Mina läsares "argument"

"Du är en toffel efter Kissie"
- Hon vet hur mycket jag älskar henne och vi båda vet hur bra vänner vi är. Med andra ord kan jag helt enkelt skippa våra galenskaper här i bloggen. Självklart skriver jag om jag varit med henne, men mer än så struntar jag i eftersom ni anser att jag rövslickar henne, synd.

"Du försöker provocera, känns inte som riktiga Amir"
- Många har påpekat detta men jag kan på fullaste allvar inte förstå vad ni menar. Jag har alltid haft lite knasiga och anorlunda åsikter men jag skulle aldrig skriva någonting bara för att irritera er. Men tycker ni att jag gör det så säg till så att jag kan fatta vad det är som ni finner provocerande, okey?

"Du skriver skit om folk hela tiden"
- Är det något jag lärt mig sedan jag var liten så är det att aldrig ta skit från någon. Men om ni hellre ser att jag håller käften och struntar i vad folk skriver om mig så kan jag självklart göra det. Så kör hårt nu alla stalkers, skriv på hur mycket ni vill om mig. Inga påhopp tillbaka, i promise.

"Du leker så highclass och divig"
- Har egentligen inget att säga, jag är den absolut sista människan på denna jord som kommer att leka highclass, det är sooo not gaybloggah style. Jag är så bekväm i migsjälv och nöjd med det jag har så jag behöver inte leka något. Tråkigt att ni ska tro det, riktigt tråkigt.

"Du skriver inte om homosexualitet längre"
- Det vet jag om och jag tycker själv att det är synd. Jag tycker att ni som saknar detta kan maila in till mig med lite frågor som rör homosexualitet så att jag med jämna mellanrum kan ta upp lite svar på tal från era frågor. Blir nog kul tror jag!

Kommentarer
Postat av: Fredrik

http://stilfredrik.blogg.se

http://stilfredrik.blogg.se

http://stilfredrik.blogg.se

http://stilfredrik.blogg.se



KOMMENTERA FAN!!!!

2010-01-04 @ 17:40:36
URL: http://stilfredrik.blogg.se/
Postat av: stina

Du skrev innan att folk skriver en massa saker om dig fast dom inte känner dig osv (dock påpekas saker enbart hur man uppfattar dig genom bloggen som ju återspeglar dig som person) men sen sa du att man inte kan skriva kritik på bra sätt... Du är ganska korkad om du själv inte kan det.

Ja många skriver på elakt sätt men det är din uppgift att läsa mellan raderna och bete dig som en vuxen människa. Du var en "snällare" person med Paulina än vad du är med Kissie. Du skiter i vad folk säger men det är sant.

Tråkigt att du inte agerar på eget sätt eller väljer egna vänner. Bara om kissie säger att det är ok fungerar det. Tråkigt.

Allt du påpekar om paulina har både du och Kissie själva gjort mot varandra... Ni är dom som måste växa upp eller helt enkelt erkänna att ni är lika omogna som Paulina.

2010-01-04 @ 17:42:04
Postat av: Nathalie

Så du kan ärligt säga att du inte alls ens påverkas av Kissie och att det är därför du inte är dig själv i bloggen längre? För ärligt, Amir. Du är inte dig själv. Du är faktiskt en kopia av henne. Till att börja med kan vi ju säga håret och läpparna. Vad kommer sen? Brösten...?



Du måste tänka lite på att vi som läsare inte vet vad som försiggår bakom bloggen, så du får väl göra det mer klart och tydligt då, så slipper du läsa kommentarer som "du härmar/rövslickar Kissie".

2010-01-04 @ 17:43:02
URL: http://finest.se/September
Postat av: TripleSex - Sex som det ska vara!

Hm, det här är krångligt, för du förstår ju inte vad vi menar så lätt och vi förstår inte vad du menar :P

Men till exempel, som det där med hunden: Först när jag läste det så lät det bara löjligt, som att du ville bli som Paris Hilton. Sedan när du svarade på kommentarer och skrev att du velat ha en chihuahua i flera år men väntat för hundens skull - då fick jag mer respekt för dig. Även fast jag fortfarande undrar om du ska sluta vara ute så mycket och så när du får den, vore kul att läsa om en lite mer hemma-Amir också faktiskt :)

2010-01-04 @ 17:47:05
URL: http://triplesex.blogg.se/
Postat av: Bessie (: <'3

Håller med Nathalie/Finest till hälften. Jag tror du brås på Alexandra, eftersom du umgås med henne. Men jag tror du tar lite isiativ själv.



Tror du kan bli mer självständig, men du vill hålla dig till dina vänner. Bra drag!

2010-01-04 @ 17:47:39
URL: http://besidethelove.blogg.se/
Postat av: sara

Nu kör jag en frågestund på min blogg svarar på allt om det blir tillräckligt med frågor :)

fråga på bara

http://ssaralindell.blogg.se

2010-01-04 @ 17:48:25
URL: http://ssaralindell.blogg.se/
Postat av: Belinda 17 år - tatueringsblogg

Hahahaha shit så mkt DRAMA!

2010-01-04 @ 17:52:40
URL: http://thailack.devote.se
Postat av: Anonym

Lyssna nu Amir, Jag menar inget illa. Älskar din blogg<3 (Bättre än Kissies)



men hur ska du göra med hunden när du är ute och festa ås ofta? För du kan ju inte bara lämna den hela netten själv, eller komma hem full och bara skita i den. :S

?



Kram

2010-01-04 @ 17:53:09
Postat av: fia

du mår juinte bra hahahaha, säger emot dig självhela tiden

2010-01-04 @ 17:57:04
URL: http://menlillagumman.blogg.se/
Postat av: Anonym

Du påverkas av Kissie som in i helvete. Båda färgar håret grått. Ni båda ska skaffa hundar. Ni båda fyller på läpparna. Seriöst. Ni är som kopior av varandra.

2010-01-04 @ 17:58:53
Postat av: anna

varför leker du mogen? man märker att du inte är det

2010-01-04 @ 18:00:38
URL: http://alltidana.blogg.se/
Postat av: Anonym

Du är bäst. Fan vad folk har svårt att acceptera att nån står på sig och är sig själv. Vad spelar det för roll att du är bra vän med kissie, och att ni hittar på liknande saker tillsammans?



Det är ju det kompisar gör haha. Förstår inte att alla är så jävla dumma i huvudet... Kan man inte sätta sin tid på nåt annat än att skriva en massa skit åt folk?



STÅ PÅ DIG! xoxo

2010-01-04 @ 18:01:05
Postat av: Simone

Hej Amir. Hoppas du läser den här kommentaren, observera att jag inte menar något illa alls!

I Paows blogg så stod det att du ljuger om att du bor i "stan" och att du egentligen bor i Jakobsberg... Absoult inget fel på det, men om det är sant, varför "ljuga"? Ta inte illa upp Amir för jag menar inget illa. Ha det bra!<3

2010-01-04 @ 18:01:11
Postat av: Alexandra

Aww det är bra stå på dig :) Kramar!

2010-01-04 @ 18:01:59
URL: http://alexandrarylander.blogg.se/
Postat av: Bella

Men jag tycker faktiskt att du ska skita i folks påhopp, för folk som säger elaka saker vill reta upp personen och det finns inget värre att försöka provocera o få uppmärksamhet av ngn som inte bryr sig. :P paow vill ju att du ska skriva om henne, tänk va irriterande för henne om du aldrig mer skulle nämna henne ;)

2010-01-04 @ 18:02:39
URL: http://bellahz.blogg.se/
Postat av: Anonym

Haha, folk som står på sig och är sig själva skall hyllas men Amir är inte en av dem...

2010-01-04 @ 18:04:35
Postat av: Anonym

vad spelar det för roll om Kissie och Amir vill vara som varandra? Hur kan ni kalla det rövvslickeri fg

ör att man delar samma åsikter och tycker om samma saker?



Amir hoppas inte på någon, han försvarar sig. Vilken värld lever ni om ni tror att Amirs liv är problemfritt? Låt honom för fan få ha sitt liv i fred och dela med sig av det han vill, och inte det ni vill. Idioter.

2010-01-04 @ 18:05:35
Postat av: Anonym

Bäääästa

2010-01-04 @ 18:07:56
URL: http://suuugar.blogg.se/
Postat av: SexyNews

För blyg att prata med en vän om ditt sexuella liv eller är du bara nyfiken i överlag? Titta in hos SexyNews var det finns information, noveller och tips, inte för att glömma möjligheten för dig att ställa en fråga anonymt.

2010-01-04 @ 18:08:44
URL: http://sexynews.blogg.se/
Postat av: Mode&Tips

KOLLLA IN DEN NYA SKVALLERBLOGGEN!

KOLLLA IN DEN NYA SKVALLERBLOGGEN!



KOLLLA IN DEN NYA SKVALLERBLOGGEN!

KOLLLA IN DEN NYA SKVALLERBLOGGEN!



( http://veneziabogdanov.blogg.se )



AMIR ÄR ETT FLÄSKBERG!

2010-01-04 @ 18:09:07
URL: http://venziabogdnov.blogg.se/
Postat av: Mode&Tips

KOLLLA IN DEN NYA SKVALLERBLOGGEN!

KOLLLA IN DEN NYA SKVALLERBLOGGEN!



KOLLLA IN DEN NYA SKVALLERBLOGGEN!

KOLLLA IN DEN NYA SKVALLERBLOGGEN!



AMRIR ÄR ETT FLÄSBERG!

2010-01-04 @ 18:09:36
URL: http://venziabogdnov.blogg.se/
Postat av: Linnea

Jag tycker inte att bloggen är dålig eller att du har förändrats. Däremot tyckte jag att under den perioden som du umgicks med Paow så har du störd. Jobbig, fjortis, kaxig. Kaxig är du nu med men på ett bra sätt. Nu känns du mer äkta, om du någonsin ar "lekt" någonting du inte är så var det i somras. Jag slutade tom läsa din blogg ett tag tills jag såg att du blivit vän med Kissie igen. Fortsätt så som du håller på nu, sure, mer homosexualitet och kanske med om dina åsikter om frågor som är i världen så som politiska och skvaller. Det hade vart nice.

2010-01-04 @ 18:12:57
URL: http://thepoint.bloggplatsen.se/
Postat av: Mads&Sara

:(

2010-01-04 @ 18:30:04
URL: http://dessssie.blogg.se/
Postat av: Anonym

Fattar inte hur folk orkar sitta och kommentera hur Amir lever och vad han skriver om,han är sig själv!

Om ni retar er på Amir eller är avundsjuka så läs inte hans blogg då?! Han delar ju bara med sig av sin vardag!;)

2010-01-04 @ 18:31:13
Postat av: Anonym

En dag Amir kommer du se tillbaks på allt det här och skratta åt hur barnslig du var...om du inte blivit sjuk i huvet och tror att du är nån superkändis vid 50...

2010-01-04 @ 18:34:36
Postat av: Johanna

Bra att du försvarar dig, inte mer än rätt. Jag håller dock inte med något av påståendena, och jag vill att du fortsätter berättar om alexandras och dina galenskaper och jag vill även att du ska få försvara dig då folk hoppar på dig, det är ju förfan inte mer än rätt och det skulle ju vara väldigt ologiskt om du bara ska sitta och läsa massa skit utan att få trycka fram din åsikt. amir, please, skit i folk som sitter bakom datorerna och öser ut sin avundsjuka bakom några få rader, anonymt. vi som gillar dig vill att du ska skriva som du gör! you go bitch! love u!

2010-01-04 @ 18:43:05
URL: http://jajohanna.blogg.se/
Postat av: Anonym

Men fyfan vad alla ska klaga och leka moralkärringar!

2010-01-04 @ 18:43:11
URL: http://shefabulous.se
Postat av: alexandra- tål inte den nya Paow

Ibland undrar jag vad folk har innanför pannbenet, två hjärnceller där den ena puttar på den andra i rullstol?



Eftersom att du skriver ut en massa skit om Amir och Kissi så sänker du ju dig till deras nivå!

Du snackar skit om alla, Dessi är de ganska ofta. Amir är de också ofta. Och Kissi vad spelar de för roll om hennes farsa är ensamstående å kör buss?

Ska du inte dra historien om rödluvan och vargen också när du ändå är igång?

Kissi pluggar(?) Amir har tagit studenten, och alla kanske inte vill ta körkort! HAR DU TÄNKT PÅ DE?

Nej, de trodde jag inte heller!

Åldern är inget som säger hur mogen en människa är!

Mogenheten är något helt annat!



Dig såg jag upp till…men med dina ”h*rinlägg” eller vad de var du sa i något inlägg så har man slutat läsa!

2010-01-04 @ 18:51:10
Postat av: Anonym

asså, HUR gick du ut med att du var homosexuell?

lixsom, vad sa du till dina nära och kära?

2010-01-04 @ 18:56:29
Postat av: jennifer.

bara massa bullshit, jag tycker inte du har förändrats, det är iallafall fortfarande roande och kul att läsa din blogg.

Enligt mig är du samma Amir som du var när jag började läsa din blogg för något år sedan, och jag 'älskar' dig!

du verkar vara en sån skön snubbe.. :)



säger som dom flesta, stå på dig!

lyssna inte på deras skitsnack :)

2010-01-04 @ 19:04:43
Postat av: isabella l .

En sak man måste tänka på när det gäller datorn överhuvudtaget är att man kan skriva en sak som kommer att låta lite bitchig eller annat osv.

2010-01-04 @ 19:06:48
URL: http://issaah.blogg.se/
Postat av: Anonym

Allså... om man tittar bak i ditt arkiv hittar man knappt några hatkommentarer... nu fattar alla hur du har förändrats! Du har blivit divig, uppkäftig, snackar skit om alla, inte bara dom som snackar skit om dig genom deras bloggar utan du drar alla i en kam och tror allt du gör är så jävla bäst vilket det inte är. Och det är det alla försöker säga till dig med... Kom ner på jorden för guds skull.



Du tofflar efter kissie som fan... Inte bara att hon är din bästa vän utan om hon säger "hoppa" så hade du hoppat.



Du provocerar genom bara dom här senaste inläggen! Där du tror du är bäst igen och snackar skit om alla andra hur dom uppför sig. Menar, du är nog den sista personen som ska snacka om att uppföra sig.



Du kan ju själv kolla genom ditt arkiv när du började blogga och börja jämnföra det med nu. Jag tyckte skit bra om dig. Tyckte du verkade så go och snäll. Men oj så fel man kunde ha... Du är falsk, divig, tänker bara på dig själv förutom kissie och hon andra, du är ingen sån person som jag skulle tänka "den personen skulle jag vilja veta mer om" utan fan vad tragisk denna människan är... Du börjar köra i samma stil som kissie fast värre (?) extremt dålig attityd! Känns som du inte bryr dig längre om något. Och att köra med "jag vet bäst" är så oattraktivt som det kan bli... Och bara för att paow eller krille snackar skit om dig so fu*king what?! Måste du bara öööh leka tuff då med eller? Ring du till dom och fråga vad deras problem är. Vad jag minns så hoppade du på krille först i bloggen med så ja? Och paow? Hur gammal är paow?! 14? Och du bryr dig för att?...



Hoppas du ser att alla ser att du har förändrats. Ingen tycker om dig längre... Antingen kan du fortsätta vara ett assh*le eller försöka bli den snälla amir igen. Men dra inte upp att du inte har förändrats eller kommer med såna här skit dåliga ursäkter.

2010-01-04 @ 19:07:15
Postat av: Anonym

Hej en fråga bara,,, kan du ge några tips på hur man säger till sina vänner och familgen att man är bi?? och vad man skall göra om de inte förstår..

2010-01-04 @ 19:12:27
Postat av: Elin

fast du har förändrats sen du blev bff med kissie faktiskt..

2010-01-04 @ 19:14:00
URL: http://elinwetterling.blogg.se/
Postat av: Sylvia

Men vafan.. Bara för någon vill ha något som en såkallad hollywood-kändis har, räknas de då som en wannabe?

Okay.. om man då gillar en sorts choklad. Ska folk bara peta på en och säga;

-Du äter det bara för han/hon gör det!! Ihh!, vilken j*vla wannabe du är, haha!



Det är smaksak..



Dem som har följt Amirs blogg ser att han inte är så jävla besatt att Paris Hilton för att skaffa samma hund som henne. Jaja, han kan ha fått idéen från henne.

Så vadå? Om han då vill ha en liten hund så är det hans val och ingen annans.



Påverkas gör man hela tiden.. ingen kan undgå det. Om ett år eller mindre så kommer säkert folk att säga du har förändrats i olika drag då med.



Lycka till med hunden! Glöm inte skaffa hundvakt när du ska ut. En valp ska aldrig vara ensam.. de blir störda av det.

Hoppas att du vet hur mycket ansvar det är och hur mycket tid de tar upp.



Du får ha det så gött!



2010-01-04 @ 19:25:31
Postat av: Henke

men skämtar du amir?

är du verkligen på riktigt? haha



först så lägger du ett långt inlägg där du vill veta vad som har förändrats med dig. men sen när du får kritik, och folk lyfter fram sina åsikter, så.....då ska du gå till försvar, och neka till att det är så som dina läsare tycker, hur jävla smart är du?



verkligen såå ännu mer begåvat av dig att typ argumentera emot dina läsare som har gjort dig till det du är(vad det nu är), du borde väl vara tacksam istället, och kanske rannsaka dig själv? eller?



började allt gå utför när dennism gick om dig eller? whats the deal? du var en sååå annorlunda

människa när du umgicks med paow, men spelar ju ingen roll vad vi läsare tycker.



du skiter ju uppenbarligen fullständigt i det ändå.

det är sånt som gör att sådana som du inte förtjänar

den uppmärksamhet o framgång du har.

2010-01-04 @ 19:28:05
URL: http://hennriksvensson.blogg.se/
Postat av: UPPMANING TILL ER LÄSARE-ANG AMIRS NYA SKIT LIV

alltså allvarligt amir!!!! FAIL FAIL FAIL FAIL



FATTAR DU INGET OM HUR VI ANDRA UPPLEVER DIG???



DU HAR BLIVIT KNÄPP SEDAN DU BÖRJAT UMGÅS MED KISSIE!!



NÄR DU UMGICKS MED PAOW VAR DU GLAD!!



DIN BLOGG VAR ROLIG ATT LÄSA!!



DEN ÄR INTE ROLIG LÄNGRE DET ÄR FAKTA, TA ÅT DIG AV KRITIKEN MEN JAG FÖRSTÅR ATT DU INTE KAN FÖRKLARA DITT MEDLEMSKAP MED KISSIE!!



JAG MENAR VAD KAN DU SÄGA?? HA HAHA DIN BLOGG KOMMER MINSKA I ANTALET LÄSARE..



SÅ JAG UPPMANAR ALLA ATT INTE BESÖKA AMIRS BLOGG EFETR KL 24 NI INATT OCH EFTER 24 IMORG NATT KAN NI LÄSA IGEN..DET ÄR DET ÄNDA VI KAN GÖRA FÖR ATT PROTESTERA MOT AMIRS HANDLANDE!!!

2010-01-04 @ 19:30:56
Postat av: bellas

amir du är falsk-ditt falska sätt är genomskådat!

2010-01-04 @ 19:32:52
Postat av: sussie sthlm

jag är med på att inte läsa amirs blogg den har ju blivit tråkig ändå.

2010-01-04 @ 19:34:01
Postat av: Hanna

Skit i alla idiotiska kommentarer, ja älskar din blogg precis som den är!:) <3

2010-01-04 @ 19:35:45
URL: http://hannatheking.blogg.se/
Postat av: olle

japp jag med:) vad? för en god sak så klart!

2010-01-04 @ 19:35:48
Postat av: ellen

Tycker alla ni, Kissie, Dessie, Paow och DU är bara för patetiska. Dessie och paow kan man väl förstå att dom är omogna, trots allt är det ju väldigt unga ennu. Men come on, seriöst! Du och Kissie beter er typ värre än dessa två omogna fjortisarna. Att man bara är avundsjuk om man inte tycker att en chihuahua är söt? Om man är av annan åsikt än du är man avundsjuk? Snälla människa, har du som en så jävla klok 19åring inte hört om nångonting som smaksak? Allt detta med att hata förorter och leka "tuff" med att varje helg, onsdag och torsdag gå ut och festa (då en av er redan blivit portad av tre klubbar tack vare dåligt betende och rykte). Då du umgicks med Paow verkade inte att festa, att vara blond(gråhårig)&brun(orange), utseénde osv. betyda allt för dig? Synd att du inte kan se dig själv, eller önskar att dun ens provocerade, för du verkar verkligen så jävla ytlig och tyvärr mycket fjotis av dig. Du verkar inte mera så down-to-earth... och du är verkligen långt i från mogen. Spottar en mogen männsika någon i ansikte? Tror en mogen människa att man är den anda som ha rettighet att ha en åsikt? Säger att männskor har haft en dålig uppfostran, när man själv sköter sina handlingar lika dåligt? Tycker du kan lägga av att kalla vissa omogna nör du sjölv är 3 år äldre o ar minst lika omogen.I Kissies sällskap verkar du bara omognare. Hånar en stackars uteliggare och verkar inte bry sig om konsekvenser av era handlingar. Skitstil och det är jävlit synd att ni inte fattar det själva.

I själva verket borde jag ju inte bry mig eller bara sluta läsa din blogg, men du verkade faktist som en klok människa en gång i tiden. Gillade din blogg, men efter sommaren verkade du också bara bli en av fjortisbloggarna. Nu tycker du skert bara jag är en bitterfitta och avundsjuk, men i själva verket är jag kanske bara lite bitter att en bra blogg måste bli till en ytlig fjortisblogg. Och btw tror ja knappast att nångong är avundsjuk på dig eller Kissie, ditt rykte verkar sjunka rejält och behöver jag ens ta upp Kissies(bli hatad över hälften av hennes läsare osv). Håppas du ennu nån dag fattar...



2010-01-04 @ 19:37:29
Postat av: Ellen

Amir, du äger! Alla andra är bara avundjuka, everybody loves you. Innerst inne så gör dom alla det.. ;)

2010-01-04 @ 19:46:14
URL: http://bajshoppornas.blogg.se/
Postat av: desiree

det som är mest störande med dig sen du började umgås med kissie är att du aldrig kan ta åt dig vad dina läsare - som ändå försörjer dig genom att läsa din blogg - tycker och tänker om dig,du ska alltid skydda dig själv när du bett dina läsare berätta vad som vi stör oss på ect. tycker det är jävligt tråkigt Amir, du var en som kunde ta hand om dina läsare, om du fortsätter sådär kommer du inte ha några läsare, du och kissie kommer dö ut om ni behandlar era läsare som en påse skit, jävligt synd amir.

Och att du inte ska skriva ut att du och kissie träffas, det är väl klart, ni är vänner men du kanske ska börja tänka på vad dina läsare vill läsa, vi vill inte läsa om när du gör av med mer pengar och sen skriver " it's so gaybloggah style" för innan du skaffade bloggen var du bög också, och innan du fick en stor blogg var du fortfarande gaybloggen. Liksom ta hand om dom som försörjer dig och verkligen vill att du ska vara den gamla amir, för det är du inte längre. Kram

2010-01-04 @ 19:54:54
URL: http://dessu.blogg.se/
Postat av: N E A

jag tycker helt klart du är bäst av storbloggarna :) mogen.

2010-01-04 @ 20:07:17
URL: http://neakleiner.blogg.se/
Postat av: isa

äh gå tbk till paow, du kmr misslyckas helt och hållet med kissiee......

2010-01-04 @ 20:14:09
URL: http://isaands.blogg.se/
Postat av: Mikaela

Vad du än säger så är du fortfarande inte samma Amir. Du var mycker skönare OCH mognare när du umgicks med PAOW. Hur kan det komma sig tro?

2010-01-04 @ 20:17:04
URL: http://blazelife.blogg.se/
Postat av: Anonym

amir jag läser inte din blogg så mkt och ja håller verkligen inte med dig om vissa saker du skriver, men du är real och du kan ta åt dig kritik som gör att du bättrar dig, och det gör att du inte är någon som "leker highclass" , plus att du har tung personlighet :) so just f the haters

2010-01-04 @ 20:20:03
Postat av: Mille

Skrämmande när man läser att ni tycker han ska sluta umgås med Alexandra! Hur lång tid ska det egentligen ta innan ni fattar att Kissie är en roll och att ALEXANDRA inte är på samma sätt irl. Och tjenare att han är en toffel för att han bara är med henne och att de gillar samma saker? Skaffa er lite perspektiv!



Ni som kommenterar dessa saker är skämmer ut er själva, förstår ni inte det? INGEN AV ER KÄNNER JU AMIR OCH ALEXANDRA, så sluta tro att ni gör det! :)

2010-01-04 @ 20:27:40
URL: http://marcuswikstrom.blogg.se/
Postat av: linda

ni säger att han har förändras, vem förändras inte igentligen, alla förändras.

annars är man omännsklig.

& ngn som skrev att du får mer elaka kommentarer än vad du fick i början av bloggen, men han har mer läsare & mer som vill att han slutar blogga. mer som känner avensjuka på amir som måste kommentera ngt nedsättande. så jävla dålig stil låt han vara amir & om ni inte gillar han läs inte man kan inte ändra på en person!

2010-01-04 @ 20:36:28
Postat av: ellie

först vill du att vi ska skriva varför vi tycker du har förändras och bla bla bla.. sen när vi gör det så börjar du att argumentera i mot det!!



snälla amir, 90% av kommentarerna skrev att du har förändras att du är en jävla toffel efter kissie,att du provocerar som fan,snackar skit om allt och alla m.m, du kanske borde inse att det kanske är så!!



om man kollar längre bak i din blogg så har du nästan inga hatkommentarer, vad fan har du nu, 80-90% av alla dina kommentarer är hat kommentarer!!

2010-01-04 @ 21:05:10
URL: http://ellinorkryss.blogg.se/
Postat av: Anonym

Anledningen till att jag inte tycker om din blogg mer är för att du inte är den där gosiga teddy-amir mera. Det kanske du aldrig var men det var så du framstod enligt mig i bloggen, nu är du bara så kaxig och jobbig. "alla är sååå avundsjuka när de säger sin åsikt." Men var dig själv bara, alla förändras, gillar man inte det så behöver man ju inte ens läsa? och jag kommer sluta så småning om men klickar fortfarande in här av vana.

2010-01-04 @ 21:23:25
Postat av: S

Men vet du en sak du gör. Så fort någon som kommenterar eller uttrycker sig har en annorlunda åsikt än vad du har, så börjar du genast antingen håna/förlöjliga personen (t.ex någon som kritiserar läppförstoring är fattig som inte gör det själv, slår tanken dig inte att alla inte vill göra det bara?). Eller så börjar du ta hela snacket om att det bara handlar om avundsjuka, och det Amir, det får dig att låta som ett barn. Eller hela det här att du hellre dricker smuggelsprit än vin i fina glas och att det är så och så och så att dricka vin. Alltså varför skriver du så? varför uttalar du dig så? Det är så jävla onödigt, och där min vän, där är provokationen som gör att allt fler tycker illa om dig.

2010-01-04 @ 21:23:35
Postat av: ajda

Jag tycker du verkar vara en underbar person. Gillar att kolla dina Video inlägg för du låter så himmla snäll och FJANTIG, men jag älskar det :)

Skulle lätt kunna ha dig som vän, inte bara för att du är " känd" utan för du verkar vara så snäll/rolig :)



2010-01-04 @ 22:10:50
Postat av: Anonym

en fråga bara: Varför tror och säger du att folk är avundsjuka då det är någon som säger något skit? Det har hänt många gånger att du bara sagt att någon person är avundsjuk bara för att den har snackat skit. Personen som snackade skit är nog inte avundsjuk, den tycker helt enkelt inte om dej. Är du avundsjuk på någon människa ifall du säger något mindre snällt om den? svara på det

2010-01-04 @ 22:30:18
Postat av: Alex.

När jag läser kommentarerna som du får så börjar jag se det negativa i att vara "storbloggare". Det känns tragiskt att du ska behöva försvara allt du gör. Jag kan inte säga något om din och kissies relation men jag kan tänka mig att det är skönt att ha en vän som går igenom samma sak, i det här fallet den offentliga tillvaron ni lever i. Jag vet att jag uppskattar att ha en vän som förstår när jag går igenom något som påverkar min vardag.

Jag tycker inte att du är överdrivet provocerande, du tar upp vad som händer i ditt liv utan att censurera. Angående din sexualitet så har jag några frågor ( om det är okej?). I vilken ålder började du inse att du var homosexuell? och vilka tankar hade du? Kände du dig annorlunda jämfört med dina vänner? Hur reflekterade du över pojkar och flickor? Hur fick du modet att tala om för dina vänner och tog det lång tid innan du sa något? Tack för en härlig blogg.

2010-01-04 @ 22:36:44
URL: http://alexiunderlandet.blogg.se/
Postat av: caroline

Jag tror grejen är bara att du ska vara dig själv. Skriv skit tillbaka om du känner för det istället för att låta bli bara för att någon läsare inte vill läsa det. Man kan inte ta hur mycket skit tillbaka och med lite skinn på näsan, som du tycks ha, så skriv det du känner för! Det gör inget om du förlorar 5 läsare pga det, du vinner säkerligen 10!

2010-01-04 @ 22:53:31
URL: http://carolinekahlstrom.blogg.se/
Postat av: idioteque

Ärligt talat borde de där gnällspikarna som endast klagar, gå och dränka sig eller skaffa sig ett värdigare liv än att sönderkommentera bloggar med iqfiskmås-kommentarer.



Fortsätt som du gör och färga ditt hår brunt, då är du som snyggast!

2010-01-04 @ 23:10:21
URL: http://translucent.blogg.se/
Postat av: fawnyy

Tänk att det finns folk som sitter o klagar på nån annans liv, undrar hur deras ser ut ?



Jag tycker din blogg är Fett bättre än dom andras och att paow har gått något för långt, dock känner jaag ingen av er och det känns taskigt att dömma. Hah..



Btw så kommer du bli grym hundägare ;D !

2010-01-05 @ 00:09:39
Postat av: Nathalie

Amir, ändra dig inte bara för att dina bloggläsare vill. Dom besöker din blogg för att läsa DINA åsikter, inte deras egna. Vill dom ändra på dig till en version av dom själva kan dom fan skapa en egen blogg.

2010-01-05 @ 00:16:40
Postat av: jim

AHAAHAHAHAH Gaybloggar nu me hahha snart kommer väl transbloggen me hahahaha ni stockholmare är roliga =)

2010-01-05 @ 01:00:20
Postat av: hmpf

"Är det något jag lärt mig sedan jag var liten så är det att aldrig ta skit från någon. Men om ni hellre ser att jag håller käften och struntar i vad folk skriver om mig så kan jag självklart göra det."



Varför inte bara skita i vad annat folk säger? Låt dom tycka, tänka och säga vadfan dom vill och visa att du är en bättre människa genom att skita i vad dom säger istället för att sjunka till deras nivå?

2010-01-05 @ 03:43:44
Postat av: Maria

Jag såg upp grymt mycket till din blogg förut för jag tyckte att du var den som var mest äkta av alla stora bloggare. Jag tycker fortfarande att du är mest äkta, men du har faktiskt börjat typ skriva massa skit om andra, och det känns inte som du typ.

Varför slänga skit på andra när du själv säger att man inte ska ta nån skit.



Bara strunta i alla som skriver skit om dig och visa att du inte sjunker till deras nivå, utan kan ignorera det och endå vara dig själv

2010-01-05 @ 04:43:35
URL: http://thymre.blogg.se/
Postat av: jjulia

måste faktiskt erkänna att du är en av de mest "mogna" i "bloggeliten".



Gillar din blogg mycket mer än t.ex. dessies och andra :)

2010-01-05 @ 12:43:20
URL: http://juliiikarlsson.blogg.se/
Postat av: NOUVEAU

jag skulle så gärna vilja veta vad du har för sjukdom.. skulle vara lättare att förstå dig då.

2010-01-05 @ 15:10:33
URL: http://sweetkaylee.blogg.se/
Postat av: ewelina

hej amir :)

jag har en fråga till dig.

kollar du på vanlig porr eller bögporr :)?

btw, jag älskar din blogg! :D jätterolig o läsa och jag tycker att du är ascool! :D

2010-01-05 @ 15:43:03
URL: http://ewelinann.blogg.se/
Postat av: Anonym

Du ser väl att du har rätt många som ogillar dig? Vad tyder det på, nånting gör du så att folk ska irritera sig på dig. Tänk efter innan du säger alla är avundsjuka

2010-01-05 @ 19:06:55
Postat av: anonym

Du ÄR inte highclass men du spelar som det.. HAH nolla

2010-01-06 @ 17:48:41
Postat av: Anonym

håller inte med om det där ! din blogg är fortfarande bra, amir!

2010-01-06 @ 22:11:30
Postat av: Anonym

håller inte med om det där ! din blogg är fortfarande bra, amir!

2010-01-06 @ 22:11:43
Postat av: Jessika

Hej!



Jag hoppas att du läser det här. Jag skulle vilja be dig om att i din blogg uppmärksamma en brand som varit på ett katthem i Nybro.

Hela katthemmet och matförråd har brunnit ner. Flera katter har avlidit. De katter som överlevt är svårt chockade. En insamling har startats.



Eftersom många läser din blogg kan du göra en skillnad för de stackars katterna. Kanske kan du länka till katthemmet i bloggen eller skriva någon rad.



Läs mer: www.katthemmetkompis.se/



MVH Jessika

2010-01-07 @ 21:16:43
Postat av: johanna

Alltså, skit i ppl? Jag menar, hur sämst blir inte din blogg om du lyssnar på allas åsikter? Då kan dom ju förfan ta & göra bättre ifrån sig själva? Din blogg är grym, ändra inte den :)<3

2010-01-27 @ 00:18:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0