.se

http://www.daouds.blogg.se

2009-10-13 @ 12:05:58
URL: http://daouds.blogg.se/
Postat av: Anonym

Håller me dig om porrindustrin. ´Men du bara hatar och hatar. Du hatar alkohlister, jag HATAR bögar. Tänk om alla va bögar då skulle jorden gå under right

2009-10-13 @ 12:06:54
Postat av: sofia

DU ÄR JU BEROENDE AV CIGGARETTER? jag röker själv MEN VET DU HUR MKT CIGARETTER STINKER? DET SKADAR BÅDE DIG SJÄLV OCH DIN OMGIVNING OCH DU FÅR SKYLLA DIG SJÄLV OM DU FÅR LUNGCANCER. tänk på vad du säger NOLLA

2009-10-13 @ 12:10:46
URL: http://haringenblogg.blogg.se/
Postat av: Elin

Kissie - smart? hahahahahahah



Det om alkolister var onödigt, tycker det är tråkigt när du ska vara lika elak som Kissie, du är inte alltid så här. Du passar mycket bättre som schysstare :)

2009-10-13 @ 13:02:41
Postat av: Sofia.

nej amir. du är för bra för att skriva sånna här saker. på det här sättet.

2009-10-13 @ 13:05:36
Postat av: MISS LELLA

När jag läste det du skriver om alkolister så fick jag bara lust o söka upp dig och klappa till dig.. Alkolisnmen är en storts SJUKDOM!.. Ta reda på fakta.. Tror inte alkolister valt som att bli alkolister?

2009-10-13 @ 13:25:18
URL: http://misslella.blogg.se/
Postat av: Miss LELLA ->Again!

på tal om alkolister att dom inte lever ett normalt liv.. det gör la för fan inte du heller.. att vara BÖG är väl för fan inte normalt. kille <3 tjej! . trögjävel.

2009-10-13 @ 13:29:07
URL: http://misslella.blogg.se/
Postat av: Therese

jag har alltid sett dig som en smart kille men tyvärr har jag i och med detta inlägg ändrat uppfattning. Vart är empatin?

2009-10-13 @ 13:29:28
URL: http://tejs.blogg.se/
Postat av: Mika

måste bara säga att jag håller med dig. men när det kommer till alkohlister så har du ingen aning om vad du pratar om, om du säger så. Om du inte känner någon eller vet något om deras sitvation så tycker jag att man ska hålla tyst om det. Många folk tar till det för att dämpa sin sorg över saker som händer i livet.. och man kan inte säga att dem får skylla sig själva för ibland är man inte stark nog att hålla smärtorna och med alkoheln så minskar de kanske eler såå blir man aggresiv. vilket som. Min pappa är nykter alkohlist han har aldrig suttit på en parkbänk eller så utan har har ett jobb som ekonomi chef på ett av sveriges största företag ( så alla sitter inte och luktar skit på en parkbänk eller ngt sådant). så säg aldrig att det är ens egna fel för du vet inte hur den människan haft det i sitt liv, eller mår. Annars tycker jag väldigt mycket om din blogg, fortsätt så! :)

2009-10-13 @ 13:38:41
Postat av: Mika

vill bara kommentera att alkolistmen är en sjukdom man kan aldrig bli frisk från den så man kan aldrig lova någon något. det är samma sak som om man skulle säga att jag ska aldrig bli förskyld igen, det är exakt lika dumt du kan aldrig säga så och samma gäller det med alkohlismen. love ur blogg <3

2009-10-13 @ 13:41:51
Postat av: Sanna

Ursäkta. Då klagar på de som dricker. Men hur tror du att ni som röker luktar då? Alkohollukt skadar inte, det gör röklukt!

2009-10-13 @ 13:47:51
Postat av: Katja

Det du skriver om alkoholister är så fel.Dom flesta har faktiskt inte valt det,för du visste väl att alkoholism är en sjukdom? Vet själv av egna erfarenheter.Så ska du prata om alkoholism hit och dit,ta reda på fakta innan du yttrar dig.

2009-10-13 @ 14:19:51
URL: http://lyckligaord.blogg.se/
Postat av: jenny

De är dom som tror att IQn sitter i hårfägen so är IQ-befriade (om det nu är någon som tror det helt seriöst)

2009-10-13 @ 14:29:34
URL: http://jjeennyys.blogg.se/
Postat av: Anna

helt rätt! Darins cover på viva la vida är sjuuukt bra!

helt underbar, kan inte sluta lyssna! ååh<3 haha

så mkt bättre än orginalet

2009-10-13 @ 14:33:12
URL: http://annapannkaka.blogg.se/
Postat av: Anonym

du vet för fan inget om alkolister så som du skriver. det är en sjukdom man kan ärva av tex sin pappa som i sin tur har ärvt det av sin pappa så tänk för fan på vad du skriver. det är inte så jävla lätt som du tror.

2009-10-13 @ 15:12:12
Postat av: ellie

måste säga att där sjönk respkten lite. min pappa är alkoholist, narkoman osv.. han har gjort en jävla massa misstag ja. Men ofta har dom inte ens ett riktigt hem, som min pappa tillexempel som har fått sova i trappuppgångar osv. Precis som när du var bostadslös, hade du velat att folk sa att du inte fick vistas ute eller hade du velat behöva sova i en trappuppgång?

2009-10-13 @ 15:15:05
URL: http://ellieturegard.blogg.se/
Postat av: Anonym

Komentaren om alkoholiker va väldigt dum o tror nog att du ska sluta dömma folk om du inte själv vill blir dömd.

Låten Viva la Vida är ingen emo låt utan det är en pop låt. Coldplay är verkligen inte emo. Tycker att du kan ta reda på lite fakta innan du yttrar dig om saker. Det blir bara löjligt.

2009-10-13 @ 15:30:23
Postat av: sanna

Hahahahaha!!! Det är sådana som Kissie som ger folk mer fördommar! Herregud Amir, kissie framstår ju som en idiot i sin blogg and she knows it! Och ja vi fattar att hon provocerar för att få mer läsare, det är ju lite smart. Men hon gör det ju värre för alla blondiner eller hur, tänk att hon liksom får några tusen nya läsare per dag som tittar in för första eller andra gången. Dom ser bara alla idiotiska saker kissie skriver dom har inte fattat att hon är oserös. I början tänkte jag liksom ''fan vilken dum brud''. Nu har jag dock ingen åsikt om hennes smarthet eftersom att jag inte känner henne.



Jag är blond och overall så skäms jag för sådanna som kissie! Så nejtack inget thank god för att hon finns! HON SPRIDER FÖRDOMMARNA!

2009-10-13 @ 15:52:25
Postat av: Joel

Darin har totalförstört Viva la Vida!

2009-10-13 @ 16:02:41
URL: http://bigbenny.blogg.se/
Postat av: elin

Okej, alltå det du säger om alkoholister tycker jag var så jävla fel ifrån din sida. Det är en sjukdom, som många har, även min pappa. och det är allt annat än lätt. Amir, innan var du at the top för mig. Nu ligger du på botten. Kom tillbaka precis som du var förr.

2009-10-13 @ 16:16:12
Postat av: Arg.

De där med alkolisterna. Om du inte viste det är det en sjukdom. Och dom blir beroende och kan inte klara sig. Alkolism är faktiskt lika mycket sjukdom som cancer tex! Så de e fan inte egoistiskt. Dom kan ju fan inte hjälpa att dom blivit beroende. Du kan lika gärna bli beroende också. Sånt kan man inte hjälpa ! Man kan inte säjja nej dricker ja denna ölen kommer ja bli alkolist! Så funkar inte livet! Och du ska va typ 19? Herregud, -.-'

2009-10-13 @ 16:37:20
Postat av: Anonym

snälla dra åt helvetet jävla gay hoe, vet du? du tillhör planten mars.. och vet du? du är blondin så du kan glömma att du är smart , för det är du inte, gå och ansök på nån skola så att du kommer in och får någon utbildning hah och lycka till ifall du ens kommer in med en så gay hoe hjärna ..



och det med alkohol , är du inte en av de som dricker? HAHA, undra vilken lukt du har / hade ;o .. gay hoe lukt , gå och släng dig, du har fan inget liv X__x

2009-10-13 @ 16:39:08
Postat av: Emma

"Är det inte pinsamt att det faktiskt finns folk som tror att ens IQ sitter i hårfärgen liksom? Det är själva pigmenten man bleker bort och inte hjärncellerna".



Det där skulle kunna vart jävligt bra sagt men du kan fan inet säga så, det kommer från helt fel person. En person som säger "blondiner har roligast" och blablabla kan inte säga så... pinsamt. Som om humorn sitter i pigmenten.



2009-10-13 @ 16:46:58
Postat av: Eve

Darin är bäst :D

2009-10-13 @ 16:50:46
Postat av: Mikaela

Jag säger bara : ta reda på fakta innan du säger något.

alkoholism är en sjukdom din jävel , det är något man har i generna , som tex att man föds med pollen alergi?

Det jag vill komma fram till är att man föds med det och kommer aldrig att kunna få bort den sjukdomen oavsett vad du än gör.

2009-10-13 @ 17:24:36
Postat av: Lisa

"alkholister får skylla sig själv"

tror du att det är deras eget val..att dom själva VILL vara det? Som det står i ett x antal kommentarer här ovanför, Det är en sjukdom!

2009-10-13 @ 17:37:46
URL: http://losheen.blogg.se/
Postat av: Svampfest

Nu är det ju så att det faktiskt är du och Pissie, som får alla att tro att blondiner är dummare. Kolla dig själv i spegeln bara.

2009-10-13 @ 17:47:53
URL: http://youeffingsuck.blogspot.com
Postat av: Max

finns ju uppenbarligen en marknad för porrfilmerna liksom, ganska övertygad om att det innehåller en del överdrift i bögporr också alltså.



just sayin

2009-10-13 @ 17:50:28
URL: http://enlitenpojkeutanliv.blogg.se/
Postat av: Jawnnaa

Hörru, jag tycker du ska fan inte yttra dig om alkoholister, för du vet fan inte ett skit.

Ja är uppvuxen med dom, o utan dom hade jag inte existerat!, så jag tycker du ska ta o lägga ner skitsnacket!, För folk som dig som fuckar o kickar ner folk utan anledning är fan inget alls!.

Alkoholister är fan det de vackraste folk jag vet.

Lär känna dom innan du yttar dig grabben.

Folk som blir fuckade av staten är fan inte dumma i huvudet. o om du nu tycker de känns bättre så kan jag fan skriva om alkoholismen i min blogg så de är bara att LÄSA O LÄRA!. O SLUTA DÖMMA ALLT SÅ JÄVLA FORT!. Tack!... / Jåwnnaåå

2009-10-13 @ 18:14:13
URL: http://jawnnaa.bloggplatsen.se
Postat av: Anonym

På tal om alkolister! Tror du att de väljer de själva? Tror du de vill bli alkolister? Shit, dettqa är ett bra exempel på att iq:n sitter i din hårfärg.. En alkolist väljer det absolut inte, om du festar mycket så kommer du få sug efter alkohol varje helg sen kanske ngn dag i veckan och sen flera ggr i veckan och sedan varje dag.. Sen känner man att man mår bättre när man e onykter det är drf man fortsätter och inte kan sluta.

2009-10-13 @ 18:16:15
Postat av: loinen

Seriöst, du e ju helt slut.

alkolism är en sjukdom. Läs påå lite innan du yttrar dig.

jag har det i min släkt och är uppväxt med det.

Så yttra dig inte, utan prata med någon som är insatt ist. Det verkar uppenbarligen inte du vara.

2009-10-13 @ 18:40:52
Postat av: M

Det är absolut inte synd om dom för fem öre om de blir diskriminerade, alla har dom själva satt sig i situationen. Alla gör sina val och då får man stå för konsekvenserna. Idag när jag var påväg in till stan satte sig en bög på bussen och fast han satt flera säten bort fick jag värsta kväljningarna för att han var så bögig. Väldigt egoistiskt av dom att vara vara bland folk när dom vet hur äckliga dom är. Tycker dom borde respektera oss andra som inte sumpat chansen till ett normalt liv!!!!!!

2009-10-13 @ 19:32:36
Postat av: anonym

jag blir faktisk jävlig arg på det där om alkholister ' du får det att låta som om du

drar alla alkholister över samma gräns' tänk till en gång till om det där !!



det finns olika alkholister , vissa sitter på

parkbänkar & är ständigt fulla & dumma utomhus.

men det finns även alkholister som sköter sitt

jobb , som ser till att sin familj har mat på

bordet , & betalar räkningar .. blir faktiskt

ledsen över det där ' med tanke på att en som

står mig närmast är de .

2009-10-13 @ 19:45:29
Postat av: ANONYM. RIKTIGT ARG NU

VÄRT ATT LÄSA



Direkt jag bara såg "alkoholister" på din disslista gjorde de ont i mitt hjärta ska du veta.



Min pappa är alkoholist. Och du tror verkligen att alla som är alkoholister vill bli sånna?tror du verkligen det är deras val? tror du dem verkligen vill fortsätta dricka? Där bevisade du att du inte kan någonting, du bevisade att du är vemsomhelst utan någon IQ alls.



Du bara bestämmar så, alkoholister är sämst, äckliga och vi borde skita i dem för dem väljer deras liv själva.

DET ÄR INTE SÅ? det är inte så de går till, sluta snacka om saker du inte har en JÄVLA aning om.



Varje alkoholist har en egen bakgrunnd, vissa kan ha valt den vägen sjävla, dem kan ha skitit i alla och bara brytt sig om sig själva. Men så är det inte med alla! många av dem går ner i depression pga stor aoch jobbiga saker. Dem kan ha haft en otroligt svår barndom, blivit slagna, blivit hårt uppfostrade, varit med om att någon dör. nån Person dem älskar mest utav allt på hela denna jorden kanske har dött.



Jag gråter varje kväll för pappa, för jag vet att han dör närsomhelst detta året. Jag sitter och vet de, utan att kunna göra någonting. Och så sitter jag och läser de på din äckliga blogg. Tror du inte vi som sitter i min situation mår ännu sämre?



skärp dig amir, hoppas du tar åt dig rejält mycket. Från och med nu tänker jag aldrig mer läsa din blogg. Jag är ärlig och jag säger inte bara det.



DU OCH DIN BÖGBLOGG KAN TA SIG NÅNSTANS.

hoppas alla fattar hur dum i huvet du är. Man kan inte dra egna slutsatser bara sådär.

2009-10-13 @ 20:07:57
Postat av: Matilda

KISSIE ÄR INTE ENS SMART BLONDIN!! HON ÄR EN BIMBO!!! EN ELAK, PLASTIC OCH PATETISK BIMBO!! UTAN NÅGOT INTELLEKT ALLS!! HON BORDE SKÄMMAS!!!!

2009-10-13 @ 20:21:44
URL: http://maaatiiildaaan.blogg.se/
Postat av: COLDPLAYFAN!

VIVA LA VIDA ÄR INGEN EMO LÅT!

DET LÄT JU TYP LIKADANT NÄR DARIN GJORDE OM DEN BARA ATT HAN HAR EN ANNORLUNDA RÖST.

BARA FÖR ATT DU GILLAR MASSA POPARTISTER, COLDPLAY ÄR FAKTISKT ETT AV DE STÖRSTA BANDEN I VÄRLDEN, DÄREMOT INTE BRITNEY.

COLDPLAY HAR OCKSÅ VETTIGARE TEXTER, LICKSOM "IF YOU FUCK ME TONIGHT" ????????????

2009-10-13 @ 20:34:50
Postat av: Elin

Well ursäkta men Kissie tycker ju att människovärdet sitter i vikten och det är enligt mig ungefär lika smart. Annars håller jag med dig, känner massor av smarta, snygga blondiner^^

2009-10-13 @ 20:43:01
Postat av: .

Förlåt, jag har alltid tyckt att du är skit skön men när du skrev det där med alkoholister så blev jag sjukt förbannad. Jag vet inte om du skrev de där för att provocera eller om du faktiskt är dum i huvvet. Alkoholister är sjuka personer. Alkoholism är en SJUKDOM om du inte visste de. Det är inget man väljer, det är någonting man har i blodet. Sen om personen är stärk nog att ta sig ur det eller hamnar på gatan det är olika från person till person. Så fan, ta reda på fakta innan du slänger ur dig massa skit!

2009-10-13 @ 20:57:03
Postat av: isabella l .

Kul =) <3

2009-10-13 @ 21:14:13
URL: http://issaah.blogg.se/
Postat av: Anonym

HOPPAS DU BLIR ÄNNU FETARE ÄN VA DU REDAN ÄR DITT BÖG ÄCKEL. SEN SKA JAG SKRATTA ÅT DIG DIN LILLA SKIT. OM JAG SER DIG PÅ STAN SKA JAG PERSONLIGEN GÖRA EN FETTSUGNINGS OPERATION PÅ DIG. kom inte o snacka din jävla bög gå o klipp av din lilla bajs kuk istället

2009-10-13 @ 21:30:02
Postat av: Mille

Jag tappade precis respekten för dig. Du hade en bättre attityd förut. Att bete sig som ett svin är Kissies roll, inte din.

2009-10-13 @ 21:40:12
URL: http://bigbabypop.blogg.se/
Postat av: Jussan

Märks att du inte känner någon som har ett allvarligt alkohol problem, eller vem vet du kanske är som alla andra och bara ska provecera. Vilket fall som helst är båda min föräldrar alkohlister och tro mig dom valde det inte, så prata inte om saker du inte vet någonting om.

2009-10-13 @ 21:53:25
URL: http://justines.blogg.se/
Postat av: Carolina

Du snackar mycket om att det är så många som tycker illa om bögar och att ni blir mycket förolämpade osv... Det är mot en grupp, det är precis samma sak som du gör tillbaka nu, men mot alkoholister.

Min pappa är alkoholist, och det är fanimej inget dom har valt att bli! Alkoholism är en sjukdom. Så det kunde lika gärna stå i din dissar lista ex: emot canceroffer, för dom ser så otroligt fula ut i sina peruker. det är precis samma prencip. Så lär dig mer det du ska skriva innan du gör det. Tack!

2009-10-13 @ 22:42:29
Postat av: Mimi

Är du korkad? Du dissar alkoholister för att "dom luktar illa"? Alkoholister är själviska, kostar samhället massa pengar och utsätter sin familj för ett helvete genom att gång på gång lova att sluta, men det du lyfter fram är att dom luktar illa? Då kan du väl dissa gymmande människor som inte duschar innan dom tar bussen hem och luktar svett. Jag håller med om att alkoholister dissas, men att du dissar dom pga deras stank gör dig till den mest egoistiska människa jag hittat på bra bra länge!!

2009-10-13 @ 22:59:22
URL: http://www.mimidettwiler.com
Postat av: Sara

2009-10-14 @ 00:00:04
Postat av: Sara

Jag har alltid älskat din blogg - tills nu.

När jag läste det du skrev om alkoholister så ville jag slita huvudet av dig. Jag blev så arg att jag kokade, ingen INGEN har rätt att säga någonting sånt om någon. Jag insåg att du inte vet ett skit om livet. Om du kan säga sånt om alkoholister, så kan jag säga (med gott samvete) "Bögar borde respektera oss andra genom att inte visa sig ute när dom vet att dom stinker röv och snopp, vafan vi andra får ju kväljningar. Så äckligt"



Tänk efter nästa gång du ska skriva någonting sånt om folk förfan..

2009-10-14 @ 00:04:23
Postat av: LiteDjupare

Hej amir.

detta är första gången jag vart in på din blogg, och det får också bli den sista.

Jag läste just din dissarlista och där fanns alkoholister med.

jag är en 19-årig tjej som alltid är fräsh, nyduschad, sminkad, designerkläder o väskor, många vänner och en väldigt 'populär' person. men jag är också alkoholist. alla människor som har problem med alkoholen är inte äckliga och stinker som du så fint säger det.. Jag har ett jobb, tjänar bra med pengar, min familj är multimillionärer och väldigt kända runt om i sverige. men jag är fortfarande en alkoholist. och jag kan lova dig att det är inte ett eget val. jag märkte inte ens att jag var det förän jag blev tvingad av min dåvarande skola att gå till psykolog och på AA-möten. det började med att jag drack en dag i veckan. sen blev de 2. sen blev de 3. sen fortsatte det, och när de väl kom fram var de redan försent. jaja, min poäng här var i alla fall att alla kan trilla dit, och att verkligen inte alls alla som är alkoholister är skabbiga, stinkiga uteliggare.

2009-10-14 @ 00:28:24
URL: http://litedjupare.blogg.se/
Postat av: D

Fy fan vad du skönk i mina ögon och många andras... Nog bäst att ta ett svar på tal o förklara dig om du ska ha kvar dina läsare som är ditt levebröd. Läs igenom alla kommentarer så förstrå du.

Alkoholism är en sjuk dom och många tar till spriten för att dämpa sin ångest. Din vän kissie tex som måste dricka varje helg är så kallad helg alkis o ligger verkligen i riskzoonen för å bli helalkis.

Du borde gå på ett AA möte där får man träffa underbart folk som är precis som oss och du kommer förstå när duhör deras berättelse varför det blivit som det blivit. Har själv alkohlism i släkten och vet vad jag pratar om.



Och varför borde inte alkisar få åka buss?? Finns dom som inte e alkisar o som luktar apa och en del alkohlister är även hemlösa. Vart ska dom ta vägen har du tänkt ?? Det är fan så sjukt sagt av dej. Får inte alkisar visa sig ute borde inte bögar visa sig ute för det är onaturligt o vara bög.



Inte för att jag har något imot bögar men fan inte nått i mot alkisar heller..o du skriver att du ser ut som en pundare i nått inlägg ovanför.. Har du någonsin träffat en pundare?? JAg känner några st som är skiiiiiiiit snygga så håll käften om det du inte vet.

2009-10-14 @ 02:25:38
Postat av: Sandiza Hotpants

Dömer dig inte för din idiotiska kommentar om alkoholister. Din åsikt är grundat på okunskap, det märks lång väg, men man ska ju inte se ner på folk för att dom inte är pålästa?



Däremot kan jag bidra till din upplysthet(i korta drag): Man blir inte bara alkoholist genom ett trollslag och det är ingen som aktivt väljer att vara det. Psykiska sjukdomar och störningar är bidragande faktor till att man blir alkoholist/beroende av whatever. Ett beroende är otroligt svårt att komma ur. Och att vara beroende av alkohol är en HELT annan sak än att va beroende av tex cigg. Det går inte ens att jämföra, alkohol tar man till för att man inte står ut med världen, cigg för att dämpa ett sug.

Har man dessutom ingen som stöttar en är det kört.



Tänk dig själv in i att du har psykiska problem. Det kan faktiskt drabba vemsomhelst. Du klarar inte av ett arbete, men inte heller terapin, du får alltså inte ut mer i månaden än ett par tusen. Vad skulle du gjort för dessa pengar? Lägga dig ner o dö eller köpa dig den lilla lyckan som går att finna?



Utan stöd från icke alkoholiserade personer har du endast dessa två att välja mellan. Sorgligt men sant ;/



Dessutom finns det massvis med snygga, välvårdade alkoholister med. Som har rik familj eller bra jobb som dom sköter någorlunda, så att dom har pengar till ytliga saker och fest och massvis med alkohol.

Snygga 20åriga brudar som får massvis med ligg varje helg. Som pimplar tre liter vin om dagen.

Men sålänge dom inte stör ditt synfält och dina närborrar är det okej då att va beroende av detta helvete?



Hoppas jag öppnade dina ögon en aning iallafall, för du är en bra kille, det vet vi ju!

2009-10-14 @ 10:25:26
URL: http://brunettsandy.blogg.se/
Postat av: Anonym

shit, så du tycker att alkoholister får skylla sig själva?

Du vet att det är går i generationer va? Ärftligt, så igentligen tycker jag nog att du har fel!

2009-10-14 @ 12:42:38
Postat av: Vicco

2009-10-14 @ 12:43:23
URL: http://printze.blogg.se/
Postat av: E

Skäms du inte över dig själv?! Hur kan man vara en sån smaklös och oempatisk mäniska? Att säga att det inte är ett dugg synd om alkoholister och klaga på dem är som att sparka på någon som redan ligger. Ta ditt pisshår och plastläppar och försvinn!

2009-10-14 @ 16:40:27
Postat av: Mindou

håller med dig om det där med heteroporr! inte för att jag tittar på gayporr (men har sett då) men det är mkt mer liksom.. naturligt. Nej men seriöst, killarna i min klass tittar på redtube typ 24/7.. men hur ofta stönar man såhär "AAAHUGUHUHUAHUHAUHFIUSDGDPOIÖSJÄLGÅOVKE^DSPOGKJVCÅOÊWdgsk¨poabgtrdfkhbvdfgv¨kpo.. osv".. om jag som kille skulle ligga med en tjej som stönade så skulle jag nog ringa tro hon hade nåt fel.



Däremot det här med alkoholister. Jag kan ju hålla med om att oftast har dom själv skapat det. Men du kan ju inte säga nåt eftersom du inte vet nåt om deras tid innan. Det bodde en alkoholist i mitt trapphus (som sen blev vräkt) och hon har sagt till min mamma att hon började dricka för att alla hennes barn dött i en bilkrasch. men många får ju skylla sig själva...

2009-10-14 @ 17:29:36
URL: http://mirandagehlin.blogg.se/
Postat av: Lina

Är detta ett ännu provocerande sätt för att få kommentarer? Jag syftar på ditt uttalande om alkoholister. Bäst att du tar på dig nya perspektiv-glasögon och sluta generalisera. Rent idioti!

2009-10-14 @ 17:36:14
Postat av: Alexandra

Men alltså, varken du eller kissie är ju naturliga blondiner så var inte det ett lite dåligt exempel?

2009-10-14 @ 18:16:03
URL: http://laalexandra.blogg.se/
Postat av: Filippa

HAHA, viva la vida med coldplay är ju asbra, inte alls emo låt (a) men jag gillar dig och din blogg ändå trots din konstiga åsikt om vad som är "emo" :D

2009-10-14 @ 18:30:33
URL: http://filippaannavictoria.devote.se
Postat av: Anonym

Så feminism sitter i armhålan?!?



Du är ju liksom så smart liksom! Thihi

2009-10-14 @ 19:19:22
Postat av: Jenny

Visst har blondiner fått dåligt rykte och det förstärks i reklamer (bla 3s nya om telefonjack). Men jag tycker inte Kissie verkar speciellt smart och hon borde sminka sig lite mindre och va lite mindre blondin. Hon skulle passa bättre i en naturligt blond hårfärg och inte platinablont.



Men det sägs ju att Kissie inte är så dum som det verkar i bloggen, vilket är tur.

2009-10-14 @ 19:25:19
URL: http://jeeeny.blogg.se/
Postat av: lisette

alkolism är en sjukdom och inget som är ens eget fel! Jag blir bara rent förbannad när jag läser detta. Det ligger i gener och allt möjligt och det är ett beroende som man sen inte kommer ifrån, och jag kan lova att i stort sätt har alla försökt som sitter i den situationen men dom lyckas då inte och forsätter för att dom känner sig misslyckade eller något. Men att klanka ner på dom som du gjorde är bara patetiskt och fel! Det går att jämföra i stort sätt med vilken sjukdom som helst, så läs och lär, DET ÄR EN SJUKDOM, inte något man själv väljer!

2009-10-14 @ 19:35:47
URL: http://llisette.blogg.se/
Postat av: ditt anzikte

förlåt men nu är jag riktigt jävla arg , jag fattar inte vad du skriver för någonting om alkholister?! det är massa som skrivit massa bras saker , fast snälla ? kommer dina fucking fula äckliga ögon öppnar eller !? din familj borde fan skämmas över dig . du är arab och BÖG?! hahahahahhaha , snälla alkolister väljer inte att vara alkolist . min farsa är de och jag har levet med min farsza som alkis sen jag var nyfödd ,. och han kämpar men faller tillbaka helatiden . och jag orkar inte skriva mer . men men dom andra har skirivt så mkt som borde få dina ögpn att öppnas din äckliga arabbög ,,. fan dui e pinsam , sluta leka så svenniferad du skämmer bara ut dig själc . ja massa stac fel. orkar inte rätta skriver bara . men tänkt en gång exctra nästa gång du skriver något om alkolister för de kan svida , jag hoppas du blir misshanldad om ngn ser dig i gatan som vet vad en alkolst är för ngt ,. ditt äckliga monster . tack gud att jag inte fölher din äckliga blogg . bögar är inget för mig asso / razia @ pea

2009-10-14 @ 21:03:18
Postat av: ditt anzikte

förlåt men nu är jag riktigt jävla arg , jag fattar inte vad du skriver för någonting om alkholister?! det är massa som skrivit massa bras saker , fast snälla ? kommer dina fucking fula äckliga ögon öppnar eller !? din familj borde fan skämmas över dig . du är arab och BÖG?! hahahahahhaha , snälla alkolister väljer inte att vara alkolist . min farsa är de och jag har levet med min farsza som alkis sen jag var nyfödd ,. och han kämpar men faller tillbaka helatiden . och jag orkar inte skriva mer . men men dom andra har skirivt så mkt som borde få dina ögpn att öppnas din äckliga arabbög ,,. fan dui e pinsam , sluta leka så svenniferad du skämmer bara ut dig själc . ja massa stac fel. orkar inte rätta skriver bara . men tänkt en gång exctra nästa gång du skriver något om alkolister för de kan svida , jag hoppas du blir misshanldad om ngn ser dig i gatan som vet vad en alkolst är för ngt ,. ditt äckliga monster . tack gud att jag inte fölher din äckliga blogg . bögar är inget för mig asso / razia @ pea

2009-10-14 @ 21:03:55
Postat av: Jenny Hedin

Hejsan^^ Hur gör du dina Amir hissar och Amir dissar så bra? Vill verkligen lära mig :O



Älskar din blogg, btw. Höjdpunkten på min dag<3

2009-10-23 @ 14:28:34
URL: http://jhedin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0