Hur har jag förändrats?

Jag älskar mina läsare, men ere något ni är absolut sämst på så ere att ge konstruktiv kritik. "Amir du har förändrats din blogg suger du skriver bara skit bla bla". Jaha och? Tror ni jag tänker ta åt mig när ni inte skriver mer än sådär? Och skit? Vadå skit? Tror ni jag ska sitta helt knäpptyst när Paow sitter och skriver skit om mig helt utan anledning dag ut och dag in? Den dagen hon säger vad hon tycker om mig face 2 face kan vi kanske börja disskutera om mognad. "Bor hemma och har inget körkort"... ni hör väl själva? Är det hennes ideal för en mogen person? Shit, jag börjar tappa hoppet för mänskligheten nu.

Men nu till saken, om jag nu har förändrats så skriv då hur. Hur var jag förut? Vad gör jag nu som är så fel? Skriv inte bara skit, för ni vet att jag ändå ignorerar det. Vill ni att jag ska bättra på mig i bloggen kan jag självklart göra det, men då får ni förklara vad era problem är då också.


Förut saknade jag dig varje dag, men nu gör du mig bara ledsen och arg.
Du verkar ta bloggen före allt, sådant håller inte! Synd, du var så underbar.


Kommentarer
Postat av: Michelle

jag tycker ärligt att du inte har förändrats och har dom problem med din blogg kan dom sluta läsa den!

Amir du har världens bästa blogg :)

2010-01-04 @ 16:05:17
URL: http://michaah.blogg.se/
Postat av: Bella

Jag tycker du fortfarande är bra :) asså visst, du kanske överdriver lite ibland när du skriver om andra, liksom skit i paow istället. Hon säger ju själv att hon är omogen, så vem orkar bry sig om omogna människor? :D

2010-01-04 @ 16:06:40
URL: http://bellahz.blogg.se/
Postat av: Anonym

ellenbodin.blogg.se

2010-01-04 @ 16:07:19
Postat av: Anonym

ellenbodin.blogg.se

2010-01-04 @ 16:07:41
Postat av: Anonym

serisöt så har du inget li,du tror du e så cool i stockholm för att "några" vet vilka du e, men du e så osäker och paow har så rätt! du är bara en stor fjårtis!

2010-01-04 @ 16:08:39
Postat av: hej.

När du var med paow var du nästan mer mogen på ett konstigt vis när vissa säkert tyckte att du var "fjortis". Men asså, nu.. Jag gillar din blogg du verkar fan fett mogen och allting det ENDA jag ser är att du verkar ärligt talat som Kissies toffel. Vad du än har för invändning så äre så jag uppfattar det (även många andra verkar det som). Så det kommer nog inte from nowhere`?



(Plus Kissie verkar vara en traaasa) Men. Du kanske inser sen också vem man ska hänga med och inte. Eller så gör du inte det, men det är ju upp till var och en. Så jag säger bara: tänk på vem du hänger med och hur myyyyycket man kan påverkas av folk.



PUSS!

2010-01-04 @ 16:09:29
Postat av: Anonym

du har en stört skön blogg!

underbart att se en kille som är så stolt över sin sexualitet. Keep it going dude, you rock ! :)

2010-01-04 @ 16:09:57
Postat av: elin ahlgren

det var väl ingen annan som ska lägga sig i hur du är... din ensak enligt mig. tycker du är skön! :D

2010-01-04 @ 16:10:23
URL: http://inno.devote.se
Postat av: mimmi

haha paow, vilken patetisk människa. det enda hon verkar ha för sig är ju att hänga ut sina " vänner " och då varande vänner på hennes blogg. mogen tjej! du är bäst amir <3

2010-01-04 @ 16:13:26
Postat av: hejehje

jag tycker du förändras varje gång du är med kissie, gillade dig bättre när du var med paow. Tycker kissie får dig att bli en toffel. men du väljer ju dina vänner precis som du vill. så för mig spelar de ingen roll vem du är med, tycker om din blogg ändå.:)

2010-01-04 @ 16:14:25
Postat av: TripleSex - Sex som det ska vara!

Det jag tycker känns annorlunda är att det känns som att du ska provocera mer, och det känns inte som din stil... Förut var du bara kaxig och härlig, nu känns det som att du provocerar för provocerandets skull.

2010-01-04 @ 16:14:28
URL: http://triplesex.blogg.se/
Postat av: matilda

Du är lika cool som vanligt Amir :D



Och att folk skriver att du är Kissies toffel, tycker jag låter helt fel enligt min uppfattning. Jag ser er som två riktigt bra vänner tsm! :)



2010-01-04 @ 16:15:06
Postat av: moa

Jag tycker din blogg har förändrats så mycket. ´Vad jag har förståt så starta du din blogg för att stå för din sexuella lägning och hjälpa folk som har det svårt att komma ut och behöver stöd. Men nu är din blogg precis som alla andra fjortisbloggar.

2010-01-04 @ 16:16:22
Postat av: hewheh

jo jag tycker amir blivit en toffel, därför att han gör allt som kissie säger. ger de då sken av, de skaffar likadana hundar. amir färgar håret för att kissie fick honom till att göra det. så lite toffel tycker jag att han är, och eftersom han slutade va med "fjortisarna" för att kissie blev sur och inte ville vara med honom längre. men de är bara min åsikt! :P

2010-01-04 @ 16:17:24
Postat av: fannuuuh

du var mycket skönare innan din blogg gick ut på att bara skriva skit. både du och paow skriver massa skit hela tiden till varann och det handlar inte om att "hon börjar" för du fortsätter hela tiden även om bara har sagt att du säger att du är fet. då tar du ju åt dig som du säger att du inte gör. jag är inte på nåns sida men jag har alltid, ALLTID tyckt att du och paow var dom mest down to earth liksom. ni passade skit bra tillsammans det var hur kul som helst att läsa om vad ni höll på med.



sen tycker jag att du ska blir brunett, skit sexigt!

2010-01-04 @ 16:20:32
Postat av: johanna

paow har rätt inse det! slua toffla efter kissie

2010-01-04 @ 16:23:18
Postat av: Anonym

du överdriver väligt mycket ibland.

och verkar "dissa" saker som kissie också skulle gjort.

2010-01-04 @ 16:24:26
Postat av: Jullan

Du var min förebild förut. Nu blir du bara mer som Kissies för varge dag. Liksom du köper hundar bara för att dom är söta, dessutom bara för att Kissies ska köpa en. Du köper kläder till hunden (hundar lider när dom har kläder på sig) Jag tycker fakiskt att du är ball på det sätet att du står för det du tycker och bryr dig inte om vad andra tycker du går liksom din väg inte alla andras, Men du nu har jag kännt att du har försökt bli en Kissies .. Vilket jag inte tycket äär kul. Du snackar skit om folk. Du aa det är allt jag kan säga. Jag trodde en 12 åring som jag kunnde se upp till dig men nu har jag lärt mig att man ska inte se upp till dig ifall man inte vill bli en kissies. Jag vet att det inte är mitt problem igentligen men jag vill bara att du ska veta min åsikt. Du lever ju somsakt på fansen då borde du bryr dig om fansen ?



:)

2010-01-04 @ 16:24:53
Postat av: jajajajjaaj

din blogg har försämrats för att du "vill" elr "blev" som kissie. förut så vare någon som snacka skit så tog du inte åt dig, elr du kanske gjorde men du va mogen och "borsta" av dig skiten och gick vidare. Nu måste du gå mot alla som säger något negativt, då blire alltid inlägg vad du tycker om den och lägger ner tid på dom som inte ska ha din tid. och bara för att kissie inte har någon annan vän än dig så ska hon ändå inte tala om för dig vad du får och inte får göra. visst paow har sina brister, men kissie e hatad överallt. genom att du visas med henne, gör du dig själv till en dålig bild. förut var du en skön rolig härlig gaybloggare, nu är du en bitter görsomkissiesäger bög. snälla fall inte in i hennes spår!! du var så mycke bättre utan henne och de vet du själv!

2010-01-04 @ 16:25:02
Postat av: Hannes Mauritzson

Både du och din blogg var mycket roligare när du umgicks med Paow. Hon fick fram den sköna sidan av dig. Du har börjat bli så mycket som Kissie nu. Provocerar gör du faktiskt också sjukt mycket.. När det var Du, Paow och Steffi var fan allt perfekt.

2010-01-04 @ 16:25:38
Postat av: Emma

Jag har inte följt din blogg alls länge. Men alltså... "Gaybloggen". Då tror man att du ska skriva mer om homosexualitet, vad du tycker och tänker om saker osv. Men din blogg är lite för lik vissa "fjortisbloggar", fast jag gillar den ändå! Keep going. Skriv lite mer om HBT-frågor ;)

Kram!

2010-01-04 @ 16:26:21
URL: http://paracetamol.blogg.se/
Postat av: Liina baby ;*

Postat av: hej.



(blablabla , massa tjat först )



Men. Du kanske inser sen också vem man ska hänga med och inte. Eller så gör du inte det, men det är ju upp till var och en. Så jag säger bara: tänk på vem du hänger med och hur myyyyycket man kan påverkas av folk.



PUSS!



Svar ; Vadå inser vem men ska och inte ska hänga med? Det är väl helt upp till var och en vem man vill vara kompis med. Om det nu "ser så dåligt" ut att vara kompis med Kissie , tror du då att Amir bryr sig?

Shiet, hade någon sagt till mig, nej du kan inte umgås med den & den lalala, hade jag sagt, stör det dig så mycket , titta inte.



FYI, Kissie & Amir rocks togheter, dom ställer till med sånt som ni små fegisar aldrig vågar ställa till med :D

2010-01-04 @ 16:27:41
URL: http://liinababy.blogg.se/
Postat av: Anonym

jag tycker ni inte borde ha bloggkrig eller aa om ni är så mogna båda två så borde ni ju prata face to face, Paow vågar ju inte göra de så ring henne eller aa försök, för det ända som är dåligt med din blogg är att du skriver om Paow !

2010-01-04 @ 16:27:50
Postat av: Anonym

Jag saknar när Ted var med i bloggen, era videos och allt, ni verkade ha så sjukt galet och kul!!

2010-01-04 @ 16:28:29
Postat av: Anna

jag känner inte dig, MEN jag har följt din blogg ända sedan början och därav om du är dig själv i bloggen kan jag dra slutsats.



:Innan var du någon som kändes mer äkta, nu känns det mer som om du blir blond för kissie är det. Du köper hund för ni ska vara "fashion". Det är ett STORT ansvar med en hund och du ska ha den i minst 10 år. Det känns som du inte är äkta, Amir. rätta mig om jag har fel. Stå för den du är.



ps. du passar bäst i brunt. ds.

2010-01-04 @ 16:29:52
Postat av: S

Du verkade så mkt mognare när du inte umgicks med kissie. Nu känns det som att din blogg finns här enbart för att provocera, vilket är grymt trist. Det finns redan så många fjortisbloggar. Du är så pass gammal men verkar inte alls mogna i sinnet. Skaffa hund? Herregud du festar ju så gott som varje helg, har vilda hemmafester och går aldrig för att ta en promenad. Tror du hunden vill festa? Tror du hunden vill vara själv i flera timmar när du drar på krogen? Ska hunden öppna dörren och rasta sig själv? Nej, du har blivit en wannabe Kissie. Kissie's bitch, och det är förbannat synd för oss som har följt din blogg sen start och sett hur det gått utför.

2010-01-04 @ 16:29:57
Postat av: Lympan

Tycker du har förendrats till det bättre sen du slutade umgås med Paow. Du har blivit mognare och man får en mer "ärlig" bild av dej eller vad man ska säja. Man blir ju som man umgås brukar man ju säja och Paow är ju inte så mogen precis ;)

2010-01-04 @ 16:30:11
URL: http://lympans.tk
Postat av: SARA

jag kör igång en frågestund senare idag.

Fråga vad ni vill ja svarar på allt :)

BÖRJA FRÅGA NU :)

http://ssaralindell.blogg.se

2010-01-04 @ 16:30:41
URL: http://ssaralindell.blogg.se/
Postat av: Sanna

Om du gillar miley cyrus ska du höra när hon sjunger : If it makes you happy. MAGISKT

2010-01-04 @ 16:32:02
Postat av: Malin

plzz jag lovar, om ni anstränger er kommer ni garanterat bli vänner igen! Tyckerr ni passade jätte bra ihop, shit i vad kissie tycker. Det är väl inte hon som väljer dina vänner?



Kämpa på Amir! ha ett moget samtal med Paow så löser sig allt:D

2010-01-04 @ 16:32:47
URL: http://berghstrom.blogg.se/
Postat av: sandra

Du ska inte ändra något alls. Det är bra som det är!

2010-01-04 @ 16:32:49
URL: http://sandravilenius.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag tycker det är supersynd att ni inte är vänner längre :(



Men jag tycker du har förändrats att innan var du mer öppen och så, nu tycker jag du bara skriver om samma som kissie typ "det du shoppat till hunden" och så, jag tycker det är jättetråkigt att du börjat umgås så mycket med kissie eftersom du förändras då och blir mer...



som henne.

2010-01-04 @ 16:32:58
Postat av: shibby

Jag tycker på något sätt du verka mognare, inte festar helt så mycket, men klart det är vinter, vem vill ut och grilla och grejer då :)

sen känns det kanske som om du mognat mer nu när man vet du har egen lägenhet och ta hand om, men att din blogg skulle blivit sämre kan jag ju inte hålla med om :)

2010-01-04 @ 16:34:06
URL: http://shibbythatsme.blogg.se/
Postat av: Jannica - en brud med något vettigt att säga!

Okej, nu jävlar Amir!



Varför det du skriver i bloggen är skit? Jo, för din personlighet har förändrats, och inte på ett bra sätt. Därmed förvandlats det du skriver i bloggen till skit för din "kaxiga" personlighet/attityd hänger med i dina blogginlägg. Att du skriver skit om personer som är hur mycket yngre än dig kallar jag omoget. Och du säger att det är Paulina som ska komma face 2 face till dig, varför kan inte du lika gärna göra det. Du har mycket äldre och mycket mognare än så. Du har ju skrivit lika mycket skit om henne som hon skrivit till dig. Visa att du är "bättre" än henne!

Tycker det är hur löjligt som helst att klaga på en person i bloggen. Det som att bråka på msn, istället för att prata igenom det här som vuxna, mogna personer.



Jag vet att du är en bra och omtänksam person Amir. Innerst inne inom dig finns en snäll liten nallebjörn. Visa den sidan i bloggen igen som du gjorde förut. Det kanske är Alexandra som har gjort dig lite småkaxig. Jag menar, hon är ju nämnd till Sveriges kaxigaste bloggare.



Ha det bäst! Jannica.

2010-01-04 @ 16:36:29
URL: http://newvells.blogg.se/
Postat av: natta

Amir du får umgås med vem du vill! Det är upp till dig. Men du ska fortfarande vara dig själv. Det kanske du är, jag vet inte, men det kändes mer äkta när du var med paow. Sen är ju kissie inte mycket att ha direkt..

2010-01-04 @ 16:37:15
Postat av: Linnea

Jag tycker inte att din blogg har förändrats till det sämre. Du är fortfarande samma ärliga kille, du har fortfarande samma roliga humor och du bjuder på dig själv på ett sätt som inte många andra gör. Och om jag ska vara ärlig så är det skönt att läsa en blogg där inte var och vartannat ord är felstavat.



HAHAHA, "bor hemma och har inte körkort". Hur många människor finns det inte som har både egen bostad och bil, men fortfarande en fjortonårings hjärna? Sen brukar jag alltid säga att det är moget att våga vara omogen.

2010-01-04 @ 16:38:17
URL: http://emmalinneaandersson.blogg.se/
Postat av: lotta

Jag tycker din blogg är precis lika bra som förut :)

2010-01-04 @ 16:38:20
URL: http://luuta.blogg.se/
Postat av: elina

Förut tex i somras när du var med Paow så var du mera som en "vanlig" människa. Du hade båda fötterna på jorden och verkade verkligen lycklig och du och paow verkade vara så perfekta för varandra. Men nu när du är kompis med kissie igen så, du skriver alltid massa skit på din blogg dissar sånt/sånna som inte ens gjort dig något, du tror att du är så "cool" nu när du är med kissie och det verkar vekligen som om att du försöker köpa dig lycka. Och när du skriver om paow så skriver du till henne som om hon vore en 5 åring, seriöst väx upp du är bara ca 2 3 år äldre än henne! Jag kan också säga att du var verkligen min FAVORIT boggare förut, du var verkligen jordnära och bara var dig själv. Men ja man måste väl varar jävligt " cool" för att få hänga med kissie..

2010-01-04 @ 16:39:13
Postat av: anonym

jag tycker du var bättre förut Amir :( för nu har du förändrats och blivit som kissie , asså du gör samma saker som kissie liksom hon är inte den rätta för dig.. Jag är säker att en vacker dag kmr kissie såra dig grovt.. För hon är falsk och verkligen VERKLIGEN omogen tjej..



va dig själv Amir !

2010-01-04 @ 16:40:46
Postat av: desiree

Många som skrivit bra saker. Jag håller med dom flesta om att när du umgicks med Paow så var du mer mogen, du skrev vettigare saker och hade en jävligt skön syn på livet. Nu när du umgås med kissie så blir du en stor jävla toffel, allt hon gör gör du med, och allt hon tycker illa om tycker du illa om. Amir, kom tillbaka till hur du var förut, du ska absolut umgås med kissie (tycker ni är coola tillsammans) fortfarande, men fan, ändra inte hela tid för att anpassa dig till henne.

Jag älskar dig blogg, men på senaste tiden tittar jag bara in ibland.

Kram!

2010-01-04 @ 16:40:55
URL: http://dedisbebis.devote.se
Postat av: becks

Du har en störtskön blogg, läser den varje dag, älskar att du kör ditt egna race och tycker i n t e att du är en toffel till kissie, utan att det bara bli så när man är nära vänner. Man gör allt ihop och tycker ofta lika.



Däremot tyckte jag om din blogg mer när du umgicks med Paow, och jag känner varken Paow eller Kissie i verkligheten. Men då du umgicks med Paow ansåg jag själv att det var roligare att läsa din blogg.



Och precis som någon skrev innan, det kändes mer äkta med Paow.

2010-01-04 @ 16:41:30
URL: http://rebeckaays.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hon är cp, vi ungdomar får det bara svårare och svårare att få lägenhet och det handlar inte bara om pengar utan om att det inte finns tillräckligt med lägenheter eftersom alla import tar de så ja, hon borde hålla käften och inte säga nåt förens hon verkligen fått en egen lägenhet.

2010-01-04 @ 16:42:37
Postat av: Anonym

jag gillar dig precis som du är,skit i vad paow säger ingen vet vad hon håller på med längre inte ens hon själv. Jag diggar dig för din sköna stil,och för att du säger vad du tycker,det coolaste är att du har själv erkänt att du är bög, så otroligt modigt av dig!

forsätt som du gör,för jag gillar det!

2010-01-04 @ 16:43:05
Postat av: this is i-.fail mot dig amir

amir menar att du har blivit så taskig tex mot paow det gjorde mig ont när jag märkte på vilket sätt du gjorde det på. du gjorde ju samma mot kissie innan du blev vän med paow. jag tror du tröttnar på att vara med samma vänner hela tiden. kanske kan det beropå att du bara var ute efter status? jag håller med paow det hon säger om dig att amir skall man ha som kompis men inte som vän!!!! det stämmer så rätt<!!! och det var intresannt att läsa din blogg då du var med paow numera handlar det mest om trista amir och kissies läppar och bara en massa supa!!!;;; vet inte mer läser din blogg mer sällan nu... du skriver i´nget intresannt längre inget kul att läsa inte kissie heller..



alltså ärligt så av mina vänner så läser dom inte era bloggar längre utan typ end paows blogg och typ dessies blogg..

2010-01-04 @ 16:44:38
Postat av: Anonym

Hon är fan 3 år yngre än dig låt henne va! du började ju inte "mogna" förens du sj var 19

2010-01-04 @ 16:45:49
Postat av: apan

Innan du kom ut som bög så snackade du aldrig skit om folk, självklart snackar man lite skit hit och dit med sina vänner, MEN du driver faktiskt GAYBLOGGEN...och jag säger inte att du är precis som alla andra bögar i hela världen, men när man kommer in på din blogg nuförtiden möts man av en mycket ytlig person som slänger skit på människor åt höger och vänster. Det e din blogg, du gör vad du vill, men personer som läser din blogg som har föräldrar som är alkohlister blir sårade ex när du skriver så mkt skit om alkohlister. Hur trevlig är det när du snackar skit om uteliggare som har hamnat väldigt snett i livet tex?



Jag vet inte hur du är i verkliga livet, men jag tror allt kommer falla på plats en dag. När du inser att denna period i ditt liv var en riktig "fucka ur" period, jag tror att om något år kommer du ha lugnat ner dig och "hittat dig själv".



Din blogg dina val, jag säger bara vad jag fått intryck av. Du har förändrats till en bimbo-bög som ser ytligt på det mesta och nu när du kommit ut som bög och blivit accepterad, tar dig rätten till att slänga skit på folk hur mycket du vill. Bara för att du kommit ut som bög har du inte mer rättigheter att vara elak mot folk?

Take care

2010-01-04 @ 16:47:46
Postat av: Anonym

Du var mycket gladare när du umgicks med paow! sen sjunk du i allas ögon typ när kissie väljer dina vänner Ööö krusella el vad hon heter..



då slutade jag att läsa din blogg ja ok typ nån gång i veckan inte mer för det är ju bara samma sak hur mycket du diggar dina vänner men öööö dt är ju gammalt amir hitta på nått bättre liksom!

2010-01-04 @ 16:48:29
Postat av: Anonym

2010-01-04 @ 16:48:46
Postat av: PIA

hej amir jag tycker att din blogg är bäst och om jag tycker att den har förändrats så har den bara förändrats på ett BÄTTRE sätt men däremot tycker jag paows blog har förändrats väldigt mycket för att hon snackar typ altid om känslor och att DU har gjort nåt osv och jag MÅSTE ha svar på en fråga. paow säger ju att du har förändrats jätte och inte vågar prata ut ellr nåt sånt är det sant

PS DU ÄR BÄÄÄSSSTT!!

2010-01-04 @ 16:49:11
Postat av: Emma

Ja men då ska jag skriva vad jag tycker!



Förut va din blogg kanon, du va den som betedde dig moget, va schysst mot alla och jag fick känslan av att du va ärlig och inte falsk som de andra bloggarna. Det var om man tänker efter när du umgicks med paulina. Jag tycker inte paow behöver skriva som hon gör i bloggen utan det är något ni kan ta privat men du ska verkligen inte säga att hon är ju bara 16 och omogen när DU själv skriver om henne fast du är äldre? du är minst lika omogen. Men nu när du umgås med Kissie har du helt ärligt blivit precis som hon och det är inte mycket att hänga i granen! Du har blivit jätte kaxig och hon verkar tro att hon bestämmer över dig? hoppas det inte är så för jag tror du egentligen är smartare än så och låter någon idiot rent ut sagt som hon förstöra båda ditt ryckte och din blogg som ändå är ganska framgångsrik! Hoppas du tar in det dina läsare skriver så fortsätter jag gärna läsa din blogg flitigt :)

2010-01-04 @ 16:49:32
Postat av: Anonym

Som många redan tagit upp handlar det mycke om hur du är sen du börjat vare med Kissie igen. Sen kanske du alltid vare lika elak och fjortis men det är iaf inte något som synst i din blogg tidigare.

2010-01-04 @ 16:50:09
Postat av: a

du har förändrats, och inte till det bättre, förut när man läste din blogg vart man inspirierad och sånt,

nu blir man inte det, du har förändrats till en person som inte verkar tänka för sig själv (som du kanske gör men det verkar inte så)

och gör vad andra vill, inte vad du vill och lix du och paow ni var verkligen äkta, ni passade och nu vad hände? du vart kompis med kissie och allt vart åt helvete, lix paow är väl osäker, hon ksk ba saknar dig..? och håller på såhär ist, för lix inte för att va elak men du och paow passar bättre än kissie och du.. men det är ju min åsikt,

2010-01-04 @ 16:50:33
Postat av: Anonym

äsch vadå kissies toffel? du är grym och vågar stå upp för dej själv. ni två är ment to be helt enkelt. och folk som inte gillar det, visst. det är deras problem. inte ditt! du är stört skön och jag älskar din blogg :D tkr inte du har ändrat dej alls

2010-01-04 @ 16:50:50
Postat av: Anonym

du var snällare och mycket gladare när du var med paow! du har blivit så hård och den där kissie verkar välja dina vänner! du har sårat paow!! fett taskigt amir!

2010-01-04 @ 16:51:09
Postat av: julia.

du vet själv att din blogg suger jämfört med alla andras, den va bra innan näru va med paow å sånt,

du va DEJ SJÄLV . inte den du blivit nu med den jävla kissie slawmpan.. det vet du nog själv ^^^



bli vän med paow igen? båda vill nog det innerst inne.. å då blir kissie ledsen, som e en bonus ;D

2010-01-04 @ 16:51:29
Postat av: Anonym

du vet själv att din blogg suger jämfört med alla andras, den va bra innan näru va med paow å sånt,

du va DEJ SJÄLV . inte den du blivit nu med den jävla kissie slawmpan.. det vet du nog själv ^^^



bli vän med paow igen? båda vill nog det innerst inne.. å då blir kissie ledsen, som e en bonus ;D

2010-01-04 @ 16:52:17
Postat av: Miriam.M

Ofta, Kissie har mycket bättre blogg än dig tjockis!!!!!!!

2010-01-04 @ 16:54:04
Postat av: chu

själv tycker jag att både du och Paulina är omogna, de enda är att hon är 16 och du 19. Hon talar skit och är bitchig, och de vet både du och hon. Men om hon är bitchig, vad är du då? Hon blev vän med dessie och du med kissie, och de var du inte hon som inte svarade i telefonen när hon ringde och försökte få kontakt. Ni har bara glidit ifrånvarandra. Amir det ända som har blivit annorlunda är att hur lätt du manipuleras av andra och hur lik kissie du blivit. Men det är kanske så du vill ha det. Jag själv skulle villa känna den Amir som du är då du är me Sara... Kram på dej

2010-01-04 @ 16:54:36
Postat av: D e s i r è e the one and only

asså du e ju inte normal typ !!

2010-01-04 @ 16:56:09
Postat av: AA

men nej lägg ner. du har inte ändrats din blogg är fortfarande riktigt bra! :)

2010-01-04 @ 16:59:14
Postat av: Josephine

Verkligen älskade din blogg förut, var liksom besatt av den. Men nu har jag faktiskt börjat tröttna.



Andledningen är nog att det känns som att du blir mer och mer som Kissie. Provucerar helatiden och det som du skriver är mestadels bara ren bullshit.

Förut hade du riktigt bra och vettiga åsikter, du var en grymt skön bloggare att läsa om och jag fick verkligen många råd och tips. Men nu är det mest om bråket mellan dig och paow, nattklubbar med rosanna och kissie osv. Vi vill läsa om dina skönhetstips, hur det är att vara gay, hur du kom på att du var gay, politiska och världsliga åsikter och skvaller om andra bloggare. Inte om hur kul du,kissie och rosanna hade det på klubben igår.



Och det är faktiskt bara plågsamt att läsa om när du och kissie skriver om att ni ska skaffa hund. för det intrycket man får av er som människor via bloggen är att ni (du uppfattades inte så förut) är oansvarliga och inte alls kommer att ha tid med hund. då syftar jag på alla utekvällar och luncher på stan.



Jag har själv nyligen skaffat mig en hundvalp och tro mig, det är verkligen inte det lättaste.

Det tar ca 1 månad innan valpen blivit helt rumsren.

(vilket betyder att du får springa upp och ner för trapporna varje 20 min typ för att hinna med när lillen måste göra nr 1 & nr 2). Nu vet jag ju inte vilken våning du bor på men jag tror verkligen inte att det är bra för den lille stackaren att springa upp och ner för trappor.



Hoppas du tog min kommentar på rätt sätt, för jag gillar verkligen din blogg. Vill bara att du ska bli den gamla vanliga bloggaren som sket i allt paow skrev, och inte slickade kissies röv.

Lycka till och sköt om dig :)



MVH Josephine Mariestad

2010-01-04 @ 17:01:50
Postat av: Anonym

Precis som du brukar lägga ganska stor vikt på, är ju faktiskt paow 16, och du 19. Och ja det är en ganska stor skillnad, man mognar ju med åren. SÅ när hon skriver skit - visst det är sjukt omoget - men då kan ju du faktist visa att du kanske är lite mognare och istället strunta i vad hon skriver. Anars visar det ju bara att du är lika omogen som en liten 93a?!

2010-01-04 @ 17:03:48
Postat av: Felicia

jag tkr fortfarande om din blogg, jag har följt det ganska länge nu. och jag kan hålla med om att du har förändrats och det beror nog på att du har umgåts mkt med kissie. du var mer djup och mysig förr och nu är det mer ytligt :/

men det är klart vi ändras alla, hela tiden.



ps. tkr det var bra att du skrev ett inlägg om detta. Puss o kram amir bitch<33

2010-01-04 @ 17:04:58
URL: http://feliciasundh.blogg.se/
Postat av: Anonym

hon e barn snälla

2010-01-04 @ 17:05:38
URL: http://suuugar.blogg.se/
Postat av: spinne

kan förstå om ´ni är bästa vänner osvosv men ärligt talat så är du kissies toffel som många andra säger. har inte träffat kissie irl men hennes image ger ingen gott rykte faktiskt. hade spytt på henne om jag gick förbi den orangehyade gråhåriga 19(?)-åringen. ÄLSKAr din blogg men ja det är sådant som börjar irritera mig. du är 19, paulina 16, ta saken i hand och red ut det med henne och se till att ni inte snackar skit om varandra helt enkelt. man förväntar sig något mer moget av dig än att bara skriva i bloggen jag bryr mig inte?

2010-01-04 @ 17:06:21
Postat av: tina

Du verkade gladare med paow

2010-01-04 @ 17:07:22
Postat av: Anonym

menfyfan har läst allt hon och du skrivit, och jag kan inget annat än att hålla med henne. fan grow up!

2010-01-04 @ 17:08:00
Postat av: XO

Jag läste en kommentar på paows blogg som var rätt bra :)

skrivet av Niklas www.gaypower.blogg.se

Haha, det är ju bra att du erkänner att du är omogen osv, för det är du verkligen

Du är nog sur över att Amir har en större blogg och inte vill ha med dig att göra och det får du panik av och bara måste hitta på massa saker.

Första och sista gången man klickar in här liksom.

Get a life pandan Paow

2010-01-04 @ 17:09:38
Postat av: Anonym

Jag får fårga en sak, som inte riktigt hör till det här inlägget men men...

Du har köpt kläder till din hund, men, slog det dig att den växer? Eller har du köpt kläder i flera storlekar? Eller kommer du gå runt och leta efter en hund som passar in i det måttet du köpte på kläderna?

Har själv en hund, smart som man är så köpte jag ett täcke till henne som är justerbart nu innan hon har vuxit klart.

Men men... som sagt jag bara undrar :)

2010-01-04 @ 17:10:48
Postat av: Maria

Först skrev du ett inlägg om hur hemskt det var när dom plågade djuren sen skriver du att du skiter om några djur har plågats bara du får ha päls. DET ÄR VÄL DÅLIGT? :)

2010-01-04 @ 17:12:01
Postat av: sara

sluta skriv skit bara. om orkar inte sitta och läsa skit om en person man nte ens känner? okej du stör dig på paow låt henne det har gått för långt. lixsom ni var vänner. kör på dessie ist ingen bryr sig om henne? haha. annars är du bäst, min favorit bög!<3

2010-01-04 @ 17:12:23
URL: http://zcara.blogg.se/
Postat av: Anonym

du var roligare innan, hade mer humor :(

2010-01-04 @ 17:12:24
Postat av: andrea

Kolla Amir. Det är så att när du har börjat umgås igen med Kissie så har du blivit som hon. Du beeter dig helt annorlunda och du har blivit värsta "divan". Jag tycker det är synd att en person som Alexandra "Kissie" kan förändra dig på så kort tid. Du och Paulina "Paow" var ju så bra vänner i somras. Det måste du erkänna. Och plötsligt så blev du vän igen med Kissie och hon förändrade dig helt. Vill du veta en sak?! Om Kissie tycker så mycket om dig då ska hon ta och skita i, i vilka du umgås med. Hon ska fan kunna acca om du nu vill umgås med Paow..



Du och Paow borde mötas upp på ett fika eller något och berätta för varandra vad ni tycker och bli vänner igen. För det är inte lönt att sitta framför datorn och skriva skit om varandra på era bloggar. BLI SAMS FÖRFAN! :)



Visst, du kommer ba "palla ta åt sig av en 14åring.. " men jag är mognare än så...

2010-01-04 @ 17:13:18
URL: http://ddeah.blogg.se/
Postat av: Anonym

jag tror verkligen paow såg upp till dig och nu när ni inte vänner längre tror jag hon känner sig ledsen och övergiven hon är som sagt bara 16 år ledsen osäker jag tror hon iners inne önska ni var vänner igen



men come on du är snart 20 år !

2010-01-04 @ 17:13:40
Postat av: isa

asså. du var faktiskt med "dig själv" förut då du va med paow, eller de va iaf de intrycket jag fick. det verkar precis som ni behöver varanda, hon en storebror och du en lillasyster. ni var ett perfekt par

2010-01-04 @ 17:13:53
URL: http://isaands.blogg.se/
Postat av: Gossiprightnow

VI ÄLSKADE DIG TSM MED PAOWWW & STEFFI!

2010-01-04 @ 17:14:25
URL: http://gossiprightnow.blogg.se/
Postat av: linn

Din blogg var mycket bättre för och mer personlig och intressant att läsa. Det känns som att kissie styr dig nu. Paow har faktiskt lite rätt i det hon säger, men som sagt ja de kankse är lite omoget att sitta och skriva om varandra i en jävla blogg. Du var välrdens skönaste människa förr men nu är du nå sårts wannabe av kissie

2010-01-04 @ 17:16:20
Postat av: rebecka

du kändes mer äkta

2010-01-04 @ 17:17:06
URL: http://annaorebecka.blogg.se/
Postat av: Louise

Äsch, du ÄGER Amir! :)

2010-01-04 @ 17:17:42
Postat av: Anonym

Du var mer äkta, personlig och en skön kille helt enkelt. Nu känns bloggen bara fjortisstyle ala Kissie.

2010-01-04 @ 17:18:01
Postat av: BELLYBUS <3

Du var mer äkta, personlig och en skön kille helt enkelt. Nu känns bloggen bara fjortisstyle ala Kissie.

2010-01-04 @ 17:18:15
URL: http://bellybus.blogg.se/
Postat av: emelie

Här kommer en del tankar och åsikter om ditt skrivande.

Då vi läsare aldrig träffat dig IRL, åtminstone inte tillräckligt för att veta vilken personlighet du har bildas givetvis vår uppfattning via vad du skriver här i bloggen. Det är även den bilden dina framtida arbetsgivare får och även om du senare i livet raderar bloggen eller inläggen finns de garanterat kvar på andra ställen. Då du snart fyller 20år (om jag har förstått det rätt) borde ditt liv handla om så mycket mer än att bara festa etc, självklart går även du och funderar på hur du vill leva ditt liv och vilka val du ska göra?!



Jag tycker det är jätteintressant och roligt att läsa dina "seriösa" inlägg när du beskriver mer än dina shoppingrundor, hangaround med alexandra (aka kissie). Du driver ju ändå gaybloggen vilket då borde vara grundstenen i skrivandet.

Men det jag däremot stör mig på och inte gillar är när inlägg känns så uppenbart planerade, provocerande eller rent av som om de vore skrivna av Kissie. Ena dagen dissar du folk som dricker champagne i kristallglas (något som känns mer passande att dricka i än rakt ur flaskan) samtidigt som din så kallade bästa vän alexandra lägger upp biler på bilder på just champagne i GLAS! Du är en person och bloggaren kissie är en annan, annars kan ni lika gärna börja blogga på samma adress som bröderna schulman gjorde förut.

Förstår inte heller grejen med att du kallar Alexandra för Kissie såfort ni gör något.Hon säger själv att hon inte är samma person i bloggen som privat, därför borde du skriva hennes riktiga namn istället för bloggalias.



Våga stå för dina åsikter, om du ska smutskasta någon eller prata skit borde du också vara mer konstruktiv. tex åsikter du fått att du inte borde ha hund, antingen bemöter du dem inte alls eller på ett konstruktivt sätt och inte förklarar alla negativa kommentarer med att alla bara är avundsjuka.



Självklart vill säkert du hålla mycket av ditt privatliv ifrån bloggen, det är förståeligt, men att dela med sig av lite mer privata delar i ditt liv, exempelvis vad dina framtidsplaner är, vad du värdesätter i livet etc skulle vara riktigt intressant att läsa och du skulle växa i läsarnas ögon.



Personligen tycker jag att din blogg blivit lite platt, och du behöver blanda in lite fler saker att skriva om (se ovannämnda tips och tankar).

Sen alla dessa bloggbråk och snack mellan er känns bara löjliga, bestäm dig för att antingen hamna i det facket och ta smällarna av det eller försök att stå över det och kör ditt eget race. Känns som en väldig dubbelmoral om du "slår tillbaka" såfort "paow" mf skriver ett förklarande inlägg om varför man inte bör ha hund i lägenhet men när "Kissie" kallar överviktiga människor för ofräscha etc säger du inte ett ord.



Lycka till i fortsättningen med allt du gör!

2010-01-04 @ 17:19:25
Postat av: s

tycker om din blogg fortfarnde, men som du va "förut" kan igentligen inte säga så för jag inte känner dig och vet inte hur du är IRL, men aa.. du var med rak på sak nu kör du mer med dubbelmoral,det tycker jag inte om då för det är sånt man ej kör i verkliga livet, jag tycker du ska köra med det du gör bäst. tack för en annars bra blogg:)

2010-01-04 @ 17:19:41
Postat av: rebecca [email protected]

Älskar din blogg amir, har alltid gjort det. :)

du är ärlig och står för dina åsiker. du ändrar dig inte (vad jag tror och uppfattar) för att du byter umgänge. och jag förstår inte hur folk kan säga att du var mognare med paow när det nästan var MER skitsnack då, eftersom du och kissie bråkade.

Iallafall tycker jag det skulle vara roligare om ni höll ihop lite alla tillsammans faktiskt. en svår sak att begära men jag förstår inte varför du kissie OCH paow inte kan vara tillsammans. tror faktiskt att det skulle bli en ganska stor och rolig grej att läsa om :D inte att ni snackar skit om varandra alltså, utan att få höra om när NI tre sitter på resturangen och käkar haha!

tycker inte att du gör några fel alls i din blogg och blir så frustrerad när jag ser allas kommentarer alltså åh haha, det är folket som kommenterar som är omoget, inte ni som bloggar. kommer fan knappt några vettiga alls.

och well. hur du har ändrats har jag ingen aning om. du bytte sällskap och framstår iofs som lite mer självsäker och bitchig men vet inte direkt om det är negativt.

diggar iallafall dig, ditt liv och din blogg till 1000.

2010-01-04 @ 17:20:55
Postat av: Anonym

hmm, det känns tillgjort bara.. skriv mer "djupt" som förut, bra värderingar och åsikter, svar på kommentarer som kan hjälpa dina läsare (som tex problem med vänner, familjen, självkänsla? homosexualitet osv osv)



kort sagt så tycker jag du ska sträva efter att få dina läsare på ett gott humör när vi läser din blogg, va den där trevliga killen istället för att skriva tillgjorda, halvprovocerande inlägg..

2010-01-04 @ 17:23:42
Postat av: Anonym

amir du borde fundera lite på hur du hanterat det här med paow!!!



du har varit så jävla taskigt!!



sen varför i hela friden låter du kissie bestämma över vem du skall umgås med????? svara på det är du snäll..

2010-01-04 @ 17:23:45
Postat av: J

Jag älskar att du verkligen står för allting du gör och att du kom ut som bög och skiter i vad alla sa och fortfarande säger.



Ta inte åt dig Amir, för du är den coolaste bög jag någonsin läst om. Krillebooi kan slänga sig i väggen...

2010-01-04 @ 17:24:20
URL: http://glitterfia.webblogg.se/
Postat av: isabella l .

Hahah, det syns verkligen att du ''ignorerar'' det :p

2010-01-04 @ 17:24:49
URL: http://issaah.blogg.se/
Postat av: Frida

det enda jag vill att du ska förändra på är att låta ditt hår växa ut igen. så som på bilen, såååå snyggt :P

2010-01-04 @ 17:25:30
Postat av: tobys.se - En släng av ADHD och hjärnsläpp

Var mer vuxen än Paow.



Skriv inte om henne över huvudtaget, då visar du att du är vuxen och inte bryr dig.



Nu är du precis lika barnslig. Ja.

2010-01-04 @ 17:25:45
URL: http://tobys.se
Postat av: alice

du kan skriva lite mycket om folk, men ärligt talat vem fam bryr sig? så nej du är fortfarande amir!

2010-01-04 @ 17:26:37
URL: http://jagsomialice.blogg.se/
Postat av: Anonym

Du har blivit en bitch, känns som du umgås med kändisar för du själv vill vara på topp, dit du aldrig kommer att komma. Detta är inte skitsnack det är sanningen. Vad jag har märkt iaf. du verkade så rolig o snäll förut, nu är du bara bitchig och provicerar för "då kommer jag få fler läsare" Suck....

2010-01-04 @ 17:26:53
Postat av: Anonym

du är kissies toffel. thats the problem

2010-01-04 @ 17:30:22
Postat av: En tjock katt i en smal värld

Jag tycker det är pinsamt att du beter dig som 14 när du ska föreställa vuxen.

2010-01-04 @ 17:33:43
URL: http://tjockkatt.webblogg.se/
Postat av: von Banan

hahaha ni är lika fula allihop. bara fatta det och lägg ner.

2010-01-04 @ 17:34:55
URL: http://underthefloor.blogg.se/
Postat av: E

jag tycker att du har mognat mer. du skriver om mer viktiga frågor nu än förut, men jag kommer ändå alltid att läsa din blogg, även om du förändras.

2010-01-04 @ 17:35:16
URL: http://meyouandmoreme.blogg.se/
Postat av: Anonym

du har börjat skryta sjukt mycket om meningslösa saker, du har börjar ljuga och bråka, förut läste man din blogg för å bli glad, nu blir man bara deprimerad över hur du blivit.. du var mer mogen för 1 år sen än vad du är nu.. tyvärr..

2010-01-04 @ 17:35:16
Postat av: Anonym

juste, du har ju börjar köra en kissie och provocera också.. inte heller så kul..

2010-01-04 @ 17:35:52
Postat av: Anonym

jag har inte läst bloggen så pass länge att jag hunnit med i "förändringen", men jag gillar din blogg :) så för min del så behöver du inte ändra på något!

2010-01-04 @ 17:38:33
Postat av: Jenny

Jag tycker att du är jättebra som du är heller att man är lite 'over the top' än att man är tråkig ;D Det tycker jag i alla fall :) Sen vore det ju såklart kul med lite fler videoinlägg men jag förstår om du inte har tid för det :) Fortsätt som du gör allas vår favoritbloggare!

2010-01-04 @ 17:46:59
Postat av: Malin

Jag har läst din blogg sen i somras så det kanske inte är så länge men jag tycker du har förändrats till det bättre efter du slutade vara med Paow. Kändes som du är så mycket mognare nu och din blogg är mycket intressantare. Sen så tycker jag du har rätt att skriva som du gör mot Paow med tanke på hur mycket hon skriver om dig.

Du är bäst Amir!

2010-01-04 @ 17:48:12
Postat av: Malin

Jag har läst din blogg sen i somras så det kanske inte är så länge men jag tycker du har förändrats till det bättre efter du slutade vara med Paow. Kändes som du är så mycket mognare nu och din blogg är mycket intressantare. Sen så tycker jag du har rätt att skriva som du gör mot Paow med tanke på hur mycket hon skriver om dig.

Du är bäst Amir!

2010-01-04 @ 17:48:28
Postat av: Anonym

paow har så rätt, du är sjukt omogen. åså blir din blogg bara tråkigare å tråkigare :(

2010-01-04 @ 17:52:38
Postat av: Sandra Nordin

Jag tycker faktiskt också att du har förändrats. Känns som att du mest provocerar nu. Kan inte riktigt sätta fingret på vad det är men din blogg var bättre förut, tyvärr. :/

2010-01-04 @ 17:55:23
URL: http://www.sandranordin.com
Postat av: Karro

Du är sämst för att du skrev att Michael Jackson är pedofil. Kan inte du säga VARFÖR du gjorde det?!?! :S

2010-01-04 @ 17:55:56
Postat av: Anonym

detta stör jag mig på dig:



1. du kallar dig själv ibland för "flicka", t.ex när ni ska ut och festa: nu drar vi tjejer!

2. det enda du gör på dagarna är att äta, snacka skit och slösa pengar.

3. du byter vänner hela tiden

4. du photoshoppar dina bilder

5. du började umgås med kissie för att din blogg skulle bli kändare. (kom igen, går inte att neka. du hatade henne innan?)

6. du har tillgjord röst i dina videeobloggar

7. du börjar alltid videoinlägg med cha cha bitches och kan knappt uttala bitches

8. du är falsk

9. du är 18-19 år och gör inget vettigt. lever på en gayblogg.

10. du är skit osäker på dig själv

11. du putar med läpparna på varje bild

12. du kan inte bjuda på dig själv

13. du beteer dig som en fjortis

14. försöker leka mogen

15. du låtsas vara en diva som kissie

finns sååå mkt meer



tro mig, jag vet. min polare känner dej

2010-01-04 @ 17:56:55
Postat av: Anonym

Du fattar knappast själv hur jävla taskig du är mot folk, och speciellt Paulina.

2010-01-04 @ 17:57:14
Postat av: Anonym

du super för att bli full



du blondera dig, kom igen hur snyggt är det? du e ju för fan mörk.

2010-01-04 @ 17:58:15
Postat av: j

Kan inte du och Paow bli vänner igen?

2010-01-04 @ 17:59:13
Postat av: Anonym

Detta stör jag mig på:

1. Du kallar dig själv för tjej (Syftar på "good girls go bad"

2. Du är snart 20 år och gör inget vettigt med ditt liv!

3. Du är falsk som in i helvete.

2010-01-04 @ 18:02:18
Postat av: mh

vill du ha konstruktiv kritik så, "Tror ni jag ska sitta helt knäpptyst när Paow sitter och skriver skit om mig helt utan anledning dag ut och dag in?" ja. hälften av dina läsare läser antagligen inte ens paows blogg och ger fan i vad hon skriver om dig. Mognad från din sida hade ju varit just det, att sitta knäpptyst och låta henne hålla på, som den 19-åring du är och den 16-åring hon är. det är på såna vis åldersskillnad märks. men du gör ju inte det. på det viset hade det bara blivit pinsamt för henne, men nu får hon ju din uppmärksamhet. haha fattar inte att ja ens bryr mig

2010-01-04 @ 18:03:20
URL: http://hellemarck.blogg.se/
Postat av: lia

OM DU KOLLAR BAK I ARKIVET SÅ FÖRSTÅR DU NOG PÅ VILKET SÄTT DU HAR FÖRENDRAS, VI SKA INTE BEHÖVA TALA OM FÖR DIG HUR MYCKET ELLER PÅ VILKET SÄTT DU HAR FÖRENDRAS FÖR DET SKA DU SJÄLV VETA OCH MED DIN HJÄLP AV DIN BLOGG SÅ KAN DU KOLLA BAK I ARKIVET.



PUSS&HEJ (L)

2010-01-04 @ 18:04:43
Postat av: -

Jag förstår egentligen inte hur folk kan sitta över datan och säga att du har förändras för dom känner inte dig ett jävla dugg. Eller vissa kanske gör det men inte många av alla dina läsare. Jag fick själv en uppfattning av hur du var i somras när du umgicks med paow, då verkade du POSETIV till allting, nu känns det mer som om du satsar på bloggen och på att festa. När du och paow va med varandra så märkte man på båda era bloggar att ni hörde ihop. Det är synd att kissie ska få förstöra den ''gamla amir''. Du kanske är som lyckligast nu, men det är så sjukt för du har en helt annan stil nu än innan. du kanske är samma amir men du visar det inte på bloggen. Det är min åtsikt om dig, men du ska bete dig och vara med dom som får dig lycklig.

2010-01-04 @ 18:16:20
Postat av: Michelle

Du har förändrats på det sättet att du blir mer lik "Kissie". Omogen, känslokall och provocerande. Den gamla goa Amir som brydde sej,hade känslor och ignorerade idioter. Han var mycket bättre..

2010-01-04 @ 18:19:20
Postat av: Jess

Inga roliga inlägg längre. Bara krig mellan dej och gammla vänner typ, först var det du och kissie och nu du och paow. Skriv om något viktigt istället, något som är roligt att läsa om, inte skit. Det vinner du inte på i längden=)

2010-01-04 @ 18:22:21
URL: http://jessicaaronsson.devote.se
Postat av: Anonym

amiiiiiir, kuk i vad alla säger och tycker. du är bäst &visst har du ändrats , men groooovt på ett bra sätt!

paow är bara så jävla avensjuk, den där tjejen vill haaa dig, hon vill va dig för du har det så jävla bra medans hon har förlorat allt.

foortsätt som du är :*

2010-01-04 @ 18:23:09
Postat av: /a

förut skrev du om mer saker man fakitst ville läsa.

Nu är den sjukt uttråkad oh du kan inte göra någonting utan kissie.

Det verkar som att du har pms hela tiden.

2010-01-04 @ 18:24:51
Postat av: Mia

Jag säger inte att du ska börja umgås med paow igen, men jag säger bara att det var mycket roligare att läsa era bloggar då.. Men jag diggar dina vidoe goes hiss & diss. Dem är so gaybloggah style! :) haha jag älskar när du säger gaybloggha!

Jag hoppas du börjar umgås med paow igen du släppte loss mer då. även fast jag vet att du kanske inte gör de! :)

2010-01-04 @ 18:26:41
Postat av: Anonym

Postat av: -

"Jag förstår egentligen inte hur folk kan sitta över datan och säga att du har förändras för dom känner inte dig ett jävla dugg. Eller vissa kanske gör det men inte många av alla dina läsare. Jag fick själv en uppfattning av hur du var i somras när du umgicks med paow, då verkade du POSETIV till allting, nu känns det mer som om du satsar på bloggen och på att festa. När du och paow va med varandra så märkte man på båda era bloggar att ni hörde ihop. Det är synd att kissie ska få förstöra den ''gamla amir''. Du kanske är som lyckligast nu, men det är så sjukt för du har en helt annan stil nu än innan. du kanske är samma amir men du visar det inte på bloggen. Det är min åtsikt om dig, men du ska bete dig och vara med dom som får dig lycklig."



haha det är ju precis det du gör själv...? Du skriver hur han förändrats? Haha

2010-01-04 @ 18:27:58
Postat av: kimlarsson'

men amir ge dig seriöst.

din blogg suger nu ijämfört med förut.

paow har blivit mogen. du var mogen tills du börja vara med kissie ?

du skriver en massa skit om att det är du som är offret och fet är bara du som alla skriver en massa skit på deras bloggar ? kanske för dugör detsamma till dem ? ;s inget bra om du ska ha en blogg som många ska gilla.



sanningen är hård men seriöst. erkänn att du har blivit fett omogen och jävligt taskig. du har fått kissies f.d kaxiga attityd på din blogg nu som gör till kanske en lite mini-wb kissie ?

vill du ha en bättre blogg som mer folk ska gilla måste du bara sluta snacka skit.

pch låt paow vara för paow kommer ändå bli svergies största bloggerska deetta år.



ta nite illa upp av något ,känner dig inte o du är säkert snäll. men sluta snaka skit på din blogg.

det gör bloggen femtio gånger sämre.



kisses

2010-01-04 @ 18:34:31
URL: http://kimlarssons.blogg.se/
Postat av: Anonym

jävlar vad snygg paow var där !

2010-01-04 @ 18:42:07
Postat av: Sanna

asso., inte för att va takig men förut nät du hängde med paow då sa du hon är mogen och mogen för sin ålder, och att ålder inte spelar någon roll., men sen blev du och kissie/alexandra då börja du hata paow utan andledning., asso paow har rätt hur mycke ommogen hon än är., sluta hata folk för alexandra är ovän lr hatar dom., ;slutsatas; sluta snacka skit om henne jag förstår om att du måste göra de för att alexandra säger det men det är synd om dig för hon ska styra ditt liv., hoppas du tar åt dig



jag har inget emot dig men ville bara skriva av mig

2010-01-04 @ 18:44:31
Postat av: Anonym

SHIT

2010-01-04 @ 18:44:43
Postat av: Anonym

Din attityd har förändrats dramatiskt enligt mig, sedan var du mer ödmjuk förut.. Hur lätt är det och sätta fingret på VAD som förändrats? Vi som läser det märker iallafall att NÅGOT förändrats. Sedan har innehållet i bloggen ändrats, du borde kolla igenom bloggen själv och se om du märker någon skillnad från sommaren fram tills nu.

2010-01-04 @ 18:47:53
Postat av: Anonym

OCH måste bara säga det att jag kollar Paow's blogg nu mer än någonsin, hon är fan den skönaste i bloggvärlden.. Säger precis som hon tycker, hon är ABSOLUT inte falsk som du. Sedan att DU aldrig kan ge med dig och erkänna att du har fel.. T.ex att du är svensk? Hallå? Du är inte svensk och kommer aldrig att bli det. Och du är kanske inte den bästa förebilden, super äter, äter, äter, äter, äter och lever på en blogg.

2010-01-04 @ 18:53:42
Postat av: Anonym

Har du slutat umgås med Kenza? Bara kom att tänka på det, ni umgicks väl mycket förut?

Synd isf, hon verkar så himla tevlig tycker jag.

Tycker jätte mycket om din blogg btw!! <3

2010-01-04 @ 18:54:22
Postat av: Vera

VI HAR tappat hoppet för mänskligheten - Kissie hallå?

2010-01-04 @ 18:57:29
Postat av: HANNA

bra skrivet!

2010-01-04 @ 19:00:46
URL: http://hannanerep.blogg.se/
Postat av: Anonym

okej så här är det med hur du har förändrats och detta inlägg kommer nog bli långt, kanske.

Du har förädrats mycket när du har börja umgås med denna 18åriga fjortissen som inte är självsäker. Du har DUBBELMORAL amir. Ni filmar kissie bredvi en tiggare, alltså det är juför fan inte riktigt klokt! hur skulle DU SJÄLV känna dig om du satt på stockholms trotoarerna och det kommer fram folk medpengar och börja sittaoch driva med dig. Det var en tjej i rull trappan som hade hårfölägging och det satt lite fel,och du viskade , kolla tjejen och hon böjade sväraåt dig, och tyckte att det var ouppfostrat? Snälla nån .. DUBBELMORAL javisst. Och du är en b-kändis som tror att du ärlika känd som..ja typ bobby? Jag tycker att i storbloggare är patetiska som tror att niäger allting och att ni nästa verkligen tror att ni fårgöra VAD NI VILL och SÄGA VAD NI VILL.. men nej tyvärr, ni är bara en i mängden. Om ni hade kommit till lappland hade ni fått idiotblickar på er och garv bakom ryggen ,för ingen här gillar patetiskamänniskor som tror att man får göra vadsom helst.

hmm åter till förändringen.. Slutsats: Du har föörmycket dubbelmoral,du ÄR en toffel till kissie, och sluta skryt med att du är 19 år och får gå på systemet Och om du inte bryr dig om andras åsikter varför tar du UPP DET I BLOGGEN? Alltså tar du ju åtdig .. som du säger att du inte gör och att du skiter fullständigt i andras åsikterom att du ärfet osv .. det är inge fel med att vara stor. Snälla sluta lyssna på sånna dumma komentarer och TA INTE ÅT DIIG. Jag diggade di bloggförut närdu var medpaow men nu .. är det bara ointressant att läsa.. du har helt enkelt blivi tråkig.PUSS OCH KRAM AMIR

2010-01-04 @ 19:10:01
URL: http://ujmkl.devote.se
Postat av: Malin

Någon gång får du väl för fan ta och svälja din stolthet, Amir! Du sitter och skriver om hur mogen du är i varje blogginlägg, bevisa det då och sluta upp med dessa fånerier! Det är nog på tiden att du skaffar dig ett riktigt jobb så du får mindre tid att komma på texter om Paow till Paow i din blogg som ska verka mogna i jämförelse till hennes texter om dig.

Paow är inte sämre än dig, ni är lika barnsliga båda två!

2010-01-04 @ 19:15:43
Postat av: Anonym

Du har inte förändrats, bara dina läsare.

2010-01-04 @ 19:17:14
Postat av: jessika :)

men herregud folket! låt han vara som han vill :o

jag gillar din blogg jätte mycket. annars skulle jag inte ta tid & sitta å läsa den! :)

2010-01-04 @ 19:17:38
URL: http://jjesssikahansson.blogg.se/
Postat av: Emilia

Paow är 16 år, hon får inte ta körkort, det kanske även är därför hon fortf bor hemma..

2010-01-04 @ 19:22:30
Postat av: Anonym

eere sant att du bor i söderhöjden ??

2010-01-04 @ 19:24:12
Postat av: Hanna

Haha att folk orkar lägga sig i andras problem x)

2010-01-04 @ 19:24:53
URL: http://hannasunderbara.blogg.se/
Postat av: Anonym

Om folk tycker att du har förändrats borde du väl förstå och försöka fatta att du HAR förändrats?? Vad är det som är så svårt? Till och med Kenza har ju sagt att du har förändrats...dags att öppna ögonen lite

2010-01-04 @ 19:29:52
Postat av: r

Ja du har förändrats. Förut var du bättre, roligare och sånt. :/

2010-01-04 @ 19:39:37
Postat av: Anabanana

Ja du har så rätt! Ska man klaga får man väl för tusan komma med ett bättre förslag själv =)

2010-01-04 @ 19:51:32
Postat av: Mimmie

Vad handlar mognad om att bo hemma och ha körkort? Hon är ju under 18 så då är det väl inte konstigt att hon inte har körkort, men du då??? Du är fan i mig över 18 och har inte körkort, då ska jag låta som dig "gud sååååååååå omogen du är amir, är över 18 och inte tagit fingrarna ur röven och tagit körkort, sooooooo last yeat hello?"



Tänk på dig själv innan du öppnar munnen och snackar om mogenhet, och du är bra duktig på att prata elakt om människor i din blogg!

2010-01-04 @ 19:56:15
Postat av: jennie

skit i paow, sånna små människor ska man skita i. hon har nog uppfattat mognad pp helt fel sätt



Älskar din blogg! <3

2010-01-04 @ 19:59:09
Postat av: Sarah

Men snälla amir, sluta snacka en massa skit och försöka förfina det du har gjort mot paow. Du är en liten föjeslagare till lilla kissekatten som bara spelar! amir, du är inte mogen någonstans! Och det paow säger ligger det något i! FJORTIS

2010-01-04 @ 19:59:40
Postat av: Mina

Amir jag har en fråga och jag hoppas verkligen att jag får svar till det :)

Om Paow skulle komma till dej och be om ursäkt för allting o säga hur mkt hon ångrar sej osv sklle du ha förlåtit henne och börjat umgås med henne igen? BTW din logg e bäst :D <3

2010-01-04 @ 20:04:02
Postat av: Sarah

Enda sen du började umgås så mycket med Kissie så har du förändrats.. Du har blivit mer fake, och mer fjortis.. Du provocerar mycket mer.

Förut verkade du alltid så mogen och så snäll. Man får fortfarande glimtar av det i bloggen, men det är ytterst sällan.

2010-01-04 @ 20:04:33
Postat av: LinaJosefine

Paow säger själv att hon är omogen och osäker, drf hon ger andra kritik mer än sig själv. Hon framstår som stark och självständig genom att ge kritik till en massa andra. Det är det som skiljer dig och kissie från paow och dessie i bloggvärlden.



Visst, kissie har både lovers och haters pga sin blogg, men vad jag hört så är hon en skithärlig människa irl. So are you, tror jag? Paow och Dessie har en jävla attityd även utanför bloggen vad jag hört, och som nu du säger och det finns ju en anledning till att varken dessie eller paow umgås med dig längre. Jag är själv 18 år, jag bor hemma hos min mamma, jag har inget körkort, jag jobbar då fan inte, och lever på mitt studiebidrag. gör det mig omogen? Men paow funkar nog så, hon är osäker, och vet inte riktigt hur hon ska ta ställning till olika grejer, dvs dig och Kissie. Hon är desperat efter sympati och trycker drf ner folk när hon inte får som hon vill..



det är inte upp till andra att dömma hur en annan persons liv ska se ut

2010-01-04 @ 20:05:55
URL: http://linaajosefine.blogg.se/
Postat av: Johanna

Men shit, skit i alla såna kommentarer. Det är klart du har förändrats! Det gör ju alla! Var som du är, de som inte kan acceptera dig borde bara sluta läsa din blogg.

Orka slösa tid på en blogg som man inte gillar!

2010-01-04 @ 20:07:12
URL: http://johannamj.blogg.se/
Postat av: BLONDIE

Ni var som yin och yang, saknar era tider och bilder :D

2010-01-04 @ 20:15:00
URL: http://lalaas.blogg.se/
Postat av: Anonym

tycker det är superbra att du förändras, gör man inte de står kommer man bara att stå stilla på samma plats hela tiden i livet! va dig själv och gå din egen väg! =)

2010-01-04 @ 20:19:05
Postat av: Anonym

känner igen det där med " du har föränrats du skriver bara skit i din blog blablabla" jo jag skrev det igår om jag inte minns helt fel.. ´



och man börja med att du har förändrats, ja för det har du gjort, du kan ju inte själv fåstå att du är samma amir som när du var med paow? jag tyckte mycket bättre om dig då och du verkade både gladare,lite roligare (mycket roligare) och mer eller mindre allting som kan bli bättre då.. okej jag sitter inte bara och hittar fel på dig utan jag håller med dig om massa saker om paow också, men hon är 16 år okej det är rätt mycket och jag tror hon kommer fastna i lågstadiet om hon inte börjar skärpa till sig och ta livet på allvar, det knakse va det ni gjorde för fel.. ni (du och kissie katten) kanske lekte omogna lite förlänge och är det fortfarande så som ni håller på och är ändå 18 hela år.. come om väx upp! men åter till paow om hon inte tar tag i det så kommer hon bli precis som er, du som är äldre kanske ska visa med gott exempel på hur man ska vara istället för att bete sig så man inte ska bete sig.



och ja ibörjan när jag började läsa din blogg älskade jag den och verkligen läste den varje dag och blev glad utav den, nu blir jag bara ledsen och undrar egentligen hur ni mår, mår ni bra utav att skriva skit om varandra dag in och dag u? det skulle fan inte jag gör om jag va er.. skulle inte klara att snacka skit om mina föredetta kompisar som jag tillbringat så mycket underbar tid med..

nu sitter ni och snackar skit om varandra som om ni liksom aldrig vart kompisar, och verkligen hatar varandra, jag saknar paow&amir tiden, tror det finns fler!

2010-01-04 @ 20:24:13
Postat av: Malin

Jeg syns din Paow tid var den best, miss it. Du var mye mer jordnær når du ikke var venn med Kissie. Synd du lar henne ødelegge for deg.

2010-01-04 @ 20:30:56
Postat av: Anonym

Ni som "försvarar" amir, han säger ju själv att han vill ha konstruktiv kritik, så ni kan ju bara hålla käften. Det är ju det alla ger honom, konstruktiv kritik precis som han ville ha? Är det fel pp er

2010-01-04 @ 20:36:08
Postat av: Idah

Hej! Förr läste jag din blogg varje dag, varje gång jag satt mig vid datorn så var det dig jag först knappade in på internet. Du skrev otroligt glada inlägg som gjorde mig glad, vilket som jag tyckte var bra. Det var liksom en helt annan Amir, men som sagt alla personer ändras väl? Men om personer ändras kan man väl ändras till något bra, eller ja bättre för din del. Men du har ändras till något elakare (tycker jag). Du skriver otroligt divigt och stygga kommentarer i nästan varje inlägg, skriver skit om Paow hela dagarna nu nästan. Visst, jag skulle nog också reagera på det om någon skrev skit om mig. Men om du tycker att hon är omogen som inte tar det face2face med dig, så gå till henne själv och gör det?



Ni var otroligt söta du och Paow tillsammans. Det var liksom ni två och inga andra. Ni gjorde verkligen varandra bra, det såg man. Och det där med att Kissie inte 'tål' Paow, vad är det för skit? Låt dem träffas eller något så går dem säkert ihop med och bara för att Kissie inte 'tål' Paow så betyder det väl inte att du inte heller kan acceptera Paow?



Du var så himla mycket gladare och positivare förr, hur mår du egentligen nu för tiden? För du vet om du mår dåligt inombords så kan man bevisa det utombords också, fast man inte märker det själv.



AMIR, WE WANT YOU BACK. BITCH!

2010-01-04 @ 20:39:08
Postat av: Anonym

Så här brukar du låta om folk (fast nu ska jag göra en egen variation om dig)



"OMG Amir du har blond hår, det är soooo last decade. Det var ju inne på 90 -talet. Förstår inte hur vissa kan skaffa en chiuaua-hund (stavning)det är soooo not gaybloggah style, hallåå det var när paris hilton var inne man skulle ha chiuaua.

hatar feta människor de är egoister och luktar illa och gör så att andra människor vill kräkas, liksom hallå sök till "biggest looser".



hhaha det är så du brukar låta ungefär. skrattretande SOOOO NOOOOT cooool ^^

2010-01-04 @ 20:39:49
Postat av: Moa

åååh ha håret sådär som på bilden!!! :') fett snyggt ! puws

2010-01-04 @ 20:44:18
URL: http://mooaass.bloggplatsen.se
Postat av: Sanningen

ett tips;



1; Dumpa falska polska horan kissie

2; Be om förlåtelse till Paow



Varför; Kissie är rädd för paow och dessie. redigerar hennes bröst, talar skit. HON ÄR RÄDD. HON väljer dina vänner. Det är DITT val inte hennes.

2010-01-04 @ 20:44:23
Postat av: Anonym

du verkade vara mera gald och mera mogen nu så bara drar du runt och gör ingenting,häger du bara med en tjej som förstorar alla kroppsdelar nästan

2010-01-04 @ 20:46:55
Postat av: Alice

Du verkar vara en sjukt snäll kille. Du gör verkligen rätt som du gör nu. och du amir, tro på dig själv och lyssna inte på vad folk säger.



vill du vara vän med Kissie, var det.

inte vara vän med paow, var inte det.



TA INGEN SKIT!

2010-01-04 @ 20:58:41
Postat av: Anonym

Ursäkta mig? Bor hemma och har inget körkort? ÄR hon omogen, hon är bara en liten flicka, man brukar flytta ut när man är runt 20 och det hade du aldri gjort om du inte blivit utslängd. Och körkort? hm ja amir varför har du inget själv? Din lilla tjockis bög, du e bara en nolla som leker allan... du e så otroligt falsk och alla ser igenom det. Du kommer få vad du förtjänar en vacker dag

2010-01-04 @ 20:59:18
Postat av: Ness

HAHAH DU TAR JU VISST ÅT DIG ANNARS SKULLE DU ALDRIG SKRIVIT ETT INLÄGG OM DE!!!

2010-01-04 @ 21:01:18
URL: http://sness.blogg.se/
Postat av: nikita

du har förändrats för att du kanske inte umgås med fjortisar längre.

din blogg är super, och du har humor, så man blir glad av att läsa den.

2010-01-04 @ 21:13:43
Postat av: Louise

Du tycker att vi läsare ger dålig konstruktiv kritik, men när någon säger vad dom tycker så svarar du bara med "tror ni jag tar åt mig av era kommentarer" eller "ni är bara avundsjuka". Jag menar, hur fan får du ihop det?

2010-01-04 @ 21:13:44
Postat av: siimeon

lite synd att paow ska vara en sådan fitta rent ut sagt ni hade ju ganska roligt tsm? vrf går du inte hem till henne och snackar om du saknar henne?

2010-01-04 @ 21:34:27
Postat av: filippa

du säger att paow är omogen för att hon bara pratar skit om andra på sin blogg .

Och då är min fråga, vad gör inte du ?

i var och varanat inlägg skriver du skit om paow.

ta det face to face istället om du är så mogen ..

2010-01-04 @ 21:49:06
URL: http://filippajosefina.blogg.se/
Postat av: Emma

varför ska just paow vara den "mogna" och säga face 2 face vad hon tycker om DIG!!? Varför kan inte du vara mogen och ringa henne och möta henne och säga vad DU tycker om henne, och hon kommer väl antagligen ge dig ett svar och säga samma sak, det e ju inte alltid den andra personen som ska vara mogen. DU är minst lika Omogen som hon, och det spelar ingen roll vad du säger, för det är ju du som måste göra något om du vill ha något förändrat!! att lämna någon bara så är nog det sämsta man kan göra, att inte ha några riktiga vänner kvar är som att dö!! Du dör nog hellre lycklig med riktiga vänner som älskar dig än att dö ensam!!

Jag säger inte att du inte har några riktiga vänner jag säger bara att du kan ha fler, och enligt mig så verkade ni vara ÄKTA VÄNNER<3

Alla har olika vänner, vissa man gillar, rspekterar och älskar och vissa man bara hatar!!

Det är inte bara Paow som ska ta ansvar utan äen du, iallfall om du vill veta sanningen!

även om paow och Alexandra hatar varann, så kan du försöka göra så att dom ger varann en chans till varann, alla personer är inte dom man tror att dom är!!

Men det är ditt val och dina kompisar!

Du kommer tappa dina diamanter när du är för upptagen för att samla stenar!



Men tänk på vad du säger

Tänk på vad du gör

för du kan inte ta tillbaka

dagen då du dör!!



puss&kram

Emma<3

2010-01-04 @ 21:59:10
URL: http://emmaahs.devote.se
Postat av: nathalie

du har blivit mognare helt enklet :)

2010-01-04 @ 21:59:27
URL: http://nathalieekarlsson.blogg.se/
Postat av: mathilda

hej! tycker faktiskt det är väldigt synd att du och paow inte umgås längre.och ännu mer synd att ni inte kan lösa det..

2010-01-04 @ 22:08:48
URL: http://mathildaahgrens.blogg.se/
Postat av: Matilda

Du har förändras det är sant. förut var du "snällare" i bloggen, du skämtade var rolig och man verkligen älskade att läsa din blogg (iallfall jag) jag och min nära vän kunde sitta halva nätterna och verkligen bara läsa tills ögonen trillade ut på oss haha, men nu ska du spela en roll som mogen och den funkar inte, för hela tiden visar du motsattsen i bloggen, du är otrevlig. din blogg liknar allt för mycket kissies. du tillsammans med paow var en annan person och NI FICK UT DET BÄSTA UR VARANDRA!

2010-01-04 @ 22:09:09
Postat av: emma.

innan var det vännerna som gick först för dig, nu verkar det vara festerna och sånt. alltså, jag har kollat flera bloggar, och de flesta tycker att du snackar skit om alla dina vänner. när du var med paow snackade du skit om kissie, när du var med kissie snackade du skit om paow osv.. jag tror det är kissie som är felet, helt ärligt. du är inte sån egentligen, men jag har läst din blogg väldigt länge. då, innan, när du inte var med kissie verkade du snällare, träffade fler vänner osv, inte för att vara taskig men tror det är så. vet att ni är väldigt bra vänner, men det är nog hon som påverkar dej negativt. hoppas du förstår, kram.

2010-01-04 @ 22:27:25
Postat av: gunnar

Du har förändrats genom att gå upp ytterligare 20 kilo! Haha lite synd tkr jag fetto

2010-01-04 @ 22:27:42
Postat av: Elise

FAN AMIR. SKA JA VA HELT ÄRLIG SÅ TYCKER JAG ATT DU ÄR SÅ JÄVLA SKÖN! seriöst, folk kan inte ta att man står för sig själv och de man tycker. Men helt ärligt så diggar jag dig så jävla hårt grabben! fortsätt me de du gör. DU ÄR JU FAN KUNGEN! <3

2010-01-04 @ 22:30:19
URL: http://idelise.blogg.se/
Postat av: Evee

"problemet" amir är ju den simpla faktan att du är 19ÅR och paulina är 16ÅR det är 3år ådlerskillnad och eftersom du är den äldre borde du vara mognare o inte skriva massa elaka saker om en som inte är myndig ens. paulina är verkligen omogen som om och om igen skriver massa skit om dig! du verkar vara en jävligt skön kille men skärp dej lite o lämmna paulina bakom dej gå vidare o skit i det förflutna.



Sometimes the rest of your life starts with goodbye ;)

2010-01-04 @ 23:06:45
Postat av: lyssna på mig.

Det är ju ganska uppenbart att paow skriver sådär och håller på därför att hon innerst inne är sårad och ledsen och saknar dig som kompis. Hade hon inte brytt sig om dig hade hon slutat för längesen. Människor som är sårade reagerar på olika sätt, antagligen är detta hennes sätt.

2010-01-04 @ 23:16:57
Postat av: Amanda Kling

om du inte bryr dig, varfcör tar du upp det? :)

2010-01-04 @ 23:23:40
URL: http://amandakling.blogg.se/
Postat av: Anna

Du har blivit helt förendrad sen du och Paulina blev ovänner och du och Alexandra blev bästa vänner. Du blir en mycket bitchigare person i bloggen, du skriver inte lika glada&charmiga inlägg som du gjorde förut, nu har man tappat intresset för din blogg, den handlar bara om kissie,alkohol, läppar och en massa mer strunt. Kan du inte skippa det här fejkfejset och bli som du var förr? Alexandra tar fram det mindre bra i dig! Jag säger inte att din blogg kommer bli bättre om du slutar att umgås med Alexandra, eller att du börjar umgås med Paulina, men du kan försöka att hitta vänner som Rosanna, det syns att hon gillar dig, Alexandra tror man inte på. Snälla Amir, bli som du var!! Kram Anna.

2010-01-04 @ 23:23:48
Postat av: tessi

jag har inte läst din blogg innan så jag har inget att utgå ifrån men läste igenom några inlägg och tycker du värkar som en väldigt smart kille, och som verkar förstå att det finns viktigare saker i livet än bloggen ! I like that ! :)

2010-01-04 @ 23:28:58
Postat av: B

AMIR din blogg är dunder. ta inte åt dig av andra.

youre the best and so is your blogg :*

2010-01-04 @ 23:32:37
Postat av: Anonym

MEN HERREGUD VI HAR ALLA TRÖTTNAT PÅ ERAT JÄKLA BRÅK! och skriv inte nu ba:- varför läser du då min blogg?.. jag läser den ibland för att se vad du t.e.x gör, inte för att höra om vad hur mkt du typ ''inte'' saknar paow.

2010-01-04 @ 23:33:19
Postat av: Angelica

Jag tycker inte din blogg är dålig men den har förendrats, och den var bättre förr. Du har börjat spela med Kissie diva.

Som tex det här med att hon ska skaffa hund, och hennes hund ska inte lukta illa, och sen lägger hon ut bilder på alla medel hon ska använda på sin hon. Hon kommer skapa eksem på hunden, elr har jag missförstått henne ?

isånt fall är jag nog inte den enda som gjort det.

2010-01-04 @ 23:39:47
Postat av: :)

www.linnliljja.blogg.se

2010-01-05 @ 00:07:51
URL: http://linnliljja.blogg.se/
Postat av: hihihihi

JAG TYCKER DIN BLOGG ÄR GÖR BRA! SÅ LYSSNA INTE PÅ VAD DOM ANDRA SÄGER! :))

2010-01-05 @ 00:57:01
Postat av: Jessica

Jag har läst din blogg typ ända sedan Kenza länkade dig för första gången. Det HAR skett en förändring, men jag förstår dig helt ärligt. Det känns som om du är i det där stadiet i livet där du testar på nya grejer, ser vart du hör hemma. Jag vet ju inte hur det är, men det är uppfattningen jag har fått. Jag tror att när många skriver dumt om dig - så beror det nog högst sannolikt på 2 saker:

1. De läser Kissies blogg och tror att du är en lika provocerande (och i vissa fall nedkränkande) person i din blogg som hon är i hennes

2. De har inget liv & avundas ditt sätt att leva.



Tror att du kommer utvecklas mycket de senaste åren - mer än du kan ana. Vad vet jag men det är vad jag tror.

Kram!



(ps. paow var absolut som snyggast när hon hade dig som stylist ;p)

2010-01-05 @ 01:08:35
Postat av: myy

skulle du kunna bli vän med paow igen ? ")

2010-01-05 @ 01:10:58
Postat av: ´Sara

Förlåt men förut kändes du mer äkta. Brukade alltid sitta och skratta åt dina parodi videoinlägg och allt vad det var. Det var som en skvätt komedi när jag kände mig nere. Nu är jag aldrig inne på din blogg, håller med dom flesta längre upp. Ditt riktiga (troligtvis) jag, börjar komma fram och riktiga div-amir börjar visa sig allt tydligare. Du vågar inte ta kritik, håller aldrig med någon när personen egentligen talar sanning, skriver skit i nästan vart fjärde inlägg, beter dig som en omogen fjortis på 15 bast, dricker alldeles för mycket (tänker på dina yngre läsare), och är en allmänt dålig förebild. Vad det gäller din blogg så har den helt enkelt blivit tråkig då det i princip enda du skriver om är dina sushimåltider, dina planer med kissie och din iphone. Googlade bilder föreställer oftast brittan eller random bögpenisar, och jag menar, det är inte det man vill bemötas av när man kollar in här?

Du var som ett litet glädjetjut för mig men nu tål jag faktiskt inte dig längre, gör inte det, ledsen om du tar illa upp men du vill ha sanningen antar jag...



Och om Paow nu skriver skit så tycker jag att du faktiskt just DÅ ska tänka på åldern. Bruttan är 16 medans du är 19, tror nog att det skulle låta rimligare om du tog den sista kritiken och lät bli att svara, på så sätt finns det inget mer att skriva om för henne, men det kanske du iochförsig vill? Jag vet inte, men jag lessnar på dig Amir, dina läsare lessnar på dig.. Synd för du hade bloggkänslan i fingrarna. Innan du blev...såhär..



Och jag vet inte om det är för att provocera eller vad, men nu börjar du bli en liten mini-kissie, och visst känner jag varken dig eller henne men snälla du, förstå att hon inte kan styra över dig. Kanske har jag fel, kanske är det bara i bloggen som detta framgår, men det verkar som om hon är din boss och allt du gör är under hennes vilja.. Du börjar verkligen tyna bort, din humor och dina skämt. Nu är du en provocerande kissiewannabe. Faktiskt!

2010-01-05 @ 01:18:51
Postat av: Anonym

hon e fan 16 år och kan inte skaffa körkort då!!!! har igen inkomst heller, konstigt ? ingen skulle väl anlita en 16 åring ?! du då? eeehmm, du bodde hemma och du skulle nog göra det nu om dom inte hade kastat ut dig, du har inget jobb eller körkort , och du beter dig som en jävla wannabe fjårtis , så vem är det som är mognast ?!!!!! det är paow ! konstigt? näe! hon är minderåring och är tillåten att vara fjortis eller whatever hon vill.. men du , du är 19 18 eller hur det var och du beter som en jävla fjårtis !!! usch blää ..... brukade tycka att du var okej.... det är som att du snackar om dig själv i inlägget.. paow vill i alla fall ha en karriär och bli någonting, men du du kommer nog att försöka tjäna småkronor på denna blogg och hur mkt öär det ??? typ 1000 kr.. jippiee.. fy fan va lågt.

2010-01-05 @ 01:33:51
Postat av: TK



Jag, personligen, har inte ngt problem med dig. Älskar dina blogg, speciellt videoinläggen. Men detta beror bara på att folk gillade dig bättre när du var sårbar.



Du hade en liten blogg, mindre självförtroende, hängde inte med kända bloggare och var lite småblyg. Nu är du lite kaxigare, större blogg, rikare osv osv.



Keep up what you do best =)

2010-01-05 @ 01:39:41
Postat av: Anonym

du är en av mina favoriter.

Men.. Du verkade så mycket lyckligare med paow (tyvärr i detta läget kanske..)

din blogg gjorde mej glad av att bara få logga in på datorn och läsa den!

overthrilled.

nu verkar du mer olycklig (vilket är okej) men att du försöker få dig att låta dig lyckligare nu, fastän du kanske inte är det.. vad vet jag. sånna vibbar får jag.



men du är en av de bästa.

2010-01-05 @ 01:51:36
Postat av: Penny ♥

Ja, du har förändrats. Hur vet jag dock inte, kanske att du var mer jordnära förr, hade båda fötterna på jorden. Nu vet jag inte vad som hänt?

Du är bitchigare, men ändå så finns "den riktiga Amir" där.. Tvr så har du kastat bort den.. ;/

Sen det där med Paow - hon är 16, du är 19?? JAG är mer mogen än båda ni 2 tillsammans, tvr. Varför bevisar du inte bara att du är 19, och tar tag i alltihop - träffar Paow o reda ut allt, sen om hon vortsätter så slutar du bara besöka hennes blogg, svårare än så är det inte Amir..



Måste dock säga att du inte är provocerande bichig elr så, mer .. "tror att jag är bättre för att jag ska köpa en vovve för 20.000kr"

Tyvärr så tkr ja att det är djurplågeri att ha kläder på hundar, de har päls för att klara kylan. De behöver inte kläder som vi människor..

Tänk bara på det o.O För annars tror ja nog att du klarar att ha en hund ;) [justé HUND inte RÅTTA]

2010-01-05 @ 01:52:50
URL: http://pennyz.blogg.se/
Postat av: fridis

amir du är underbar och allt de där, men du borde faktist ge paow en sista chans :/ <3

2010-01-05 @ 01:56:19
Postat av: fridis

amir du är underbar och allt de där, men du borde faktist ge paow en sista chans :/ <3

2010-01-05 @ 01:56:20
Postat av: Erik

Du har gö gått upp i vikt :O

2010-01-05 @ 02:42:01
URL: http://erikeliasson.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag vet egentligen nog inte varför jag skriver dethär, för du skiter nog i det ändå..

jag menar, så många småtjejer som skriver på alla bloggar höger och vänster och tror verkligen att någon bryr sig om ''du suger, alltså du har förändrats, ingen läser din blogg längre :s'' jag fattar iaf hur DU menar, även fast jag är tretton bast, haha.. men ta mig inte för det (:

jag tycker iallafall att du är en lika bra bloggare som du var förr och kanske förändras lite då och då, men det fattar väl vem som helst eller? alla bråk med paow, det förstår väl vem som helst att man blir sur och skriver saker tillbaka och jag tycker du gör rätt i att inte ta skit från henne!

för vilket liv har hon som hela tiden drar upp den gamla grejen, leave it ! (: du är bra!

2010-01-05 @ 02:47:09
Postat av: sanning

när du var med paow

jag lovar dig, din blogg var så jävla skön

jag diggar den ! oo du var verkligen mogen

du var nt som kissie , läpparna bröst oo sånt

som hon nu kmr göra, men du bör nog gå tillbaka

till paow för hon e en tjej man aldrig vill förlora, hon är en underbar tjej äkta , oo nt falsk omogen som kissie, tro mig ngn månad elr så kmr du se att kissie kmr säga skit bakom rygger på dig!

men det är ju din blogg, men nu har du ju frågat ooss läsare, så jag tycker att du borde kolla lite längre bak 2009, oo kolla hur du var där oo hur du nu var, och sen kolla hur du är idag! oo du kmr nog märka ngn skillnad, förändring,då kmr du se vrf alla älskade din blogg, men just nu , vet nt vad jag ska säga, den e nt som förr..

2010-01-05 @ 11:49:03
URL: http://sanning.
Postat av: sanning

när du var med paow

jag lovar dig, din blogg var så jävla skön

jag diggar den ! oo du var verkligen mogen

du var nt som kissie , läpparna bröst oo sånt

som hon nu kmr göra, men du bör nog gå tillbaka

till paow för hon e en tjej man aldrig vill förlora, hon är en underbar tjej äkta , oo nt falsk omogen som kissie, tro mig ngn månad elr så kmr du se att kissie kmr säga skit bakom rygger på dig!

men det är ju din blogg, men nu har du ju frågat ooss läsare, så jag tycker att du borde kolla lite längre bak 2009, oo kolla hur du var där oo hur du nu var, och sen kolla hur du är idag! oo du kmr nog märka ngn skillnad, förändring,då kmr du se vrf alla älskade din blogg, men just nu , vet nt vad jag ska säga, den e nt som förr..

2010-01-05 @ 11:49:31
URL: http://sanning.
Postat av: alexandraa (

2010-01-05 @ 12:28:17
Postat av: alexandraa darling

haha!



har dom inget liv eller? paow var en skit! vad ska du med henne till, hon dissade ju dig ,du har ju mig, mjaao,

men nu ska jag sticka,



xoxo (a)

2010-01-05 @ 12:30:31
URL: http://kissies.se
Postat av: The King

Jag tycker iallafall att du är grym Amir, jag verkligen älskar din blogg. Du skriver lika bra nu som du alltid har gjort!

PUSS!

2010-01-05 @ 12:44:05
URL: http://kungpersson.blogg.se/
Postat av: erica.

du var lite mer till någon man såg upp till förr, en som betedde sig på ett sånt mycket bättre sett innan, och nu så är du som en annan sa; kissies vardag.

2010-01-05 @ 12:49:53
Postat av: tralalalala

blä, umgås med paow istället. du är en riktig wb kissie nu.. omg, skaffa ett eget liv :)

2010-01-05 @ 13:07:56
Postat av: Julia

Gaaah vad fina du och Páow var tillsammans ♥ Söto

2010-01-05 @ 14:02:07
Postat av: Mandy

Själv tycker jag att det är bra att du slutat umgås med Paow, du har mognat med hästlängder!



R.i.p Mänskligheten!

2010-01-05 @ 14:04:15
URL: http://naivajag.blogg.se/
Postat av: Miranda

Enligt mig verkar du inte ha förändrats så speciellt mycket, du har bara bytt umgänge, och man säger ju "Man blir som man umgås".. Och det stämmer ju, för på något sätt måste man ju passa in och så. Kanske har du mognat lite sen innan, men det beror på för jag tycker aldrig du varit speciellt omogen. Omogen, det är man när man inte kan ta kritik, inte kan acceptera andras åsikter, bara tänker ur sin egen vinkel, alltså att allt kretsar kring en själv, man inte kan stå för vad man säger osv. Så jag tycker inte det handlar det minsta om hur långt man har kommit i livet. Det finns ju massor av folk som liksom skaffat barn och allt, men som ändå kan vara riktigt omogna, giriga osv.

2010-01-05 @ 14:22:30
URL: http://mindou.devote.se
Postat av: m

innan när man läste din gayblogg blev man glad. idag när man läser din "gayblogg" blir man bara äcklad, om ordet nu täcker hela den groteska känslan man får när man klickar in i bloggen. du verkade vara en äkta person innan, stog för vad du tyckte och tänkte, nu ser man rakt igenom dig. nu verkar du bara falsk, bara byter vänner hur som helst. det känns också som om du leker mogen, "nej, jag ska inte kasta skit mot paow", etc. men ändå..

2010-01-05 @ 15:30:58
Postat av: carroow

tjaa! jag tycker din blogg är jätte bra och jag tycker du ska fortsätta som du gör, alla förändras och alla blir olika med olika personer kanske nu har du hittat dig själv och jag tycker iaf att du är grymt duktig och verkar som en jätte snäll kille! (gaaah..! skulle själv så bad villa ha en gay kompis) men aja..jag tycker att alla dem som klagar kan sätta sig ner vid sin dator och göra en egen blogg och sen få den att bli så himla bra!!! du gör ett bra jobb och det är inte många som skulle orka underhålla en blogg som du gör! U GO GIRL! ;) <3!

2010-01-05 @ 15:45:47
Postat av: Vickan

Vet du vad? Alla förändras och det är inget man kan göra åt saken, för man växer. Antingen växer man i mognaden eller så växer man ifrån vissa personer, thats life. Visst jag älskade din blogg mycket mer när du var med Paulina, men du är fortfarande du även om du tappat bort dig lite. Jag kan säga såhär, du är inte mogen för att vara 19 år eller vad du är. Om jag var du skulle jag ha körkort, ett jobb osv. Men i din ålder är det ju när man festar som mest, i get it. Älskar din blogg ändå ska du veta, även om paow är bättre än dig. Puss på din stora håriga rumpa :)

2010-01-05 @ 16:23:26
Postat av: Baby.

För att ge helt konstruktiv kritik:



Det handlar endast om att du tar upp dina konflikter på bloggen. Visst, det är väl massa intriger mellan dej och Paow t.ex., men genom att du skriver det i bloggen så kommer folk ändå uppfatta det som att du är en elak människa som snackar skit om folk o-provocerat, speciellt eftersom Paow också har en känd blogg och många gillar henne.

2010-01-05 @ 16:47:21
Postat av: Anonym

Frågan är vad körkort och att flytta hemifrån har med mognad att göra?, Det har både med ålder och behov att göra.

2010-01-05 @ 18:10:00
Postat av: Ellinor

Att du tar upp Paow så mycket i din blogg i samband med "åh det är så synd om mig"- inläggen visar bara att du saknar henne och att hon fortfarande betyder något för dig. Om hon gör det så kolla på henne, det kanske är dig hon behöver mest av allt just nu?

2010-01-05 @ 19:16:17
URL: http://thapp.blogg.se/
Postat av: Anonym

Att du tar upp Paow så mycket i din blogg i samband med "åh det är så synd om mig"- inläggen visar bara att du saknar henne och att hon fortfarande betyder något för dig. Om hon gör det så kolla på henne, det kanske är dig hon behöver mest av allt just nu?

2010-01-05 @ 19:16:28
Postat av: Anonym

Jag tkr det är bra när du är lite sådär svamlig och rolig..skämtsam. Som du är i dina videobloggar typ. Skriv mer om homosexualitet.

2010-01-05 @ 20:19:10
Postat av: Anonym

bli sams med paow igen!

2010-01-05 @ 20:31:02
Postat av: Anonym

det är du som har förändras,

inte paow!!!

2010-01-05 @ 21:15:44
Postat av: Anonym

paow är bääääääääst, :)

2010-01-05 @ 22:15:51
Postat av: danijela

asså, jag tror inte att du gör det, men ta inte åt dig av vad andra säger. jag tycker att det är bra att du står för vem du är! :) jag tycker din blogg är bra, och du är verkligen inte wannabe kissie, som vissa säger. keep on man! :)

2010-01-06 @ 15:00:43
Postat av: hanna

bara du är dig själv ;)

2010-01-06 @ 15:25:44
URL: http://rothis.blogg.se/
Postat av: hanna

bara du är dig själv ;)

2010-01-06 @ 15:25:48
URL: http://rothis.blogg.se/
Postat av: I

du har blivit mer lite som Kissie men det är inget fel med det. du har alltid varit en som vågar stå för vad du tycker och det har varje svenne tyckt är as cool. + många fler. du ska var dig själv helt enkelt. Jag har en hund och den måste ha kläder på sig. och den rasen du ska ha måste också ha det på vinter. på sommaren kan det bli för varmt och det kliar. den får utslag och vissa krämer till dom utslagen kostar. det finns billiga men våra hund får bara värre då. hare gott

2010-01-06 @ 15:57:49
Postat av: HANNA

söta ni va tsm

2010-01-06 @ 16:18:21
URL: http://hannanerep.blogg.se/
Postat av: Anonym

seriöst kissie förstör dig heeelt! de va bättre när du va med paow. du va den där söta bögen som alla älskade. nu är du en jobbig diva :(

2010-01-06 @ 17:20:26
Postat av: Anonym

seriöst kissie förstör dig heeelt! de va bättre när du va med paow. du va den där söta bögen som alla älskade. nu är du en jobbig diva :(

2010-01-06 @ 17:20:56
Postat av: amanda

du har en jättebra blogg skit i dåliga kommentarer <3 du är så söt:)

2010-01-06 @ 18:22:04
Postat av: elin

du verkar snäll-har som inte läst din blogg så mycket. hehe... kissie var sötare på den bilden än på dom hon själv lägger upp:D

2010-01-06 @ 21:49:28
Postat av: carro

Amir, din blogg är bäst och DU är bäst som du är så vem bryr sig? Fortsätt som du gör, älskar dig och din blogg!

2010-01-06 @ 22:08:35
Postat av: anna&mathilda

du .. skit i henne .. hon är bara avunsjuk! och de fattar ja , för du e sjukt sööt :o<3

2010-01-07 @ 14:32:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0