Snacka inte skit!!

Anonym skrev:
Jag är emot skönhetsoperationer, men att påstå att det bara är folk som inte har råd som inte gillar det är de dummaste jag har hört.

Amir svarar: Fan vilket skitsnack, du ljuger ju för digsjälv? Försök inte inbilla någon att det finns vettiga anledningar till att inte skönhetsoperera sig? Ska du precis som alla andra skylla på att det finns vissa risker eller vadå? Då kan jag säga dig att du kan sluta äta chips, sluta röka, sluta dricka alkohol, sluta dricka redbull, sluta äta lösviktsgodis osv.

Nästan allt vi gör i våran vardag är farligt nuför tiden. Det finns risker överallt. När det kommer till bl.a. rökning och alkohol säger folk "skitsamma man dör ändå förr eller senare" bara för att dom har råd med rökning och supa, men när folk inte har råd att fixa till det dom är misslyckade över på sigsjälva då är det helt plötsligt inte okej för att det är farligt och kan gå snett? Bullshit, ni alla vet om det och kan sluta ljuga för er själva. Jag själv har inte heller råd att göra om allt jag skulle vilja, men jag sitter ändå inte och säger att det är fel med skönhetsoepration. Ni gillar inte plastikoperarade människor bara för att ni själva är ledsna över att ni inte har råd att bättra på er, and that's a fact!!! Get deal with it.

(Amandas new boyfriend om 30 min, missa inte!!)

Kommentarer
Postat av: Emma

GO AMIR !

2009-10-03 @ 19:26:06
URL: http://justeemmas.blogg.se/
Postat av: Tornevall

Eh, va? :D



Jag läser om både din och gästens kommentar, men jag förstår inte ett ord av det. Vad är det för svammel egentligen?

2009-10-03 @ 19:27:24
URL: http://blog.tornevall.net
Postat av: Anonym

men amir, det är ju verkligen inte så. det måste ju vara DU som lurar dig själv..

folk gör det inte för det finns STORA risker. och helt enkelt lägger pengarna på annat, liksom, läppförstoring är inte ens dyrt HAHA

2009-10-03 @ 19:30:03
Postat av: tessan

jag tycker inte om dig efter vad du gjorde mot paulina

2009-10-03 @ 19:30:32
URL: http://tessansnotebook.blogg.se/
Postat av: simeonjohansson

jag har inte något emot att fixa sig om det blir bra och om man inte gör för myk en läpp hit och en dit, no big deal men om man gör om hela sig själv så är dt fel! Är man så jävla besviken med sig själv så man ska göra om hela sig själv kan man ju bara dö! Men visst om du är tycker du har liten överläpp så kan duju fixa det bara det inte blir några jävla korvar som kissis e, och jag har visst råd med det men jag gör det inte tycker det är fel men om du vill göra det är det ju upp till dig och det ska väl andra skita i btw har du jävlig skön blogg:) keep it upp :)

2009-10-03 @ 19:32:31
URL: http://simeonjohansson.blogg.se/
Postat av: Cassandra

Du vet det finns faktiskt människor som är fattiga och nej dom har inte råd med skönhetsoperationer.

Men tänk själv att leva i tex i Afrika...där får dom knappt mat och tag över huvudet och du pratar om skönhetsoperationer :s

Jag tror faktiskt att du är lite för själv upptagen Amir. Att klaga på dom som är fattiga är inte rätt, dom lever att piss liv rättare sagt och dom kan inte gör något åt det, visst dom kan skaffa jobb och så men tro mig, dom får inte mycket.

Skulle du ge dom 5 kr/rand skulle dom bli överlyckliga. Förstår du inte det?!

2009-10-03 @ 19:33:21
Postat av: cecilia

fan va töntig du e seriöst -.- jag har råd med att röka fan hur jävla mycket jag vill men jag gör det inte, för att det är som sagt farligt så va inte löjlig och säg att dom som tycker det är farligt inte har råd -.- skrattretande är du.

2009-10-03 @ 19:35:06
Postat av: Rebecca

Jag tycker att alla har rätt att göra som de vill med sina egna kroppar. Vill du göra en läppförstoring för att känna dig vackrare så ska du ju absolut göra det!

Folk som inte gillar skönhetsoperationer ska ju inte göra det, men jag tycker inte att man ska klaga på andra som faktiskt vill göra det. Det finns otroligt många människor som är missnöjda med sig själva och det påverkar dom enormt mycket psykiskt på grund av dessa skönhetsideal vi känner oss tvugna till att leva upp till.

Om då ett ingrepp (oavsett vilket!) får en att känna sig fulländad så ser jag inget fel i det!



Du har all rätt att göra en läppförstoring om det är det som känns bäst för dig, det är DIN kropp så det är DITT val!



Kram på dig



Rebecca

2009-10-03 @ 19:37:08
URL: http://tearsofaclown.devote.se
Postat av: Anonym

Nej, jag är redan assnygg så jag behöver inte plastikoperera mig (;

2009-10-03 @ 19:37:08
Postat av: TESAAAA

Många tycker inte att det är snyggt, helt enkelt. Att det "bättrar på en" är ju din personliga åsikt, inte fakta. (Finns inget fakta eftersom det beror på vad man tycker)

Nu känner jag mig jättedum som är 15 år och förklarar sånt för en (typ) vuxen. Höhö, men jag har tråkigt bara.

Kul blogg X)

2009-10-03 @ 19:37:38
Postat av: bajj

*även om jag har råd o operera sig så skulle jag integöra det. jag är född sån här ochäven om jag kanske har en ful näsa är det det som gör mig till den jag är, det är mitt arv från mina föräldrar. så nej även om jag har råd. btw pal`la skriva typ "trött bög" jag skriver inte "trött hetro"*

2009-10-03 @ 19:39:20
Postat av: johanna nelson

HAHAHA omg har du verkligen alla hemma? Jag har fan inte emot de och har heller inga pengar, så egentligen är jag då helt missbildad och borde anse att detta ska vara fel? hahaha gah damn, va de dummaste jag har hört i hela mitt LILLA liv HAHAHAHAHAHAHAHAHAAH!!!!

2009-10-03 @ 19:40:47
URL: http://www.improveme.se/johannanelson
Postat av: starbee

bull bull bull.. du e bull!!

2009-10-03 @ 19:41:04
URL: http://starbee.blogg.se/
Postat av: evve

jag är inte rädd för risker, men tycker ser så jävla fejk ut. och tro mig, jag har råd med det.

2009-10-03 @ 19:41:55
URL: http://eeveliinaa.blogg.se/
Postat av: Lovisa

jag har inget emot sjönhetsoperationer, men jag tycker att det är grymt fult när man gör det i ansiktet (inte läppar elr ören då) sen tycker jag att det är okej att göra det på kroppsdelar, tex det där nya programet dom gör nu... men när man ''töjer ut'' ansiktet ser det ju fan helt jävla sjukt ut

2009-10-03 @ 19:42:51
Postat av: malin

Fan vad patetiskt försök till att provocera.

2009-10-03 @ 19:42:55
URL: http://miljarderbitar.blogg.se/
Postat av: emma

Eller kanske det har att göra med att man tycker att man ska vara sig själv och inte ändra på sig för att samhället säger att man ska se ut på ett visst sätt..

2009-10-03 @ 19:44:23
URL: http://lawlpamaj.blogg.se/
Postat av: E

Men ge dig nu för fan seriöst! DU hade INTE haft råd med allt du shoppar osv om du inte hade tjänat pengar på din blogg för fan!SÅ tack vare det så har du råd med det. Så sluta snacka skit och tänk INNAN du snackar.

2009-10-03 @ 19:44:43
Postat av: Anonym

Jag tror att kändisar, "rika människor" inte nöjer sig med sig själv och gör operationer bara för att dom kom medans vi vanliga nöjer oss helt enkelt.



Visst, alla som har råd gör inte operationer vilket är sjukt bra! Man ska stå upp för sig själv och hur man ser ut.

2009-10-03 @ 19:44:51
Postat av: En läsare med en åsikt!

Men snälla.. driver du nu eller? Dethär låter verkligen inte som dig! Nåt din fejkade "kissie" vän lurat dig med?



Det är OKEJ om man har komplex och mår dåligt över något, då kan man göra så man blir lycklig.

Men att bara göra det, för det är "snyggt" och att man har råd är så jävla fel! Ingen gillar en fejk människa, det är äckligt och omänskligt. Även om det är vanligt så är det dom som är mest normala som inte gjort någon plastik. Man föddes som man gjorde, mår man dåligt över det, ja ändra det då. Men annars, VA NATURLIG.. det är det som är vackrast på dig själv!

2009-10-03 @ 19:45:38
Postat av: Mary Louis - Dance like you do in rehab

så även om man är nöjd med sig själv så ska man plastikoperera sig om man är rik? Låter inte direkt smart amir.

2009-10-03 @ 19:45:56
URL: http://rehab.blogg.se/
Postat av: olivia

true!

2009-10-03 @ 19:45:56
URL: http://olizkooliz.blogg.se/
Postat av: Rödräv

Jag trodde då bättre om dig än så här. Pinsamt.



Du har inte tänkt på att det finns människor som inte gillar plastik pga religion? Eller kanske för att man tycker att det är moraliskt fel att kirurgiska resurser går till människor utan livshotande problem men med mycket pengar när det finns långa köer till viktiga operationer (säg t.ex. att operera en fot för att kunna gå). Eller kanske för att det ser onaturligt ut och man har åsikten att människan är skapad som den är skapad?



Att kirurgiskt rätta till saker som gått fel (harmynthet, brännskador, allvarliga medfödda fel) är en sak men att spruta in gift i läppen för att se mer "tilldragande" (vilket imo är samma sak som att ta bilder i "såhär ser jag ut när jag suger av dig-vinkeln") ut kanske somliga tycker är något helt annat.



Du är ju fan inte nådigt dum om du på allvar tror att allting handlar om pengar, vem som har pengar och vem som inte har det.



På tal om pengar känns ju plastik lite underligt att lägga dem på när man är hemlös och snyltar på sin släkt.



Bra gjort där.

2009-10-03 @ 19:46:24
URL: http://rodrav.wordpress.com
Postat av: eemma!

men shit, nu sjönk du i mina ögon nåååågot mycket.

plastikoperationer går inte att jämföra med chipsätning, de är ändå mat, råvaror, friterad potatis! sen när blev de lika farligt som att bli nersövd och lägga sig under kniven?

skärp dig du vet att de där inte är sant! det finns ju folk som är emot rökning & alkohol också men ja tror då fan dom har råd med ett paket cigg eller en vinare..

2009-10-03 @ 19:46:43
URL: http://emmzih.blogg.se/
Postat av: tussielago

Jag tycker så här, JAG vill INTE operera mitt yttre, men därimot, du tex, vill du göra det, fine upp till dig, du gör som du vill. Men jag vill inte göra det, och det har inte med pengar att göra.

2009-10-03 @ 19:47:37
URL: http://tussielago.blogg.se/
Postat av: <<

Du är fanimej dum i huvudet. Varför ska man ändra på sig själv så jävla mkt för? Förfan, BANTA istället för att klämma i dig mer skit. GÅ NER I VIKT istället!

2009-10-03 @ 19:49:14
Postat av: L

Shit jag börjar verkligen tappa respekten för dig Amir. Har alltid gillat dig men nu börjar jag inse att du är fan dum i huvudet. Hur gammal är du egentligen, 12? Du gör vad du vill och jag skiter i det för du lär inte bli snygg vad du än gör men säg inte att dom som är emot ingrepp är det bara för att dom inte har råd för det är så jävla fel och det vet du själv. Har du tänkt på att det kanske finns folk som faktiskt är nöjda med hur dom ser ut?Bara folk som är sjukt missnöjda med sig själva och är för lata för att göra något åt självkänslan "skönhets"opererar sig. THAT'S A FACT amir bitch

2009-10-03 @ 19:49:26
Postat av: Alexandra

Håller helt efter dig. Du tänker så jävla rätt.. Så förstår inte vad det är för fel på människor som förssöker ljuga för sig själva go mannen.

2009-10-03 @ 19:50:20
URL: http://piinkbarbiie.blogg.se/
Postat av: Gulliver

Jag är själv inte emot skönhetsoperationer, dock har jag inte råd själv. Men att säga att alla som är emot inte har råd är faktiskt väldigt korkat sagt, för bara någon dag sen så blev blondinbella frågad på sin frågestund om hon skulle kunna skönhetsoperera sig. Aldrig blev hennes svar. Är ganska säker på att hon har jävligt mycket mer pengar än dig...

2009-10-03 @ 19:50:58
Postat av: BARBIE BARBIE





HEJ



JAG HAR EN 24 CM KUK



VEM VILL SE DEN I WEBCAM??



'

'

'



http://psychedelique.blogg.se



http://psychedelique.blogg.se



http://psychedelique.blogg.se

2009-10-03 @ 19:53:14
URL: http://psychedelique.blogg.se/
Postat av: KRISTIN

okej jag har verkligen inte råd med något sådant där lyx, betyder det då att jag är emot alla skönhetsoperationer då eller ????! för det är jag inte!

2009-10-03 @ 19:53:33
URL: http://kristinsmode.bubbleroom.se
Postat av: pauline

så jävla dåligt ja håller helt och hållet med anonym vadå bara de som inte har råd driver du med mig eller fan vi inte skappade för falska grejer ja vil lha ekta utseende äkta kuk. alltså ingen dildo allt äkta

2009-10-03 @ 19:54:37
Postat av: Fanny

Du har ju fan blivit som dessie o kissie. Sluta provoucera, t ex rihanna har pengar men hon spenderar inte de för att göra läppförstorning elr plastikoperation. Hon är nöjd med sig själv, vilket 1000000000 andra människor är!!

2009-10-03 @ 19:54:43
Postat av: Anonym

Det handlar nog inte om alla risker man utsätter sig för, utan att själva resultatet inte brukar bli speciellt snyggt. Man ser bara plastig ut, Jag skulle verkligen inte säga att din överläpp är överdrivet liten, och då tycker jag att det verkar lite onödigt. Jag förstår folk som föds med missbildningar eller liknande, och väljer att göra skönhetsingrepp. Men jag tror inte ett dugg på att du skulle vara så missnöjd över din överläpp att du mår dåligt över den. Så snälla, spara pengarna, eller ge dom istället till någon som har nytta av dom?



Men du gör ju som du vill, men kom ihåg. Du är så himla fin som du är nu :)

2009-10-03 @ 19:54:55
Postat av: Jenny

Jag tycker att operationer är okej till en viss del.

varför ska en naturligt vacker människa ändra på nånting som redan är fint?

Visst om man kanske har jätte smala läppar men man behöver ju inte överdriva med förstorningen (nämner inga namn) man kan ta lite istället så att man ser normal ut, eller iaf så gott som.

Vet inte riktigt vart jag ville komma med den här kommentaren men som jag skrev i början.

Det är okej till en viss del.

2009-10-03 @ 19:56:09
URL: http://thisisourlife.webblogg.se/
Postat av: sanna

för första gången ser jag en annan sida av amir.. det luktar falskhet ?tråkigt.

2009-10-03 @ 19:56:33
Postat av: Anna

jag har råd, men inget jag prioriterar men vafan jag är verkligen inte emot det!

Om det nu gör en människa lycklig men ett par större bröst tex, så är det väll fantastiskt att den personen kan få det? För det gör faktiskt ingen som hellst skada för någon annan!

Fattar inte att folk kan bli så jävla pisst of när det gäller skönhetsoperationer! barn blir våldtagna av sina föräldrar, personer blir mördade pga av sin religion.. DÄR har ni något att bli förbannade över.

2009-10-03 @ 19:57:36
Postat av: Ur Ett Suddigt Perspektiv

Ny text på blogg!

" det finns en sanning bakom mina tårar.. "

Läs gärna & kommentera!



Ur Ett Suddigt Perspektiv

http://urettsuddigtperspektiv.webblogg.se

2009-10-03 @ 19:57:59
URL: http://urettsuddigtperspektiv.webblogg.se/
Postat av: Lady Humpalot - fun & fearless in Barcelona

självklart e de ok me skönhetsoperationer.. men går de överstyr så tycker jag inte de e ok.. lika lite som de e ok att bli alkis.. eller narkoman.. det jag menar är att de kanske börjar me en oskyldig näsoperation.. sen sitter man där några år senare som michael jackson

2009-10-03 @ 19:58:43
URL: http://ladyhumpalot.blogg.se/
Postat av: Lindemark

MEN SNÄLLA? du kan inte säga att du VET VAD VI TYCKER. DET ÄR INTE SÅ SOM DU SKRIVER. isåfall drar du alla över en fucking kant, amir. TÄNK OM MAN INTE ÄR EN JÄVLA UGLY DUCKLING SÅ ATT MAN INTE BEHÖVER PLASTIKOPERERA SIG? Jag är nöjd med mitt utseende, jag vill inte ändra något. Du är fan dum i hela huvudet. LÄmnar denna bloggen nu

2009-10-03 @ 20:00:32
Postat av: Åke Bråke

Men herregud, du är ju skapligt sjuk i huvudet.. Lägg pengarna på en fettsugning ist

2009-10-03 @ 20:01:56
Postat av: Anonym

att göra skönhetsoperationer till någon som ser helt "perfekt" eller "normal" ut är så jävla onödigt och så jävla ytligt!



skönhetsoperationer kan jag tänka mig till dom som verkligen behöver det! brännskador till andra skador som inte läker utan hjälp! och har du själv intalat dig att dom som är emot plastikoperationer inte har råd? vem försöker du lura? var har du "bevis" på att ditt fakta är baserat på sanning? tror det bara är du själv som har kommit till den slutsatsen



det är stor skillnad mellan att dricka och lägga sig under kniven, visst handlar det nu bara om läppförstoring men du har förklarat dig så jävla klumpigt så det finns inte... väx upp någon jävla gång! fixa ditt liv och flytta hem med dig ist för att leva på andra

2009-10-03 @ 20:09:01
Postat av: Nina

Din kommentar i sluten är den dummaste jag hört!

Plastikopererade människor är bland dem FULASTE på jorden. Och JA, jag har definitivt råd med plastikoperationer, men jag är redan så sjukt vacker så sånt behöver inte vi snygga. Synd för alla er som föddes fula, och måste göra plastikoperationer... ni blir dock bara ännu fulare.

2009-10-03 @ 20:12:10
Postat av: Moa

snacka inte skit? bara för man inte tycker om dig snackar man skit? alla gillar inte stylen att vara plastikopererad och blond.. du är verkligen egocentriskt som inihelvete. skaffa dig en bostad istället för att lägga flera tusen på att fixa läpparna

2009-10-03 @ 20:12:37
URL: http://mosw.blogg.se/
Postat av: Sanna

Så bara för att jag inte gillar folk som gör skönhetsoperationer och förstör sig själva så har jag inte råd? hm, visst jag kanske inte har råd. Men bara för det kan jag väl tycka att det är fel??! jag tycker det är rätt om man gör det för att man tex har blivit brännskadad eller något annat liknande. Men tycker det är ONÖDIGT när man ser "normal" ut. Fast sen så kan jag inte säga att jag är helt emot det, att ändra på utseendet, jag har tandställning.. Men hm, fan vad jag säger emot mig själv :D Men det jag ville få fram är att bara för att man är emot skönhetsoperationer behöver det inte betyda att man inte har råd att göra en själv!

2009-10-03 @ 20:14:01
URL: http://svansa.blogg.se/
Postat av: Nike

Åh men lilla gubben, skärp dig.

2009-10-03 @ 20:20:17
Postat av: Anonym

Trodde bättre om dig. Förresten blir man aldrig helt nöjd med sig själv, ändrar man något hittar man såklart något annat man är missnöjd med!



Sluta vara sån jävla översittare, du får ju dina pengar genom läsare!

2009-10-03 @ 20:20:52
Postat av: Jessie

Hej Amir!

Jag läser din blogg ofta och den är bra men att säga att man inte har råd för operationer är lite fel att säga tycker jag(men det är vad jag tycker), jag har själv råd men det men jag är nöjd mig själv..en sak du ska tänka på är att dina läppar kan bli förstörda när du blir äldre...kram

2009-10-03 @ 20:22:25
URL: http://jessiejj.blogg.se/
Postat av: LARAH DEN BÄSTE

Aassssåå seriööst vad var det för fucking bullshit?

Här sitter man och diggar din blogg och så lägger du en "folk som inte har råd med de tycker inte om de".

Shiiiiiit människa, någon borde dra ner dig till jorden!!!!

DET ÄR INTE FAKTA DET ÄR DIIIITT PÅSTÅENDEEEE

2009-10-03 @ 20:24:42
URL: http://themeblog.blogg.se/
Postat av: Anonym

du har rätt!

2009-10-03 @ 20:25:15
Postat av: Ida

Se ut som mitt medelmåttiga själv...eller se ut som en slampa med ankläppar...valet är nog inte så svårt, ändå. Visst, jag tycker att det är bra att man kan skönhetsoperationer på personer som t.ex. fått brännskador, men att skönhetsoperera personer som ser normala ut är väl lite att ta i? Vem vill se ut som en plastdocka utan känslor...eller Kalle Anka, precis så som du såg ut när du hade fixat dina läppar förra gången.

2009-10-03 @ 20:25:46
Postat av: Tove

2009-10-03 @ 20:27:18
URL: http://fatgirlslim.blogg.se/
Postat av: Patetiskt

"Att argumentera över internet som du gör Amir är som att vinna i paralympics, öven om du vinner så är du fortfarande efterbliven."

2009-10-03 @ 20:27:49
Postat av: Anonym

lol, tror du verkligen att alla vill göra skönhetsoperationer?

2009-10-03 @ 20:28:17
Postat av: tovan

Amir nu måste du ta dig själv i kragen!

Vad sägs om att alla faktiskt inte VILL skönhetsoperera sig? Jag var kanske inte supernöjd med mina läppar när jag var 16, 17 men sen opererade min kompis sin näsa... och det tog bort en del av hans personlighet så NEJ, skönhetsoperationer är inte en nödvändighet bara för att man har pengar. Man kan faktiskt försöka lära sig att älska sitt utseende precis som det är och tänka att det är en del av din person. FAN jag blir så trött på att du kör på samma provocerande stil som Kissie... det börjar sina lite nu.

2009-10-03 @ 20:31:03
URL: http://fatgirlslim.blogg.se/
Postat av: Anonym

Men gubben då.. Alla har inte lika dåligt självförtroende och självrespekt som du och andra vissa bloggare som gör skönhetsoperationer. Jag vill inte operera mig för jag skulle känna mig så äcklig och falsk då. Och vem som helst kan ha råd med en operation. Hört talas om banker, lån osv?! Det har inte med pengar och göra. Det handlar om att man ska vara nöjd med den man är och ha vett nog att acceptera sig själv som man är.. Okej, kanske är lite hård nu, Alla har inte dåligt självförtroende eller respekt för att man opererar sig, Men Varför kan man inte bara vara nöjd och stolt över sig själv?! Hoppas verkligen att du inte är allvarlig i detta inlägg alltså. Känns verkligen falskt och provocerande. Lycka till med självkänslan.

2009-10-03 @ 20:31:45
URL: http://dinengel.blogg.se/
Postat av: Anonym

om du är seriös, hoppas jag verkligen att du inser hur patetisk du låter? xd

skratt retande :D

blir fan lite förbannad också (:

2009-10-03 @ 20:33:07
Postat av: Anonym

Haha har du ens läst var du själv skrev? Det är bara svammel, och riktat mot dig själv.

2009-10-03 @ 20:49:09
Postat av: E M E L I E & L I S A - VÅRT LIV I EN LITEN 1:A!

eeh haha det är väl upp till var och en att bestämma vad man tycker om det? :P

2009-10-03 @ 20:50:35
URL: http://skeppargatan.blogg.se/
Postat av: Anna

MEN MOGET?! Om du nu har råd med plastikoperationer varför slaggar du hos kompisar hela tiden då?! Du borde väl förfan ha råd med eget boende om du förstorar läppen? Det här va den falskaste sidan jag någonsin sett från dig. BESVIKEN!

2009-10-03 @ 20:50:53
Postat av: Catago - Hästbloggen för dig!

du har så fel amir, så fel!

2009-10-03 @ 20:52:41
URL: http://catago.blogg.se/
Postat av: Hannah

HAHA driver du eller ? Tex jag , vill INTE fylla mina läppar , förstora brösten ovs. FÖR JAG ÄR NÖJD MED MIG SJÄLV ?

Vilket inte du verkar va ?

2009-10-03 @ 20:55:00
Postat av: Moa

Ehh... Du tror inte att de finns människor som faktiskt väljer att lägga sina pengar på andra saker än att stoppa in konstigheter i kroppen? Människor som faktiskt värdesätter annat i livet än ett "perfekt" yttre? Och ja, jag har råd att operera mig, ett antal ggr om jag vill, men , trots det har jag aldrig tänkt tanken på att göra nåt sånt. Förvånad? Och särskilt DU borde väl tänka på vad du gör av dina pengar i detta läge? Där sjönk du mkt i mina ögon grabben!

2009-10-03 @ 20:57:19
Postat av: Anonym

jag håller med dem andra,

vad har det tagit åt dig? :(

2009-10-03 @ 20:58:13
URL: http://jjonnaas.blogg.se/
Postat av: Emmah

Undrar om du inte blonderat bort alla hjärnceller när du ändå hållt på! Det var nog det dummaste argumentet jag nånsin hört! Det finns dom som faktiskt är nöjda med sej själva som itne tycker att dom behöver ändra på nåt! Pengar är inte allt i världen, det är så mycket mer. Man ska inte se sina sk "fel" som fel utan det är dom skavankerna som gör dej perfekt! Tänk på det och om inte det hjälper kanske du skulle ta dina pengar och få tag på nånstans att bo istället för att operera alla dina sk fel så kasnke du inte skulle behöva tigga och leva på alla andra..

2009-10-03 @ 21:01:29
Postat av: maja

snälla snälla lilla naiva pojke,jag trodde faktiskt du var smartare än såhär. Som att alla som inte röker inte gör det för att dom inte har råd? Det var det dummaste jag hört. Det är inte många i sverige(om det finns någon överhuvudtaget) som inte har råd att köpa ciggaretter! Och när det kommer till skönhetsoperationer. Jag har också råd att spruta in skit i mina läppar eller tuttar men jag gör det inte ändå. hur förklarar du det då?

2009-10-03 @ 21:04:16
Postat av: Vanessa

Men gud du är ju helt blåst! Det finns faktiskt snygga männiksor här i världen som inte behöver ändra ett SKIT på sig själva. Du och dina kompisar behöver ju verkligen de och ni har ju råd. Så vad väntar ni på?

2009-10-03 @ 21:05:45
URL: http://justvanessa.blogg.se/
Postat av: Pernilla

tokdiggade dig förut, tyckte du verkade vara en kille med båda fötterna på jorden. men herregud, du har sjunkit så lågt i mina ögon den senaste tiden. dags att mogna till lite nu, grabben!

2009-10-03 @ 21:06:42
Postat av: micaela

Du som annars är så skön och så skriver du något sånt här! Aja, när det gäller mitt liv så har du rätt, jag har inte råd att göra skönhets operation (dock är jag bara 14 år så...) fast om jag skulle ha råd så skulle jag göra något åt mina kind ben. Tror jag det heter.

2009-10-03 @ 21:15:25
URL: http://ankbajs.blogg.se/
Postat av: rebecca

lol, barnslig argumentations teknik. finns otroligt många rika människor som inte plastikopererar sig.

2009-10-03 @ 21:16:02
URL: http://rebeccajanzon.blogg.se/
Postat av: AA

its not a fact it just your åsikt (?) höhö

nej men älit det e bara folk med dåligt självförtroende å komplex som vill göra sånt. om jag vann en biljon skulle jag ändå inte plastikoperera mig vafann. å liksom se ut som en anka...



=) =)

2009-10-03 @ 21:24:01
Postat av: Anonym

där gick en sorts gräns för dig.

jag är emot skönhetsoperationer för att alla är ju födda till den man är, och alla är unika. Varför ska man då sköngetsoperera sig och sen veta att man verkligen inte är unik längre då det är massa skit i ens kropp som inte ska vara där.



"Då kan jag säga dig att du kan sluta äta chips, sluta röka, sluta dricka alkohol, sluta dricka redbull, sluta äta lösviktsgodis osv."

och det där, VILKET JÄVLA SKITSNACK! jag kan säga att jag dricker faktiskt inte, jag röker inte, jag dricker inte redbull och jag äter inte chips. pga att det påverkar min träning. det betyder alltså inte att jag bara inte dricker och sådant för att det finns risker, BARA FÖR ATT JAG INTE VILL.



du börjar bli falsk. riktigt hemskt

2009-10-03 @ 21:26:08
Postat av: dmartinsson

haha xD

2009-10-03 @ 21:31:28
URL: http://h
Postat av: martina

lol. tror du verkligen på det själv..

2009-10-03 @ 21:47:35
Postat av: nina

jag tycker du har en poäng där!!! jag kan ju stta här o säga att "nä men du vet... man kan dö, bli ful, yadiyadi" men som du säger; det finns risker med allt vi gör i dagens samhälle, jag röker tillexempel och det skulle verkligen vara dubbelgrej om jag säger att jag vägrar skönhetsoperera mig bara för att det är farlig o det kan gå snett. Well, rökning är farlig o att jag är beroende är något som gått jävligt åthelvete-snett. So i got you point.

Men jag kan säga såhär, jag har både råd att röka ihjäl mig, supa ihjäl mig o skönhetsoperar ihjäl mig. Så ja jag röker, ja jag super, men nej jag är ändå emot skönhetsoperationer - FÖR ATT jag är nöjd med mig själv. Ja, det finns faktiskt dom 18åringar som helt enkelt, utan plastik-kirurgi är nöjda (o ja återigen jag har råd så nej det är inte därför) o jag tycker inte man ska skönhetsoperara sig FÖR ATT jag tycker man ska vara nöjd med sig själv. Jag är inte världens snyggaste, men jag tycker jag är tillräckligt snygg och jag är nöjd!

Men sen att jag eeehh kommer bli fett ful o rynkig om femtio år om jag inte slutar röka o då kommer vilja operar sönder mig 20 år yngre, det är en annan femma ;)

2009-10-03 @ 21:47:37
Postat av: Anonym

eh jag tror fan inte att personen syftar på att det är stora risker? jag skulle fan aldrig skönhetsoperera mig för att jag respekterar mig själv och vill kunna säga tack när andra berömmer mitt utseende ohch inte säga: ehh heheh jo jag ska hälsa personen som opererade mig . Vem vill vara fejk`:S

2009-10-03 @ 21:51:38
URL: http://platina.blogg.se/
Postat av: Anonym

Amir nu blir jag besviken,har alltid gillat dina åsikter innan. Men självklart kan man vara emot skönhetsoperationer även fast man har råd med dem, jag är emot skönhetsoperationer för jag älskar folk som är sig själva inte när dom har ändrat på en massa skit, utseendet är inte allt Amir. Du måste sluta vara så ytlig.

2009-10-03 @ 21:53:18
Postat av: ems

eller så kanske vi bara ska lära oss att acceptera våra brister och uppskatta dom istället, eftersom det förmodligen är dom som skiljer oss åt - som gör oss unika. jag tycker det finns en viss charm i de delar av utseendet som andra klagar på. jag menar; hur kul vore det om alla skulle följa "idealet" och se likadana ut?

2009-10-03 @ 21:56:26
URL: http://badnewsforyou.blogg.se/
Postat av: X

Börjar du tappa läsare Amir? Därför du vill provocera lite?

2009-10-03 @ 21:58:44
Postat av: jennifer

"Anonym" påpekar inget om risker å sån jävla skit. Det är helt jävla okej att ha en åsikt i detta land. Eftersom att du själv verkar ha en egen? Jag förstår verkligen inte hur du tänker. Du beter dig som alla andra fjortisbloggare när du skriver att det bara är dom som inte har råd som är emot det. Jag hade förväntat mig något i stil med "jag tycker att ni alla där ute ska vara nöjda med dom ni är, och inte leta efter brister i erat utseende". Det känns mer som dig. Det känns som något som kommer ifrån Amir. Jag älskar att läsa din blogg, du har bra åsikter i det mesta. Men jag tycker inte du ska provocera till att skönhetsoperationer skulle ses som något bra. Jag tycker absolut att det är okej i medicinskt syfte, alltså om det gäller brännskador eller liknande. Snällllla, skriv inte så här. PUSS



2009-10-03 @ 22:10:17
Postat av: Amanda

Jag har råd att operera mig om jag skulle vilja, men jag är NÖJD med mig själv om du vet vad det är. Och så tycker jag inte att ankläppar är fina.



Din blogg blir bara sämre och sämre, ska sluta följa den nu.

2009-10-03 @ 22:14:55
URL: http://yodadog.blogg.se/
Postat av: bella

Jag är inte emot skönhetsoperationer men jag tycker det är lite löjligt att gå till överdrift och använda sig av det om det inte är av en speciell anledning, bara för att man ska bli finare. Alla är fina som dom är, okej en liten sak som att förstora läpparna. Det känns ju inget speciellt utan typ som att använda volumprodukter till håret. Men om man typ gör om hela sitt ansikte ''bara för att'' tycker jag(alltså är detta min åsikt) att det är patetiskt och ofta ser man ju bara värre ut. Tycker dock att det är bra med skönhetsoperationer om det är av en speciell anledning, som när jag var mindre var det en muskel i ögonlocket som inte funkade riktigt som det skulle och därför hängde ena mitt ögonlock ner lite mer än det andra och det fixade dom åt mig.



Men okej, om man vill lägga sig under kniven så är ju det helt upp till en själv. Det är ens egna liv och man bestämmer själv, varför bryr folk sig egentligen? lev era egna liv ffs och låt andra göra som dom vill.

2009-10-03 @ 22:20:26
Postat av: Elin

Men snälla Amir. Det där var det sämsta argumenten jag hört från dig någonsin.



1. Jag har råd att skönhetsoperera mig. Gör jag det? Nej.

2. Bara för att DU har komplex, behöver inte det betyda att folk som faktiskt också har pengar har det.



Du är ju fan dummare än du är ful!

2009-10-03 @ 22:23:52
Postat av: Anonym

jag tyvker man ska var anöjd med hur man ser ot man vill inte se helt plastig och onaturlig ut de e ju fan läskigt naturligt e de bästa! puss på dej ;*

2009-10-03 @ 22:30:58
Postat av: Frida

Oj oj oj. Genom sig själv känner man andra. Eller vad är det man brukar säga? Normala människor hatar inte saker och ting bara för att man inte har råd med det. Och i det här fallet så är man väl oftast emot plastikkirurgi för att det är fel att fuska sig till en bättre självkänsla, för det är vad det handlar om till 100%. Utseende är inte allt, vilket ni bloggfjortisar kommer att upptäcka dagen då ni mognat till lite och vaknat upp ur blogghysterin.

2009-10-03 @ 22:32:42
Postat av: Nathalie

Oh, nu blev jag sugen på att kolla efter nya bröst! Tack för inlägget. Puss.



XXX

2009-10-03 @ 22:33:27
URL: http://nathalierossander.blogg.se/
Postat av: SOFIA

Hörredu Amir! Jag HAR RÅD att plastikoperera mig flera tusen gånger om. Jag är 21 år och har rätt mkt pengar som jag själv tjänat ihop. Jag är nöjd med mitt utseende, har rätt små bröst och små läppar. Men jag är nöjd. Kom inte och säg att alla med pengar skulle operera sig för det kommer jag troligtvis aldrig göra även efter jag fött barn! JAG tycker att det finns viktigare saker i MITT liv att bry mig om än stora bröst och kuksugar läppar!

2009-10-03 @ 22:36:37
Postat av: Anonym

Jag tycker inte illa om de som gör plastikopertaioner jag tycker synd om dem. För att de inte kunde älska sig själva som de var innan. Se det fina som faktiskt alla personer har vare sig om de har små läppar eller stora. Jag tycker det är synd att allt ska vara så ytligt idag, vad hände egentligen med insidan och älska sig själv för den man är?

Och nej jag är ingen bitterfitta, jag skulle ha råd med att göra det ena och det andra men jag gör det inte, för jag är nöjd precis som jag är!

2009-10-03 @ 22:40:59
Postat av: Annika

Nu är du bara löjlig Amir, pinsam rent ut sagt!

Tänk nu igenom vad du skrivit ett par gånger extra..

2009-10-03 @ 22:42:22
Postat av: Anonym

Man känner sig bara ful och äcklig om man är falsk! och det är precis vad du är;)

2009-10-03 @ 22:43:02
Postat av: Yvette

Det är ju bara människor med extrema komplex som måste göra skönhetsoperationer. Älskar man det man ser i spegeln behöver man inte lägga sig under kniven.



Jag tycker om din blogg, men det här... Mate, tror du själv på det du skriver???

2009-10-03 @ 22:51:44
URL: http://jeone.blogg.se/
Postat av: malin

Så du menar att alla som inte röker (och är emot) inte har råd med det? Tror du att t.ex. Blondinbella (som verkligen har råd med det, det vet vi alla) är för skönhetsoperationer? Nnnnne, tänkte väl det. Du har ingen aning om vad denna skribent har för anledning att vara emot detta. Du tar för givet att är för riskerna. För att du själv vet att dom finns där? Kanske är det du som ljuger lite för dig själv. Iaf försöker intala dig själv att det är lika ofarligt som att röka...



En av de bloggar som jag känner verkligen är värd att läsa, för att du verkligen tycker att det är kul och visar en glad och skön sida av dig själv. Men nu gick du över gränsen. Visst att du inte håller med skribenten men att reagera på detta sätt tyckte jag var att gå över gränsen.

2009-10-03 @ 22:54:05
Postat av: Lovisa

haha, skratt retande.Du låter som världes översittare i detta inlägget och som att du är mycket bättre än alla andra. "jag har inte råd med allt men jag tycker det är okej men det gör ingen annan" Fatta vad kul det vore att bara skit i din blogg( tror ingen skulle sakna dig) och sen se hur lilla 12-åriga Amir med ankläppar skulle klara sig då! Du får din pengar på att du skriver att "nu ska jag fika"-.-

Amir got talent! Tyckte förut att du var rätt okej men nu är du nere under Kissi nivå! hejdå!!

2009-10-03 @ 23:06:21
Postat av: angelina

Jag tyckte verkligen om dig innan detta amir, du sjönk verkligen i mina ögon.



Vilken sjuk åsikt du delar med dig där. Jag kan ju säga såhär, jag har verkligen, och tro mig när jag säger det RÅD att göra en plastikoperation om jag vill. Inget snack om den saken.



Ändå är jag emot, undrar varför?

Kan hända att jag har en moster som gjorde en sån här operation som resulterade i att det felet hon ville ha bort, blev 10 gånger värre.



Naturlig skönhet, älskar man inte sig själv så finns det 1000 andra vägar att gå.



2009-10-03 @ 23:09:52
URL: http://angiek.blogg.se/
Postat av: Anonym

Seriöst, du snackar bara bullshit. Det har inte ett skit med pengarna att göra :S För vissa folk kanske visst, vissa kanske vill ändra på saker, inte har pengar men fortfarande är rädda för riskerna det ger. Och oavsett om man har pengar, vem fan vill lägga ut på att göra saker fulare? Se på din vän alexandra kissie vafan du än vill kalla henne, de ser ut som olika bergstoppar på hennes överläpp hon har blivigt så jävla ful efter sina läppförstoringar. Plastik operationer gör en bara fulare :S Ok du har din egna åsikt, men jag tror att 90% av dom som har råd skulle tacka nej i vilket fall, bara för att man ser så jävla fail ut efter att ha gjort en operation. God man, I thought you had better opinions then this. But you're as dumb as any other of these bloggers :S

2009-10-03 @ 23:10:57
Postat av: emma

Det var det dummaste jag hört Amir, och jag gillar din blogg oerhört mycket. Jag hoppas det var ett patetiskt försök till att provocera. Det är inte ens särskilt dyrt, men det är fruktansvärt fult. Läppförstoringar, god. Finns skönhetsoperationer som kan vara vackra också. Men personligen skulle jag nog aldrig operera mig, för dom tar bort en del utav MIG.

2009-10-03 @ 23:17:11
URL: http://emaaaas.blogg.se/
Postat av: Sara

Jag har inget emot det direkt, men jag skulle känna mig fake, och därför skulle jag aldrig göra en. Klart att det finns andra anledningar till att vara emot sköhetsoperationer. Dumt.

2009-10-03 @ 23:18:28
Postat av: Leila

Hahahaha alltså herregud, det här var nog det löjligaste jag har läst i den här bloggen. pure bullshit 8) jag råder dig till att läsa om texten ett par gånger och verkligen tänka på vad du skrev, efter ett tag kommer du nog märka hur fel det låter.

2009-10-03 @ 23:25:36
URL: http://crumbled.blogg.se/
Postat av: Helena

Hörrudu Amir!

Där har du faktiskt fel tycker jag, det finns människor MED massor av pengar som INTE skönhetsopererar sig. :)

2009-10-03 @ 23:26:58
Postat av: Diana

Eller så är dem som är emot plastikoperationer faktiskt nöjda med sig själva?

2009-10-03 @ 23:29:20
URL: http://drevdu.blogg.se/
Postat av: Marielle

Nej Amir, nu sjönk du rejält i mina ögon. Jag är starkt emot skönhetsoperationer dör att jag anser att man ska vara nöjd med sig själv som man är. Och tro mig, jag har definitivt råd.

2009-10-03 @ 23:42:29
Postat av: evelina

haha :D

2009-10-03 @ 23:58:32
URL: http://lillie.blogg.se/
Postat av: Anonym

sant. jag ska fixa till mina tänder för 30 000 kr , fett värt det. mår ju dåligt över dom..

hade jag inte haft pengarna, som jag nu har, hade jag säkert försökt ljuga för mig själv blabla nöj dig osv, men de komemr jag aldirg göra.

2009-10-04 @ 00:17:15
Postat av: tobys.se

Vet du vad.

Du har fel.



Du har inte alltid rätt.



Jag har råd med läppförstoring och fettsugning om jag så vill. Men VET DU VAD?



Jag ÄLSKAR mig själv! Och ingen ska förändra hur jag ser ut!

2009-10-04 @ 00:19:17
URL: http://tobys.se
Postat av: Suzz.G

Många har råd till skönhetsoperationer. Vi är bara inte patetiska att göra det ! Vi kan ta mig som exempel, jag skulle inte tänka mig att göra sånt. Jag har råd, men .. Jag är den sexigaste i hela världen. Så ge mig en anledning varför. Därimot Amir, Fettsugning till dig maybe ? i can pay ?

2009-10-04 @ 00:22:03
Postat av: Hanna

Synd att du uppenbarligen verkar ha supit bort alla dina hjärnceller! Det är jävligt stor skillnad på att leva osunt och att genom gå en skönhetsoperation som gick åt helvetet. Att du ens har mage att säga att folk är avundsjuka och att det i grund och botten ligger i att man inte har råd med en skönhetsoperation. Det är synd att man inte kan köpa IQ för det är något du verkligen skulle behöva. Du va bra Amir, men nu ser jag dig bara som en självupptagen skitunge.

2009-10-04 @ 00:34:17
Postat av: emma

kul att du vågar säga va du tkr (om du verkligen tkr så å inte bara säger de för å provocera lr nåt) men ja tror inte att folk ogillar skönhetsoperationer bara för att de "inte har råd"... ja själv tkr de e skitbra att folk har möjligheten å bli ännu snyggare än va de redan e, sålänge man inte går till överdrift för de e verkligen inte snyggt å va överopererad

2009-10-04 @ 00:41:07
Postat av: emma

kul att du vågar säga va du tkr (om du verkligen tkr så å inte bara säger de för å provocera lr nåt) men ja tror inte att folk ogillar skönhetsoperationer bara för att de "inte har råd"... ja själv tkr de e skitbra att folk har möjligheten å bli ännu snyggare än va de redan e, sålänge man inte går till överdrift för de e verkligen inte snyggt å va överopererad

2009-10-04 @ 00:41:33
Postat av: Johanna

Snälla du, nu drar du alla över en kam.. Alla tycker/tänker inte samma sak.. Och det är egentligen tur för hur hade det annars sett ut?

Visst jag har inte råd till att kunna göra ingrepp av alla dess slag men det tyder inte på att jag är emot på grund av att jag inte har råd.. Jag tycker inte att det finns någon anledning till att göra ingrepp för att göra sig själv "snyggare".. Om man nu har nåt som man inte är nöjd med, fokusera på de saker som du är nöjd och framhäv dem istället..

Jag är bara för ingrepp om det finns en riktig anledning till det, till exempel brännskador..

Såsom många har skrivit så har du sjunkit i mina ögon också, du verkade så vettig i dina andra inlägg men nu, nej detta gillade jag verkligen inte..

2009-10-04 @ 00:44:58
URL: http://nessan86.blogg.se/
Postat av: Louise

snälla säg att du inte är seriös. du är så otroligt ytlig och korkad. att dom som är "emot" skönhetsoperationer är det bara för att de inte har råd, det finns 100 anledningar till att ta avstånd från sånt skit. ja förstår hur man kan operera sig för fetma då det påverkar ens hälsa. men att operera sina läppar eller sin näsa är för mig idiotiskt - och att göra det för "att må bättre", problemet sitter inte i dina läppar utan i ditt huvud! där sjönk du rejält i mina ögon. du är så jävla ytlig. jag har badat i badkar djupare än dig.

2009-10-04 @ 00:49:42
Postat av: Mia

Menar du de som är emot skönhetsoperationer eller även de som bara inte vill göra en?

2009-10-04 @ 01:02:54
URL: http://duvetmia.blogg.se/
Postat av: Jannike

Skärp dig Amir.. Jag ärvde mkt pengar nyss och jag skulle aldrig skönhetsoperera mig, även om jag vann på lotto. Jag bryr mig inte om du förstorar läpparna för att du inte är nöjd med dig själv men att säga att alla vill men inte ha råd är att ta i! Det finns faktiskt folk som är nöjda med sig själv.

2009-10-04 @ 01:29:12
Postat av: Jannike

förresten, jag har rökt i sex år, nu har jag varit rökfri i tre veckor, och jag tänker aldrig mer börja med skiten.. Man ska ta vara på livet, det är kort.

2009-10-04 @ 01:32:03
Postat av: Anonym

Jag må ha små läppar men jag har världens vackraste ögon!!!!!!!!!!!

2009-10-04 @ 01:40:58
Postat av: Emma

Jag tar genast tillbaka min kommentar om att du skulle vara den "mer mänskliga bloggaren" och allt det där.. Du är UPPBLÅST! Tror du på RIKTIGT att folk inte gör skönhetsoperationer för att dom inte har råd? Är det verkligen bra att uppmana unga som gamla att operera sig för att dom är "fula" (enligt sjuka ideal)? Den som vill göra det pga sina egna skäl = OK. Men att sitta och snacka om att "ALLA SOM HAR EMOT SKÖNHETSOPERATIONER ÄR FATTIGA" får dig bara att utstå som otroligt KORKAD, UPPBLÅST, OCH EN (som vi brukar skoja om här uppe i norrbotten) TYPISK 08:A-FJOLLA! Jag har själv tänkt förstora min bröst i framtiden, men tror du att jag sen sitter och säger åt folk att dom är "fattiga" om dom inte tycker att min operation är "nödvändig"? Du är ju mer korkad än Kissie.

2009-10-04 @ 01:57:24
Postat av: G2 / Gosia

missnöjd, inte misslyckad.

2009-10-04 @ 03:14:38
URL: http://gosias.blogg.se/
Postat av: Anonym

Det finns faktist personer som har råd med skönhetsoperationer, men har accepterat hur dom ser ut och är nöjda med det.

Jag har absolut inget emot skönhetsoperationer, men förstår inte riktigt varför man gör det om man redan är medveten om att man ser bra ut.

Visst, man kanske vill bli ännu snyggare, men jag skulle nog hellre vara naturligt snygg än opererad snygga!

Antar att du endast skrev detta inlägg för att provocera. Onödigt, eftersom du redan har en såpass bra blogg, och jag tycker den kommer försämras ifall du börjar provoera mer.....

2009-10-04 @ 04:18:30
Postat av: Johanna

haha skrattretande! Du har inte tänkt på att det finns människor som faktiskt är nöjda med sig själva. Människor som inte behöver spruta in skit i läppar och bröst bara för att stärka sitt sargade självförtroende? Sorgligt!

2009-10-04 @ 07:15:02
Postat av: s

Som andra har skrivit. det är för fasen inte ens dyrt;O Märks att du är hemlös!

2009-10-04 @ 08:20:06
Postat av: ME

Jag har diggat din blogg, men nu fan går du över gränsen.. Hur fan kan du påstå att alla människor vill skönhetsoperera sig? Jag dissar Plastic-looken helt jag föredrar naturligt. Jag tror inte jag är ensam om det... Mysigt att kyssas med frusna läppar eller se någon med ett konstant falskt leende. Hoppas du förstår att du borde ta tillbaka det du sagt. Detta övertramp gör att jag lämnar denna blogg.

2009-10-04 @ 09:49:23
Postat av: Malin

För det första skrev jag att jag inte var emot skönhetsoperationer. Och att påstå att det skulle vara fakta är jävligt korkat, det finns din personliga åsikt men det är något helt annat.

2009-10-04 @ 09:57:55
Postat av: Anonym

Saken är väl den att man borde lära sig tycka om sig själv som man är istället för att tycka om något som egentligen inte tillhör ens kropp. Och oftast tycker inte folk bättre om sig själva för att de opererat sig, de hittar bara fler saker som de senare vill förbättra.



Grym blogg! You go, Amir! <3

2009-10-04 @ 10:16:23
Postat av: Anonym

VA?

Ska du börja som Kissie nu?

Provocera fram att de som har ngt emot operationer e för fattiga???

Känns bara korkat att ens uttala sig så.



D e faktiskt ganska tröttsamt att ni bloggare hela tiden lyfter fram hur mkt pengar ni tjänar o vi läsare e fattiga.



Slutar nog bidra till dina nöjen snart.... den här Kissie-stilen gilar jag INTE!!!!!!

2009-10-04 @ 10:17:19
Postat av: Anonym

ehm nej amir. gå och släng dig i väggen, du har helt fel. dom som gör skönhetsoperationen är inte nöjda med sitt ansikte. helt klart vill du ändra på digsjälv men vågar inte säga det högt.

men jag tycker du ska ta dig och göra en fettsugning!

2009-10-04 @ 10:25:52
Postat av: Anonym

men vafan, är du helt jävla kuk i skallen? så du menar att bara för man inte har RÅD, så vill man bli uppskärd? du måste mig då fan vara den dummaste bögen i sveriges historia. HUR JÄVLA IDIOT FÅR MAN BLI? bara för att du har liiiiite problem med hjärnceller, så betyder det inte att alla har det. bara för att du har några 50 kg för mycket och är desperat efter att losa dom. dumma dumma bögjävel.

2009-10-04 @ 10:31:28
Postat av: Anonym

är du störd?

jag skulle ha råd till 10 bröstförstoringar om jag skulle vela, men vet du vad? jag vill inte! skulle aldrig i hela mitt liv lägga mig under kniven!



trög

2009-10-04 @ 10:38:38
Postat av: Anonym

Jag anser mer att folk som "skönhetsopererar" sig inte är nöjda med hur misslyckade de blev och känner att de måste ta till andra knep för att bli accepterade av sig själva och sen andra. Vi som är emot det har hittat ro med oss själva, har ett liv och är nöjda med det. Man föddes med vissa fördelar men även med vissa brister, det gör alla. Men det är de som lyckas leva med sina brister och acceptera det som är vackra och starka. De som inte klarar av det och tar till operation, det är bara fail!

2009-10-04 @ 10:40:00
Postat av: Anonym

det finns också något som kallas att vara nöjd med sig själv och tycka att man är snygg om du visste det? och alla är inte så jävla ytliga heller

2009-10-04 @ 10:50:00
Postat av: Anonym

så man kan inte bara vara nöjd med sig själv utan skönhetsoperationer?och inte slösa bort en massa pengar på alkohol?

man kan vara nöjd med sig själv utan operationer, det kallas självförtroende!

2009-10-04 @ 10:52:52
Postat av: Anonym

Snacka om du sjönk lågt efter det här inlägget.

Att röka/dricka alkohol och skönhetopera sig är

ju två helt olika saker. Jag säger inte att jag

är emot skönhetsoperationer, men jag tycker inte

om det. Och det handlar inte om att jag inte har

råd, det handlar om att det ser äckligt och fejkat

ut (och det är nog många som tycker på på sätt)



Om det är någon som ljuger för sig själv så är det

fan den personen som opererar om sig till någon

den inte är. Over and out.

2009-10-04 @ 10:54:15
Postat av: elin

en och annan läppförstoring .. whatever. Men jag skulle aldrig aldrig aldrig plastikoperera mig på det sättet. Inte för att jag inte skulle ha råd , inte för att det finns risker. Nej.. för att det är FULT!



Som sagt , jag säger inte att jag är emot läppförstoring eftersom det inte riktigt är samma grej. Men sen att börja förstöra sin kropp så man ser ut att vara gjord av plast.. vissa kanske vill se ut så. Men min åsikt är bara FYYFAN

2009-10-04 @ 11:05:28
URL: http://itmustbeelin.blogg.se/
Postat av: O&B

helt jävla fel? du är ju fan dum i huvudet. det finns faktiskt vissa (till skillnad från dej) som är nöjda med sej själva och stolta över hur dom ser ut utan att behöva ändra på en massa saker! om man inte röker tror du att man inte har råd att göra det hör du själv hur det låter??

2009-10-04 @ 11:10:17
URL: http://mmjaou.blogg.se/
Postat av: cassandra

Jag är inte emot skönhetsoperationer. Men nu i dagsläget skulle jag aldrig kunna operera mig. Just för att det är läskigt och det är inte speciellt läskigt att käka godis, som du säger. Så på det sättet är det en stor skillnad, fast du har rätt att det är farligt oavsett. Men jag tror att från att inte ha pengar till att sen få massvis med pengar, då skulle man kanske ändra uppfattning och vilja operera sig. När man inser att man har råd och det var visst lite mycket fett på det låret, haha. Men hellre skulle jag lägga ner pengar på en bra PT som hjälper med träning och matkost, faktiskt!

2009-10-04 @ 11:19:02
Postat av: farah

så om man inte är skönhetsopererad så betyder det att man inte har råd med sådana ingrepp? du borde inte ens försöka dra upp sådana diskussioner då man ser tydligt att dina argument är rätt lama.

2009-10-04 @ 11:22:52
URL: http://arabensanus.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hahah du snackar bullshit. jag har ingenting i mitt ansikte eller övrigt som jag skulle behöva oprerera. Jag har stora läppar nturligt och om jag skulle vilja plastikoperera mig skulle jag få det. Säg dessutom inte emot andras åsikter, alla tycker som dom vill INKLUSIVE du.

Att du behöver operera dig är ditt problem, precis som alla andra som gör det.

2009-10-04 @ 11:28:39
Postat av: Chris

men nej, du råkar bara ha snygga läsare som är nöjda med sig själva, och jämför sig inte med plastikopererade människor för dem är fake ;D

2009-10-04 @ 11:29:29
URL: http://musicsavedmylife.blogg.se/
Postat av: Anonym

Asså vadå inte råd? Vi som "inte" har pengar. Är nöjda med vårat liv. Alla ni bloggare säger ni är ju perfekta. men vrf då operera er?. Du sa också om det att sluta äta osv. Gör det själv? jag vet detta besök gav dig en till, men det skiter jag i. Du e ju den som borde opererar dig och kanske sluta äta? Du har nyss förstört min dag. Nä vänta ingen kan göra det!

2009-10-04 @ 11:43:08
Postat av: Anonym

Asså helt seriöst! sluta köra kissie-stil. så jävla töntigt!!! Jag trodde fan att du var en bra kille! men du är juh bara kissie-wannabe

2009-10-04 @ 11:44:13
Postat av: Sara

Jag tycker att man ska få skönhetsoperera sig om man vill. Men eftersom att det alltid finns risker med operationer, skönhets eller ej, så kan man inte komma och klaga sen om det skulle bli fel eller om ärren skulle bli fula eftersom att man kan klara sig utan en skönhetsoperation.

2009-10-04 @ 11:56:23
URL: http://saraochhennesvarld.blogg.se/
Postat av: Anonym

haha du är fan dum i huvudet din kissie-wannabe

2009-10-04 @ 11:59:04
Postat av: emma

HAHAHAHAHAHAHAH! Min pappa äger ett företag som omsätter flera miljoner, så nej jag är verkligen inte fattig. Men jag skulle aldrig, ALDRIG skönhetsoperera mig själv för jag är snygg ändå.



Folk som opererar sig är bara onöjda med sitt utseende och väljer att bli plastic istället, och om du säger att jag har fel så är det DU som ljuger för dig själv.



Visst kan jag dricka och röka, men aldrig operera mig.

2009-10-04 @ 12:00:41
Postat av: Ida Backström

det börjar lukta kissie här.. usch!

2009-10-04 @ 12:03:07
URL: http://idacarolinabackstrom.blogg.se/
Postat av: sofia

vadå svar på tal? man får väl tycka vad man vill? för mig handlar det inte om pengar, utan att jag är nöjd med hur jag ser ut? kan det inte det vara en anledning? alla är väl inte misslyckade? det känns som att det är precis det du säger här..

2009-10-04 @ 12:06:40
URL: http://zchnullmundsheting.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag slår vad om att jag tjänar mer än dig men inte fan skönhetsopererar jag mig?



Tappat all "respekt" för dig.. Du är i botten tillsammans med Pissie och resten.

2009-10-04 @ 12:07:53
Postat av: Anonym

Jag håller med dig Amir.. alla har något dom skulle vilja göra o med sin kropp så är det bara, alla klagar alltid på att det är något fel med dom, men somsagt alla har inte råd.

2009-10-04 @ 12:20:25
URL: http://emssa.blogg.se/
Postat av: sandra

Och där försökte du få fler läsare. Hoppas du lyckades, för jag kommer inte läsa längre. Trodde du hade lite vett i skallen, men du visade ju tydligt nu att så inte var fallet.

Folk som säger att dom inte vill göra skönhetsoperationer behöver inte vara fattiga. Dom kanske är nöjd med sig själv och hur dom ser ut.



Alla är inte så jävla missnöjda med hur dom ser ut och alla tycker inte att dom ser ful ut.

Jag skulle aldrig göra en skönehtsOP, är jävligt nöjd med mig själv. Och pengar saknar jag då fan inte.

2009-10-04 @ 12:21:39
URL: http://sandrabloom.blogg.se/
Postat av: Isabel

Du sjönk verkligen i mina ögon.

2009-10-04 @ 12:23:21
URL: http://isabelcaleros.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jah håller med den som skrev.

Jag har råd men skulle aldrig förstora mina läppar för jag tycker inte det är snyggt.

Tex kissie.. hon ser bara konstig ut med sina läppar. Dom var mycke finare förut.

2009-10-04 @ 12:23:25
Postat av: elinore

ELLER så vill vi inte plastikoperera oss för vi redan ser bra ut och är nöjda med oss själva? :)

2009-10-04 @ 12:29:29
URL: http://elinoreh.blogg.se/
Postat av: Anonym

snälla svara på den här frågan: JAG HAR RÅD ATT RÖKA HUR MYCKET JAG VILL, MEN JAG RÖKER INTE. VAD BEROR DET PÅ?

2009-10-04 @ 12:52:25
Postat av: patricia

Nu blev jag fan besviken på dig, Amir.

Jag tycker det är jätteroligt för dig att du ska förstora dina läppar, men att säga att de som är emot plastikoperationer bara är avundsjuka? - come on, jag trodde du visste bättre än så. Jag själv är inte emot detta, dock skulle det aldrig slå mig att jag själv skulle genomgå ett sådant ingrepp och bara för att jag tycker något såndant betyder inte det att jag är avundsjuk på dig?

Du vet väl att det finns någonting som heter gott självförtroende?

Nä, get a grip of yourself och sluta upp med dessa kissie-fasoner. det räcker med en uppkäftig diva.

kram.

2009-10-04 @ 13:00:55
URL: http://prodigal.blogg.se/
Postat av: Anonym

skulle jag vilja göra en skönhetsoperation skulle jag göra det, det handlar inte om pengar grabben! lägg ner den skiten!



allt handlar inte om pengar.. bara för att du ska göra en läppförstoring och någon annan skriver: "men shit, är du allvarlig.. det är fult" - det betyder inte att man är avensjuk för att du har pengar, utan MAN kan faktiskt tycka det är fult. inse det!



jag säger inte att jag själv är emot läppförstoring, men skulle heller aldrig göra det - jag är nöjd med mig själv.. du kanske inte helt enkelt är nöjd. så är det! ,;) jag är bara trött på er storbloggar som tror alla är avensjuka på att ni har pengar..

2009-10-04 @ 13:27:33
Postat av: Anonym

då skulle ju alla som är rika vara plastikopererade? och det vet vi ju att det inte är sant!

2009-10-04 @ 13:30:44
Postat av: Ellen

Jag har inte råd : ) Men jag är absolut INTE emot det. Så ... bara för att jag inte har råd med skönhetsoperationer så är jag ju inte emot det? Sen tyvärr finns det dom som är såna på riktigt - dom har inte råd och däför hatar dom det. Men säg inte att ALLA är såna ; )

2009-10-04 @ 13:33:14
Postat av: Anonym

Eller så har man god självkänsla- och respekt och är nöjd med hur man ser ut. Utan att behöva spruta in skit fan överallt. Det är ju FULT med fejkat. Jag trodde du var klok men det där var det mest korkade uttalandet på länge.

2009-10-04 @ 13:37:31
Postat av: Camilla

jag ogillar skönhetsoperationer av en anledning som du inte har tagit upp. om du t ex inte gillar dina läppar och vill fylla ut dom så är väl det helt okej om du blir lycklig och känner dig snyggare efter. men du är väl medveten om att din självbild i huvet inte ändras för det? efter du är nöjd med dina läppar kommer du säkert hitta ett annat komplex som du "måste" fixa. det skapar ju bara en ond cirkel och risken finns att du blir beroende, fast det kanske sällan går så långt. jag tycker det är bättre att satsa på sin självbild istället, att försöka få den bättre. håller du inte med mig?

2009-10-04 @ 13:40:12
Postat av: Anonym

Okej, det där med rökningen var väl inget bra exempel? Det finns de som har råd med mycket mer än så, men att de är för smarta för att börja röka. Jag har rökt i 6 år och nu har jag valt att sluta med det, för min hälsa och inte för pengarnas skull.



Det finns risker med allt man gör, även skönhetsoperationer. Men de exempel och jämförelser du tar upp hänger inte riktigt ihop. Du försöker dumförklara andra, men inser inte att den enda du dumförklarar är dig själv.

2009-10-04 @ 13:49:16
Postat av: Anonym

Det här måste kommenteras för det var det mesta ointelligenta inlägg jag någonsin har läst. Anledningen till att man inte röker/dricker/pumpar sig med silikon eller vad det nu kan vara är för att man inte har råd?



Snälla du - det visar verkligen hur lite du vet. De som till exempel röker och dricker påverkas inte av sin ekonomi. De kommer att lägga sina sista pengar på dessa saker. Det är inte särskilt dyrt med något av det du nämner.



Varför folk väljer att avstå från dessa dumheter är SUNT FÖRNUFT och KUNSKAP. Någonting som du verkar sakna mycket av. Trist.



Jag skulle kunna göra allt ovanstående tusen gånger om. Men inga pengar i världen kan få mig att stoppa in en CANCERPINNE i min käft.



Ignoranta människa.

2009-10-04 @ 13:55:10
Postat av: Anonym

Antagligen så har du gjort om en kommentar och tagit bort det bra i den, eftersom att när jag söker (ctrl + f) i det inläggets kommentarer, så hittar jag ingen sån kommentar. Jag skulle ha råd med en operation men jag gör det inte, för att jag tycker man borde lära sig acceptera sig som man är född! Är allt du har i hjärnan pengar eller?! Gud..

2009-10-04 @ 14:00:52
URL: http://special.blogg.se/
Postat av: Lisa

hahaha det är ju du som lurar dig själv. Det där är tanimej fan det dummaste jag sett dig skriva, brukar annars tycka att du har vettiga åsikter.. men det här, vilken pajas säger jag. Tror nog dom flesta har råd med skönhetsoperationer, men tror inte att alla vill lilla du. Bara för att du är onöjd med dig själv behöver du väl inte säga att andra som faktiskt trvis med sig själva är för fattiga för att genomföra en operation?!?! Tycker du borde jobba på din självkänsla istället för att gömma dig under kniven. jävla skrattmås

2009-10-04 @ 14:07:25
Postat av: cecilia

ehmm.... mållös

brukar hålla med dig amir men denna gång så blev jag faktiskt chockad

2009-10-04 @ 14:11:22
Postat av: KEmpe

Om du nu gillar skönhetsoperationer så jävla mycket och är så jävla rik så varför gör du inte ett par fettsugningar då?

2009-10-04 @ 14:11:54
Postat av: sejdo (:

aso amir din feta lilla gris, tänker du inte överhuvudtaget elr? Du måste ju vara dummare än vad man tror, e e för att du äter för mycekt elr vaddå?



Så tjockis jävel, finns rika människor, HUR RIKA SOM HELST som inte opererar sig, och gissa varför? JO FÖR DE TRIVS ME SIG SJÄLVA !!! och för att de finns rikser! Spara dina jävla pengar och gör en fettsugning om du ändå vill operera något ! JÄVLA TJOCKIS!!



vill även tillägga att hetsätning är när man ÄTER TILLS MAN SPYR! det är solklart att du INTE spyr efter du har ätit!

2009-10-04 @ 14:20:08
URL: http://sillyhilton.blogg.se/
Postat av: Malin "pite"

Men snälla lilla du. ( Eller lilla vad vet jag du kanske är äldre än vad jag är) Hur som haver.



Att jämföra en operation med att röka eller dricka det går inte ihop överhuvudatget.



Att bli sövd innebär alltid en risk, att operera sig innebär alltid en risk. Med svåra komplikationer.



Sen är det lika jävla dumt att röka eller dricka.



Men att påstå att människor som inte har råd är dom som är emot plastikoperationer är enbart okunnigt.



2009-10-04 @ 14:27:50
URL: http://maves.blogg.se/
Postat av: Anonym

Men lilla du. Jag skulle fan ha råd att göra en sån operation om jag bara ville. Men jag vill inte! Jag är helt emot skönhetsoperationer, för att det bara stärker ett osunt ideal om hur en människa ska se ut. Vem fan vill gå runt och se ut som en ful och fake jävla barbiedocka!? Var nöjd med dig själv som är istället, det skulle du må bättre av..

2009-10-04 @ 14:32:44
Postat av: Rob

Eller så är man emot skönhetsoperationer för att det uppmuntrar idealbilder som är helt åt helvete ? Stora ankläppar är inte snyggt, du är bara indoktrinerad nog till att tro att det är snyggt

2009-10-04 @ 14:43:28
Postat av: jeenn

haha! Det Du säger är det dummaste Jag har hört... om vi Är nöjda med oss själva då? vi kanske inte tycker att vi behöver operera oss? måste det betyda att vi inte har pengar till det? NEJ. ditt argument vinner inte den här gången Amir. säger bara som en föregående talande: Du sjönk verkligen i mina ögon.

2009-10-04 @ 14:52:55
Postat av: sandra

amir snälla, det finns faktiskt folk som är HELT JÄVLA NÖJDA med sig själva och är emot skönhetsoperationer, så det kanske är du som borde acceptera det istället..?

2009-10-04 @ 15:01:19
Postat av: -

HAHA! Vilket jävla skämt, du är så utseendefixerat fast du är fet och ful. Herregud, du borde fan ta dig om kragen och göra något av din kropp, fjant!

2009-10-04 @ 15:07:41
Postat av: steph holmberg

tjenare! visst, du har en del rätt, vi människor har en känsla att vi alltid vill bli snyggare för att många tror att dom ska bli mer älskade då. men ändå får du tänkapå att det finns faktiskt folk som eä så sjukt nöjda med sitt utseende att dom inte vill. du sa för ett tag sen "alla äe snygga, bara man fixar sig" det eä nog det bästa du har sagt, du föregick med bra exempel på dig själv och jag tror att du fick mpnga att höjja självförtroendet med det. men naturligt äe det bästa och vackraste, alla ser ju olika ut, och det bästa äe att hitta smink, kläder mm för sin egena stil och attityd.



btw, jag gillar dig ändå amir, trots dina dåliga åsikter ibland :)

2009-10-04 @ 15:12:41
Postat av: Anonym

eh va? eller så är man bara emot att man inte ska lägga sig under kniven, spruta i saker i sig? vad i helvete

2009-10-04 @ 15:17:07
Postat av: april

åååh va sämst, du kommer se ut som en sämre version utav krille, asså han förstörde sitt ansikte med dom läpparna, dina läppar är MKT snyggare som dom är, asså seriöst om du gör det tänker jag kalla dig för ankan ><

2009-10-04 @ 15:32:18
Postat av: linn

puckad bloggare, puckade läsare



vad är det för jälva svammel?

2009-10-04 @ 15:36:36
URL: http://linnzie.blogg.se/
Postat av: Frida

Fan va fel du har, och att du ens tror på det själv? Hjälp

2009-10-04 @ 15:55:28
URL: http://fridays.bubbleroom.com
Postat av: S.

FAN vad blåst du är alltså. Som påstår att folk som ej skönhetsoperar sig är fattiga. OMG vem fan tror du att du är, tror du verkligen att du föddes på ett silverfat eller?



har du någonsin tänkt att det finns folk som har principer?

Jag har alltid tyckt att du är en skön kille, men nu? du sjönk verkligen i mina ögon

2009-10-04 @ 15:56:58
URL: http://sazra.blogg.se/
Postat av: lelle

Jävla pajas säger jag bara.

2009-10-04 @ 16:12:13
Postat av: mh

men VA?! kan knappt tro att du själv skrivit detta inlägg. man TYCKER olika om saker, så också om skönhetsoperationer. blondinbella tex är också emot det- HON har nog inte råd nääääää? och så jävla dyrt är det inte att fylla läpparna tex, varför gör inte alla det då? alla vill inte. herrejävlar

2009-10-04 @ 16:36:54
Postat av: Anonym

har inte du sagt nån gång att du är emot dennsim ? för att han ger unga människor komplex över sin kroppar och att man måste vara smal. nu gör väl du samma sak ? pinsamt. jag brukade gilla din blogg ?

2009-10-04 @ 16:48:31
Postat av: lina svensson

jag är inte imot skönhetsoperationer men att förstora läpparna kom igen du kommer se ut som en anka tss .

2009-10-04 @ 17:03:15
Postat av: Josephine

driver du i det här inlägget eller? jag kan komma på en anledning som inte har med riskerna att göra: MAN ÄR NÖJD MED SIG SJÄLV?

2009-10-04 @ 17:16:46
URL: http://josephinejp.blogg.se/
Postat av: lol

fy helvete så löjligt. kanske kan det vara så att vi som inte är så förtjusta i platiskoperationer faktiskt är nöjda med hur vi ser ut? tycker att det är onödigt att lägga pengar på att se ut som någon annan? grattis, du blev nyss en manlig kissie i mina ögon. och det är fan ingen komplimang.

2009-10-04 @ 17:28:03
Postat av: Ellis

jag har råd att göra plastikoperationer. men skulle ändå inte våga om nåt gick fel. röker inte eller dricker heller.

2009-10-04 @ 17:33:54
Postat av: Julia

nu var du allt osmart amir. även om folk har råd med plastikoperationer så kanske dom inte vill göra det för att dom är nöjda med sitt utseende. själv så har jag råd med det, men jag vill inte göra det för jag tycker att jag är fin som jag är. alla behöver inte vilja plastikoperera sig fast dom har råd. liksom bara för att man inte vill plastikoperera sig så är man fattig, och man kan ha hur mkt pengar som helst och ändå inte vilja. tyckte om bloggen förut, men nu tycker jag att du är pinsam.

2009-10-04 @ 17:36:43
URL: http://gulljulls.blogg.se/
Postat av: Anonym

tror inte att man menar risker för hälsan utan risken att det inte ska bli som man vill och att man slutar upp som folket på awfulplasticsurgery.com/

2009-10-04 @ 17:43:38
Postat av: Anonym

Många verkar besvikna på dig och jag kan inte annat än hålla med. Jag har alltid sett dig som relativt vettig men detta inlägg fick dig att sjuka som titanic. Blir arg och irriterad. Att påstå att folk som är emot skönhetsoperationer inte har råd är så jävla fel. Det handlar inte om det! Visst, jag tror absolut att det förekommer, klart du har en liten poäng. Men att påstå att ALLA som inte har råd är emot det? Knappast. Det finns folk som är trygga i sig själv ändå. Jag hoppas att detta bara var något du skrev för att provocera och att du inte är så dum på riktigt.

2009-10-04 @ 18:00:42
Postat av: matilda

men snälla du, det finns faktiskt människor som är nöjda med sig själva amir? och som faktiskt inte vill operera sig hur svårt kan det vara att acceptera det? eller har blogglivet stigit dig åt huvudet? det är pinsamt att se sveriges bloggare falla såhär som du, dessie och kissie har gjort.

2009-10-04 @ 18:12:27
URL: http://fancyascrew.blogg.se/
Postat av: Anonym

du har inte tänkt på att vissa kanske är nöjda med hur dom ser ut?! Alla behöver inte operera sig för att bli nöjda med sig själva,naturlig skönhet kallas det(klysha, jag vet, men det stämmer).. bara för att du är äckligt onöjd med dig själv och bara längtar efer att ha råd till en operation betyder inte att alla gör det!

2009-10-04 @ 18:42:41
Postat av: Lisa

Det är lika onaturligt att åka tåg, bestäma antalet djur vi ska ha, tro att nån jävla Gud sitter uppe i himlen och kontrollerar allt vi gör, och att utbilda sig som att skönhetsoperera sig.



Egentligen sticker inte det ut i mängden. Hela den här idén vi människor har fått om hur man ska leva på våran, nej den är inte våran, men jorden, Tellus, är totalt korkad. Hela naturens kretslopp förstörs av våra idiotiska val här i livet. Om nu människan är så himla smart och kan göra så himla kloka beslut borde vi väl göra dom besluten då! Det är lika onaturligt att sitta i en bil som att trycka in silikon i kroppen.



Det jag tycker är fel är att trycka in silikon pga att någon annan ska få njuta av det. Man själv kommer alltid först och främst, det är det mest naturliga. Det är så djuren gör. Dom tänker väl inte att dom ska skicka födan dom skaffat till någon annan. Hela livet går ut på att överleva och föröka.

2009-10-04 @ 19:00:08
URL: http://golisa.blogg.se/
Postat av: Tove

Men shiit vilket jävla bullshit?? Jag är INTE emot skönhets operationer för det mesta! Men jag skulle aldrig ha råd med det? Din blogg börjar bli mer och mer provecerande= mer och mer kissie.Jag vet att många är emot dt, jag är emot ansikts lyft & sånt shiit men ialla fall så är många emot det eftersom dom tycker att man borde kunna vara vacker utan att spruta in massa skit i kroppen vilket dom har delvis rätt i?



tove

2009-10-04 @ 19:26:21
Postat av: Emilia

Du verkar annars vara en skön kille men det där var fan det mest korkade och patetiska du någonsin sagt! Är säker på att du skämtar men ändå. Rökning är vidrigt och de flesta är faktiskt NÖJDA med sitt eget utseende. Livet är så mycket mer än yta. Verkligen jättesynd att du inte klarar av att vara nöjd med dig själv.

2009-10-04 @ 19:26:59
Postat av: Anonym

Hatar bloggar och kollar sällan in dem men efter tips om att du var bra spanade jag in, och jag kan ärligt talat säja att jag förstår att du har blivit så stor. Typ som kissie, bara att hon har en fake image som gör folk förbannade, och att din är riktig. för gubben, slå ihop din månadslön från bloggen x3 så hittar du summan jag förmodligen handlar på en vecka. jag röker inte, HAR INTE PLASTIKOPERERAT MIG fast jag har råd.



sista saken som gör mig riktigt förbannad:

Tala aldrig, och då menar jag ALDRIG för sveriges folk, din åsikt, absolut skriv hur mycket skit du vill. men påstå aldrig att sveriges invånare är lika brända i skallen som du.

2009-10-04 @ 19:29:02
Postat av: Anonym

jag skulle inte våga & jag vill inte!



allt handlar inte om pengar som ni blonda bloggare värkar tro! läppförstoring är inte ens dyrt, fan kom igen nu amir.



jag lägger hellre pengar på andra saker. tex gillar jag tatueringar som jag vet at du inte gör, ska jag gå runt och säga att folk inte tatuerar sig för att dom inte har råd? snarare för att dom inte vill. tänkt lite innan du öppna munnen :)

2009-10-04 @ 20:21:25
Postat av: Wraith

Det DU sitter och skriver är skitsnack. Hade jag haft behovet av 5 cm tjocka läppar hade jag sparat ihop pengarna, så dyrt är det inte.

Nu är det bara så att jag vill se ut som original-mig, så som det är meningen att jag ska se ut. Jag vill inte förstöra min vackra kropp eller ansikte med onaturligt skräp.

2009-10-04 @ 20:25:53
URL: http://wraith.blogg.se/
Postat av: Attifrus

de e ju skillnad att plastikoperera sig för att åtgärda något.. typ.. om man har hängiga ögonlock? eller man kanske har tappat x-antal kilo och har nu lös hud som behövs tas bort..?

men faktiskt.. att operera sig bara för opererandets skull känns väl lite väl onödigt?



och en till fråga.. varför verkar alla du umgås med vara så mycket yngre än du själv?



2009-10-04 @ 20:37:24
URL: http://attifrus.blogg.se/
Postat av: sofia

Haha vad mobbad du är! Du har ju hittat på den där kommentaren själv och skrivit ett svart på tal till den. Hittar den ingenstans i förra inlägget.

2009-10-04 @ 20:45:01
Postat av: Anonym

Haha det är verkligen inte så din jävla bög.

Jag har pengar, mer än vad du har och vad dina föräldrar har tillsammans haha. Om jag hade velat ha 4 cm stora läppar skulle jag kunnat göra det imorgon, men jag gillar att se naturlig ut!



DU har så jävla fel ditt äckel.

2009-10-04 @ 20:45:29
Postat av: Anonym

ojojoj jag trodde bättre om dig än såhär:/ synd

2009-10-04 @ 20:46:25
Postat av: Karin

Här måste jag också skriva något, jag trodde du skämtade i det första inlägget, eftersom du är ganska så ironisk och rolig! Jag hade jättesvårt för mitt utseende när jag var yngre men är glad att jag inte gjort något åt det, eftersom de känslorna försvann. Så du har fel där, eller så är jag undantaget som bekräftar regeln.



Jag är inte emot sådana operationer - dock vill jag ha mig själv som jag är. Hoppas det ger dig det du vill ha, lycka över ditt utseende och en enligt din syn perfekt läpp!

2009-10-04 @ 20:55:03
URL: http://4ebloggen.blogspot.com
Postat av: jossi

inga vettiga anledningar att inte plastikoperera sig? DET är bullshit. Man förstör kroppen, precis som man gör med rökning och alkohol. Den som vill bli förstörd, go for it.

Jag tycker inte det är så för jag inte har råd, utan för att det faktiskt ser konstlat ut för det mesta, onaturligt skräp kan man vara utan. Skulle inte tyckt annorlunda om jag hade haft pengarna. Finns viktigare saker att lägga pengar på :)

2009-10-04 @ 20:57:53
URL: http://josefinelinden.blogg.se/
Postat av: Emma

Snacka om att DU ljuger!Kvittar om jag hade varit miljonär eller en medelklass arbetare, jag hade aldrig, aldrig varit så jävla ytlig eller förstört mig själv på det viset. kvittar väl om du tar in en eller tre sprutor, du kommer alltid att ha samma syn på dig själv och det är det som du ska leva med, med eller utan ankläppar.

2009-10-04 @ 21:40:54
Postat av: Anonym

MAN KANSKE ÄR NÖJD MED SIG SJÄLV SOM MAN ÄR? MEN DU LÄR JU INTE VARA DET FÖR DU ÄR JU SJUKT FUL!!!

2009-10-04 @ 22:12:59
Postat av: Denice

Jag som själv har en massa pengar och skulle kunna ändra på hela min kropp skulle aldrig göra det.

Jag kanske inte har en perfekt kropp men jag ser hellre äkta ut än fejk. Och du, man ska vara nöjd med det man har. Det skulle alltid kunna se värre ut så varför spendera massa pengar på skönhetsoperationer. Du betlar alltid överpris, så i stället för att bli lurad på massa pengar kan man slösa det på massa annat. Typ, bjud med alla dina vänner som inte har råd på en resa utomlands. Det skulle uppskattas och du skulle må bra med dig själv. Puss på dig!

2009-10-05 @ 00:20:15
Postat av: Anonym

Bättre att vara en naturlig skönhet än att vara en "fejkad skönhet". Hanldar inte om man har råd eller inte, vissa trivs med sitt utseende.

2009-10-05 @ 00:38:21
Postat av: Friday

Hahahahaha xD du är för rolig!

2009-10-05 @ 13:57:19
Postat av: Vix

DU HAR INTE TÄNKT PÅ ATT DET FINNS MÄNNISKOR SOM REDAN ÄR SÅ JÄVLA VACKRA OCH NÖJDA MED SIG SJÄLVA SÅ ATT DOM INTE BEHÖVER NÅN JÄVLA OPERATION??? ALLA SER INTE UT DOM DIG VETTU!

2009-10-05 @ 15:06:20
URL: http://sweetkaylee.blogg.se/
Postat av: Vix

Jag har rätt gott om pengar och skulle nog ha råd med vilken operation som hellst, men det vill jag fan inte! Jag är redan så jävla nöjd med hur jag ser ut och vill inte operera mig. Jag skulle bara förstöra mitt vackra utseende då. Jag vill INTE se ut som DONNATELLA VERSACE när jag blir gammal! usch...

2009-10-05 @ 15:12:18
URL: http://sweetkaylee.blogg.se/
Postat av: Lina

Jag har absolut ingenting emot plastikoperationer men jag skulle ändå själv inte vilja göra någon. Det har absolut ingenting att göra med att jag inte har pengar till det eller pga de risker som finns. Risker finns det som du säger med det mesta. Anledningen till att jag inte skulle vilja plastikoperera mig är för att jag trivs väldigt bra med mig själv. Jag känner faktiskt inte att jag behöver ändra något på mig själv. Med det säger jag verkligen inte att jag är perfekt utan bara att jag trivs med mig själv.



Jag anser att plastikoperationer är upp till var och en och vissa som har plastikopererat sig har gjort det jävligt snyggt. Jag dömer ingen. Jag vill bara komma fram till att alla vill faktiskt inte plastikoperera sig.



Ha en bra dag

/Lina

2009-10-05 @ 15:59:20
URL: http://linareja.blogspot.com/
Postat av: Alex

"Ni gillar inte plastikoperarade människor bara för att ni själva är ledsna över att ni inte har råd att bättra på er, and that's a fact!!! Get deal with it."



hah,. jag behöver inte operera mig, för jag är galet snygg ändå : )

2009-10-05 @ 16:43:19
Postat av: Hannah

go amir !!

2009-10-05 @ 18:08:39
URL: http://hannahtoomey.blogg.se/
Postat av: emlyTHAolzon

Brukar gilla din blogg. Men nu har du FETT MYCKET FEL!

Finns JÄTTE mycket folk som har råd att skönhetsoperera sig men inte gör det! Vet du vad? NATURLIG SKÖNHET. Tlx läppförstoring..Vad är meningen med det? Okej om det finns saker man inte är nöjd med. Och därför opererar sig. Om man då vill köpa sitt utseende. Men det är fan inte okej att du nyss påstod att ALLA MÄNNISKOR VILL, men inte alla har råd. Tänk på vad du skriver förhelvete:P

2009-10-05 @ 18:35:24
URL: http://ttakeit.blogspot.com/
Postat av: Anonym

Jag har pengar att utföra en operation men känner dock inte att jag behöver det. Kanske den dagen jag ammat eller gravitationen tagit ut sin rätt på mina bröst men innan det? Nej.

2009-10-05 @ 19:23:43
Postat av: Sofia - Allmänt störd och konstig.

Aja.. Det är bara människor som på något sätt är jävligt fula som gör skönhetsoperationer, eftersom en snygg person inte behöver sånt. Så jävla onödigt att betala massor för att göra sig fulare än man redan är, för läppförstoringar har aldrig sett bra ut på någon.

Du snackar så jävla mycket bullshit så jag ska sluta läsa din blogg. Så jävla synd, för jag gillade verkligen den innan. Misslyckat.

2009-10-08 @ 17:27:18
URL: http://filosofiaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0